Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Teşekkürler efendim
bugün anca vakit bulabildim de fragmanı çok beğendim
11.bölüme bayıldım dünden beri kaç kez tekrar izledim sayamadım
11.bölümün her sahnesi çok güzeldi valla
Yalnız Ömer Elif´in ne yiyip içeceğini iyi çözmüş.Sütlaç, çikolatalı pasta, tiramisu ve tabiki cappucino Yanlız bunu duyanda Elif´i çok şişman bir şey sanır.

Ooooooooooofff offfffffff offff ki ne offff süper fragman!!!

çok hoşş bir sahne
ama karadayıdan mahir feride sahnelerinin aynısı gibi onlarda fragmandakı gibi biryere gidiyordular o sahnelerin kopyası gibi olmuş malesef ay yapım 2 diziyi kaldıramıyor gibi görüyorum ben braz farklı sahneler bekliyordum mahir feridenin dağ evindekı sahneleri şimdi ömerle elife yazmıslar hatta feridenin açık saçlı haline elifi benzetmeye çalısmıslar tip olarakta 😵😵 kopya gibi bir sahne olmus 2 diziyi birbirine karıştırmadan yaratıcı şekilde yapabilselerdi keşke ay yapım 😵😵😵

fragman muhteşem ya merakla bekliyorum yeni bölümü off off offfff

Süper fragman çok güzel defalarca izlenir bu fragman

Fragman çok güzel, Tuba yine büyülüyor. AŞK başlasın şimdi.

Karadayı vs. benzetmelere gelince onlar malesef biraz kart bir çift ve aşkı yansıtamıyorlar. Elif & Ömer tam anlamıyla aşık gibi bakıyorlar. O yüzden Kara Para Aşk in Karadayı out diyorum. 😉

Yok o açıdan demedim ya aşk açısından
Çarşamba gününü bekliyoruz artık,gel çarşamaba gel.

Tuba ne kadar güzel olmuş öyleee dimii?Bandana dan bıkmıştım artık şükür saçını açmışlar...Açık saç daha çok yakışıyor.

Son düzenleme:
Karadayı ve Mahir&Feride ile bu diziyi ve Elif&Ömer çiftini karşılaştırmayalım lütfen çünkü arada dağlar kadar fark var
KPA karadayı gibi ağır ve sıkıcı değil Mahir&Feride çifti de Elif&Ömer çiftinin tırnağı bile olamaz
bu çiftteki enerji büyü kimsede yok