Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Bilmiyor.:X O zaman Pınar'ın da sorması saçma olurdu.
Aslı'nın eski kocası kim acaba
Onu ben de merak ediyorum ama Aslı'nın ilk çocugunu beğenmedim.Daha iyi oyuncu bulsalarmiş oğlana daha çok rol düşerdi ve babasını örürdük:X Şimdilik havada kalan soru olarak kalacak gibi:(

Ahmet ve Sibel'i öldürenin aynı kişi olmadığını düşünüyordum birde.
Kim çıkacak gerçekten merak ediyorum.
Ayrı ayrı öldürüldülerse kim yan yana getirdi o zaman.(b) @charming @Forumdash

bu bölüm ömer artık elife aşık olacak galiba zaten ufaktan aşık ama neyse :D

Ah Ömer'im Sibel için deymez bu kadar üzülmeye
Elif ya kıyamam nasılda tutmuş Ömer'in elini nasılda diyor lütfen kendi canını yakma diye :love1: fragman sonunda ki ardanın sözleri ve ElMer bakışması müthiş 12.bölüm bomba olacak dream demişti dersiniz :A

Ah Ömer'im Sibel için deymez bu kadar üzülmeye
Elif ya kıyamam nasılda tutmuş Ömer'in elini nasılda diyor lütfen kendi canını yakma diye :love1: fragman sonunda ki ardanın sözleri ve ElMer bakışması müthiş 12.bölüm bomba olacak dream demişti dersiniz :A
Ve beklediğimiz yorum geldi sen olmayınca bu konunun tadı tuzu olmuyor.:)
Bölümün en güzel sahnesilerinden biride Aslının “beni sabaha kadar bir tek sen mi bekledin…?” deyip Elife sarıldığı sahneydi…ElMer bambaşka tabi kelimelerle anlatılamaz.:)

çok güzel 2 bölüm olur inşallah
Bütün bir yazı son 2 bölümün bıraktığı izlerle geçireceğiz umarım kalıcı olur.:)

Bölümün en güzel sahnesilerinden biride Aslının “beni sabaha kadar bir tek sen mi bekledin…?” deyip Elife sarıldığı sahneydi…ElMer bambaşka tabi kelimelerle anlatılamaz.:)

Bütün bir yazı son 2 bölümün bıraktığı izlerle geçireceğiz umarım kalıcı olur.:)
umarım öyle olur

Teşekkürler efendim :D bugün anca vakit bulabildim de fragmanı çok beğendim
11.bölüme bayıldım dünden beri kaç kez tekrar izledim sayamadım :A 11.bölümün her sahnesi çok güzeldi valla

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot