Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Ben Ömer'in mezar başı sahnesini heycanla beklerken sen başka bi soruyla daha meraklandırdın:F:F Görücez o gün:FKesin efkar dağitirlarken (Ömer-Arda) söylenmiş söz:X
ayy arda söylüyorsa bende gelir konuya evet arda söylüyordu derim :F
ama metin söylüyorsa ün yapmış olrurum sansımı deneyecem :F

Ben Ömer'in mezar başı sahnesini heycanla beklerken sen başka bi soruyla daha meraklandırdın:F:F Görücez o gün:FKesin efkar dağitirlarken (Ömer-Arda) söylenmiş söz:X
Arda tüm durumu özetlemiş.. Ne güzel de özetlemiş..

"Cinayet, şu bu önemli değil.. Önemli olan sizsiniz.." demek istemiş... Çok da güzel demiş..:)

İyi insanlar enazından dost canlılar,Metin'den Nilüfer'in görüntülerini çektikten sonra tiksindim bir insan ne pahasına olursa olsun bunu yapmamalı düşmanına bile.:X
Nilüfer ile Mert yakışıyor Metin'le olmadılar beğenmedim başından beri. :D

Ama Arda ve Pelin de ya ne bileyim Arda daha iyilerine layık sanki. :D

Nilüfer ile Mert yakışıyor Metin'le olmadılar beğenmedim başından beri. :D

Ama Arda ve Pelin de ya ne bileyim Arda daha iyilerine layık sanki. :D
Nilüfer'in dediği gibi Mert'de hiç büyümemiş çok çocuksu hareketleri var ve hayata karşı hiç sorumlulukları yok,ekmeğin fiyatı kaç paradır bilmiyordur mesela ne kadar güvenebilirsin Mert'e,hem eski görüntülerden Mert'in Nilü'ye pekde iyi davranmadığını da gördük ama haklısın tip olarak daha uyumlular.Mert çünkü yakışıklı birisi boy pos maşallah.:)

O kişiler çıktı mıydı(b)
O kişilerin hiç yüzünü göremedik belkide onlar Ömer'in elmaslar peşinde koşmasını istemiyorlar.
Eski damadımız ya da Zerrin'in tuttuğu birilerileri de olabilir,durduk yere bizim Ömerciği neden bayıltsınlar.:)

Nilüfer'in dediği gibi Mert'de hiç büyümemiş çok çocuksu hareketleri var ve hayata karşı hiç sorumlulukları yok,ekmeğin fiyatı kaç paradır bilmiyordur mesela ne kadar güvenebilirsin Mert'e,hem eski görüntülerden Mert'in Nilü'ye pekde iyi davranmadığını da gördük ama haklısın tip olarak daha uyumlular.Mert çünkü yakışıklı birisi boy pos maşallah.:)
Tamam da Mert'in eskiden yaptığı şeyleri şimdi yapıp yapmadığını bilmiyoruz. Ama Metin çektiği acılara rağmen yaptığı kötülüklerle benim kara listemde şu an. Mert > Nilüfer diyorum ama Nilüfer safına Mert yakışmaz aslında ona Metin gerek.Bu arada Tayyar'ın ifadesini buldum. :pala:

Benim de bir sorum olacak, daha doğrusu aklıma takılan bir yer var.

Şimdi bu Aslı hamile ya,Taner Pınar'a ''biz onunla kağıt üstünde evliyiz,elimi bile sürmedim'' demişti. E bu çocuğun babası kim o zaman? Taner o sözü sırf Pınar'ı yatıştırmak için mi söyledi ki? @charming @Forumdash

Şimdi bu Aslı hamile ya,Taner Pınar'a ''biz onunla kağıt üstünde evliyiz,elimi bile sürmedim'' demişti. E bu çocuğun babası kim o zaman? Taner o sözü sırf Pınar'ı yatıştırmak için mi söyledi ki? @charming @Forumdash
Bence bebeğin babası Hüseyin diyerek bomba bir iddia ortaya atıyorum. Biliyorum çok tuhaf ama bu iki ailenin Elif ve Ömer, cinayet dışında bir şekilde bağlanması lazım Hüseyin de bu bölüm bir tuhaftı zaten. Klişe olmasın böyle olsun bence. :oley:

Bence bebeğin babası Hüseyin diyerek bomba bir iddia ortaya atıyorum. Biliyorum çok tuhaf ama bu iki ailenin Elif ve Ömer, cinayet dışında bir şekilde bağlanması lazım Hüseyin de bu bölüm bir tuhaftı zaten. Klişe olmasın böyle olsun bence. :oley:
Kafalarda giderilmesi gereken çok kuşkular var bu da diziye olan merakı artırıyor.Temennim en yakın zamanda Elif'in kara para olayından Ömer'e bahsetmesi.Yapılan yanlışlar başka yanlışlarla giderilmeye çalışılmasın..Elif, Sibel gibi Ömer'in arkasında iş çevirmemiş olur böylece, yoksa Ömer yine yıkılabilir.:)

Kafalarda giderilmesi gereken çok kuşkular var bu da diziye olan merakı artırıyor.Temennim en yakın zamanda Elif'in kara para olayından Ömer'e bahsetmesi.Yapılan yanlışlar başka yanlışlarla giderilmeye çalışılmasın..Hem de Sibel gibi Ömer'in arkasında iş çevirmemiş olur böylece, yoksa Ömer yine yıkılabilir.:)
Sezon finalinde söyleyecek bence. :D

Yatiştirmak için demiştir. Bizede hiç göstermediler elimi sürmüyorum derken yada cocuk yapılırken(b)