Bir Kara Para Aşk izleyicisi daha kazanmış olduk hoşgeldiniz.fragman guzel ozellikle Enginin bakislari fena)
Kotu basladi evet ama artik 7 bolumde 10.90 reytinge ulasti.Toparlanmak sozu hafif kaliyor sicrayis yapti.Kotu baslamasininda sebebi senaryodu ama artik 5 bolumden Mahir&Feride sahnleri artdi ve 10 reytinge kadar ulasti.Ne Medcezir ne KPA ,ne de Kuzey Guney 7 bolumde 10 reyting goremedi .3 sezonda belliki dusecek ama sanmiyorum ki Ezel gibi 4 -5 reytinge dussun .2 sezon icinde dusecek diyordular ama sadece mayisda dusus yasandiKötü başlayıp sonra toparlamıştı bende bunu hatırlatırım Elifimle Ömerimin aşkı bir başlasın o zaman gör sen reytingleriayrıca Karadayı 3.sezonunda düşecek iyice dream demişti dersin
![]()
benzetne tabii var sayadabilirim ama bu normal sonucta ayni senaristler yaziyor.Mahir&Ferideye gelince herkesin dusuncesine saygim var ama bana gore aski cok guzel yansitiyorlar zaten oyle olmasaydi ask sahneleri buyuk reyting gormezdi .Kenan&Berguzar uyumuda cok guzelFragman çok güzel, Tuba yine büyülüyor. AŞK başlasın şimdi.
Karadayı vs. benzetmelere gelince onlar malesef biraz kart bir çift ve aşkı yansıtamıyorlar. Elif & Ömer tam anlamıyla aşık gibi bakıyorlar. O yüzden Kara Para Aşk in Karadayı out diyorum. 😉
Tesekkurler) uzun zamandir forumu takip ediyorum uye olmak bugune nasip oldu )Bir Kara Para Aşk izleyicisi daha kazanmış olduk hoşgeldiniz.![]()
Karadayı'yı izlemene de ayrıca çok sevindim çünkü bende Karadayı ve Kara Para Aşk severim.Kotu basladi evet ama artik 7 bolumde 10.90 reytinge ulasti.Toparlanmak sozu hafif kaliyor sicrayis yapti.Kotu baslamasininda sebebi senaryodu ama artik 5 bolumden Mahir&Feride sahnleri artdi ve 10 reytinge kadar ulasti.Ne Medcezir ne KPA ,ne de Kuzey Guney 7 bolumde 10 reyting goremedi .3 sezonda belliki dusecek ama sanmiyorum ki Ezel gibi 4 -5 reytinge dussun .2 sezon icinde dusecek diyordular ama sadece mayisda dusus yasandi
benzetne tabii var sayadabilirim ama bu normal sonucta ayni senaristler yaziyor.Mahir&Ferideye gelince herkesin dusuncesine saygim var ama bana gore aski cok guzel yansitiyorlar zaten oyle olmasaydi ask sahneleri buyuk reyting gormezdi .Kenan&Berguzar uyumuda cok guzel
gelelim KPA fragmanina cok cok guzel fragman bu bolum bence daha fazla reyting alacak
Tesekkurler) uzun zamandir forumu takip ediyorum uye olmak bugune nasip oldu )
insAllah .dizide,oyuncularda bunu hak ediyorAtladığın bir konu var @gizem ak
Karadayı sezon başında başladı Kara Para Aşk mart ayında yani sezon sonu karşısında çok güçlü bir dizi olmasına rağmen 5.5 reytingini sabitledi aşkın başlaması ile birlikte KPA reyting oranları artışa geçecektirikinci sezonda çok daha güçlü çok daha yüksek reytingli bir dizi olacak
172.087 kez izlendi.12.bölüm 2.fragmanı 24 saat içinde 107.781 kez izlenmiş![]()
Yeni mi izledin.😱2. fragman harika olmuş, yine aşk ve heyecan dolu bir bölüm olacak.![]()
Hayır fragmanı çıktığı gün izlemiştim ama yorum yapmayı unutmuşum o yüzden geç de olsa şimdi yazayım dedim.Yeni mi izledin.😱
bunların aşkları güzel agaarkadaş bu ay yapım ve senaristler neden hep aynı şeyleri yazarlar anlamıyorum her dizisi aynı adamların karadayıda da böyleydi
bu şekilde dizi yükselemez söylim millet aşktan bıktı artık heycan aksiyon istiyor ama malesef bu senaristler aşktan başka bişey yazamıyor karadayıyı da bu şekilde yaptılar bu dizide o yolda
Son rakam 176.042 olmuş172.087 kez izlendi.![]()
Üçüncü fragman çıkmayacak,2 fragman beklentileri fazlasıyla karşıladı,yeni bir fragmana ne hacet.
250 bini görürüz inşSon rakam 176.042 olmuş
@takas valla ben uyumlu bir çiftten inandırıcı bir aşk izlemeyi çok özledim o yüzden dizinin aşk eksenine kaymasından dolayı çok mutluyumbak zaten aşk dolu fragman geldi 2 günde tıklanma rekoru geldi
![]()
Olabilir valla çarşambaya daha çok varÜçüncü fragman çıkmayacak,2 fragman beklentileri fazlasıyla karşıladı,yeni bir fragmana ne hacet.
250 bini görürüz inş![]()
Bu rakamlar tekil kişi sayısı değilmi?Olabilir valla çarşambaya daha çok var
Ben hergün en az 15 kez izliyorum![]()
evet ama olsun yine de çıksa iyi olurduÜçüncü fragman çıkmayacak,2 fragman beklentileri fazlasıyla karşıladı,yeni bir fragmana ne hacet.
250 bini görürüz inş![]()
millet aşktan sıkıldı ama benim gözlemim bu her dizi eninde sonunda aşka bağlıyor farklı bi dizi yok ekrandaSon rakam 176.042 olmuş
@takas valla ben uyumlu bir çiftten inandırıcı bir aşk izlemeyi çok özledim o yüzden dizinin aşk eksenine kaymasından dolayı çok mutluyumbak zaten aşk dolu fragman geldi 2 günde tıklanma rekoru geldi
![]()