İlginçmiş.Gözler ve burna bakarım. Burna neden baktığıma hala anlam veremiyorum ama bakarım.
Şifreli konuşmalar bunlar. Yoksa sen ajan mısın ?
Ve aslında 8 sene önce bu anketi açmışsın, şimdi unutup tekrar açmışsın o yüzden konular birleştirildi sapık adamSorumuz gayet açık ve net. Bu tür anketlerin devamı için kanalıma abone olmayı unutmayın.
Ben de öyle tahmin etmiştim ama 8 sene vay be unutmuşum haliyle hala da bakıyorum karşı cinse Sevgili Tolstoy seni sevdiğimi biliyorsunVe aslında 8 sene önce bu anketi açmışsın, şimdi unutup tekrar açmışsın o yüzden konular birleştirildi sapık adam
Benim gibi uslu, efendi ve iyi terbiye görmüş, gözleri oraya buraya bakmayan bir herif olamadın gitti, adam edemedik seni ya ona yanıyorum.. İzlediğin pardon beslediğin hamstere ne olduBen de öyle tahmin etmiştim ama 8 sene vay be unutmuşum haliyle hala da bakıyorum karşı cinse Sevgili Tolstoy seni sevdiğimi biliyorsun
Son cümlen banlanmalık Ama anlamadım gibi davranacağımBenim gibi uslu, efendi ve iyi terbiye görmüş, gözleri oraya buraya bakmayan bir herif olamadın gitti, adam edemedik seni ya ona yanıyorum.. İzlediğin pardon beslediğin hamstere ne oldu
Cidden besliyorsun diye aklımda kalmıştı hatlar karışmış olmalıSon cümlen banlanmalık Ama anlamadım gibi davranacağım
Atacan besliyordu @mrt-06Cidden besliyorsun diye aklımda kalmıştı hatlar karışmış olmalı
Zamanında ergendin tabi hoş şu an da öylesinİyi bari zamanında uğramımışım bu konuya..