Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Arda'nın ,Ömer'e bunları söylemesinin nedeni Elif'in kendisine karşı hislerinden bahsetmesiydi.Daha seni nasıl ikna edeyim.:)
elif metinle kavga ediyor yine bence ondan kurtulmak istiyor metinde belkı bu olanlar onunla tanısmanız içindir diyor ses tonu ona ait 🙂🙂

"Ben burda gercegimi kaybettim" sözü cok fena ya :T

Bu arada fragmandaki kesinlikle Arda. :D @Çiğdem-
ardanın söylediğini duyarsam bende arda derim şuan metin diyorum :F

Elif'e söylediğini nasıl anladın (b) Kesin efkar dağitma sahnesinde Arda Ömer'e söylüyordur:X
elifle yine kavga ediyorlar galiba elif bu işlerden metinden kurtulmak istedğini falan söylüyordur metinde bu olanlar belki onunla tanısman için olmustur diyordur ses tonu emtine ait ben onu bliyorum 🙂🙂

elif metinle kavga ediyor yine bence ondan kurtulmak istiyor metinde belkı bu olanlar onunla tanısmanız içindir diyor ses tonu ona ait 🙂🙂

ardanın söylediğini duyarsam bende arda derim şuan metin diyorum :F
Elif,Metin'le niye özel hayatını konuşsun?:)

Bu bölümün çok güzel olacağı söyleniyor sosyal medyada, inşallah diyelim. Fragmandan da belli gerçi. Daha da heyecanlandım, diğer fragmanlar ve çarşamba gelsin bir an önce. :)

Beyler bayanlar beklentiyi sosyal medyanin gazi ile yüksek tutmayin. Düsük tutun ki sevinciniz daha bir yüksek olsun. :D

elifle yine kavga ediyorlar galiba elif bu işlerden metinden kurtulmak istedğini falan söylüyordur metinde bu olanlar belki onunla tanısman için olmustur diyordur ses tonu emtine ait ben onu bliyorum 🙂🙂
Ben Ömer'in mezar başı sahnesini heycanla beklerken sen başka bi soruyla daha meraklandırdın:F:F Görücez o gün:FKesin efkar dağitirlarken (Ömer-Arda) söylenmiş söz:X

kızgınlık anında ağzına geleni söylüyor senden kurtulmak istiyorum diye ağlayarak konsuabilir yine metin ne için söylüyor bilmiyorum ama ses tonu ona ait 🙂🙂
Ömer Arda'ya Elif'e hissettiklerine dair bir itirafta bulunmuş olmalı ki Arda öyle konuşuyor.:)