Metin ve Arda'nın sesleri çok benziyor ama bu fragmandaki Arda.Başka birisine @Ahmad'a soralım fragmandaki kimin sesi?![]()
Metin ve Arda'nın sesleri çok benziyor ama bu fragmandaki Arda.Başka birisine @Ahmad'a soralım fragmandaki kimin sesi?![]()
Teşekkürler yoksa kzın inandı inat tutturdu Metin diyeMetin ve Arda'nın sesleri çok benziyor ama bu fragmandaki Arda.![]()
ben konuşurken görmediğim sürece emtin diyecem ardaı görürsem ozaman arda derim
hayır metinin sesiMetin ve Arda'nın sesleri çok benziyor ama bu fragmandaki Arda.![]()
ömere söylemiyorki elife söylüyor 🙂🙂
Arda'nın ,Ömer'e bunları söylemesinin nedeni Elif'in kendisine karşı hislerinden bahsetmesiydi.Daha seni nasıl ikna edeyim.ben konuşurken görmediğim sürece emtin diyecem ardaı görürsem ozaman arda derim
hayır metinin sesi![]()
elif metinle kavga ediyor yine bence ondan kurtulmak istiyor metinde belkı bu olanlar onunla tanısmanız içindir diyor ses tonu ona ait 🙂🙂Arda'nın ,Ömer'e bunları söylemesinin nedeni Elif'in kendisine karşı hislerinden bahsetmesiydi.Daha seni nasıl ikna edeyim.![]()
ardanın söylediğini duyarsam bende arda derim şuan metin diyorum
Metin niye öyle mantik kursun kielif metinle kavga ediyor yine bence ondan kurtulmak istiyor metinde belkı bu olanlar onunla tanısmanız içindir diyor ses tonu ona ait 🙂🙂
ardanın söylediğini duyarsam bende arda derim şuan metin diyorum![]()
çok duygusal bir adam bu bölümde o kozu kullanmıcak dedim kullanıcak dediler benim dediğim çıktı kullanmadı 🙂🙂 elifle bir sahnesinde diyor bunları bence elifeMetin niye öyle mantik kursun ki![]()
Elif'e söylediğini nasıl anladınömere söylemiyorki elife söylüyor 🙂🙂
Bakalim görecegiz ama iddiasina girerim Arda yaniçok duygusal bir adam bu bölümde o kozu kullanmıcak dedim kullanıcak dediler benim dediğim çıktı kullanmadı 🙂🙂 elifle bir sahnesinde diyor bunları bence elife
elifle yine kavga ediyorlar galiba elif bu işlerden metinden kurtulmak istedğini falan söylüyordur metinde bu olanlar belki onunla tanısman için olmustur diyordur ses tonu emtine ait ben onu bliyorum 🙂🙂Elif'e söylediğini nasıl anladınKesin efkar dağitma sahnesinde Arda Ömer'e söylüyordur
![]()
Elif,Metin'le niye özel hayatını konuşsun?elif metinle kavga ediyor yine bence ondan kurtulmak istiyor metinde belkı bu olanlar onunla tanısmanız içindir diyor ses tonu ona ait 🙂🙂
ardanın söylediğini duyarsam bende arda derim şuan metin diyorum![]()
iddasına girerim tamam metinse siz metin olduğunu kabul edersiniz bende ardaysa arda olduğunuBakalim görecegiz ama iddiasina girerim Arda yani![]()
kızgınlık anında ağzına geleni söylüyor senden kurtulmak istiyorum diye ağlayarak konsuabilir yine metin ne için söylüyor bilmiyorum ama ses tonu ona ait 🙂🙂Elif,Metin'le niye özel hayatını konuşsun?![]()
Ben Ömer'in mezar başı sahnesini heycanla beklerken sen başka bi soruyla daha meraklandırdınelifle yine kavga ediyorlar galiba elif bu işlerden metinden kurtulmak istedğini falan söylüyordur metinde bu olanlar belki onunla tanısman için olmustur diyordur ses tonu emtine ait ben onu bliyorum 🙂🙂
Ömer Arda'ya Elif'e hissettiklerine dair bir itirafta bulunmuş olmalı ki Arda öyle konuşuyor.kızgınlık anında ağzına geleni söylüyor senden kurtulmak istiyorum diye ağlayarak konsuabilir yine metin ne için söylüyor bilmiyorum ama ses tonu ona ait 🙂🙂