Karşı Cinste İlk Nereye Bakarsınız ?

Gözler ve burna bakarım. Burna neden baktığıma hala anlam veremiyorum ama bakarım. :X

Kızına göre değişir. :F En dikkat çeken bölge hep aynı kalacak değil ya? :F

direk yüzüne bakarım benim için en önemli olmazsa olmaz yüz güzelliği sonrası malum :D

Sorumuz gayet açık ve net. Bu tür anketlerin devamı için kanalıma abone olmayı unutmayın. :A
Ve aslında 8 sene önce bu anketi açmışsın, şimdi unutup tekrar açmışsın o yüzden konular birleştirildi sapık adam :A

Ve aslında 8 sene önce bu anketi açmışsın, şimdi unutup tekrar açmışsın o yüzden konular birleştirildi sapık adam :A
Ben de öyle tahmin etmiştim ama 8 sene vay be :A unutmuşum haliyle hala da bakıyorum karşı cinse :F Sevgili Tolstoy seni sevdiğimi biliyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ben de öyle tahmin etmiştim ama 8 sene vay be :A unutmuşum haliyle hala da bakıyorum karşı cinse :F Sevgili Tolstoy seni sevdiğimi biliyorsun :A
Benim gibi uslu, efendi ve iyi terbiye görmüş, gözleri oraya buraya bakmayan bir herif olamadın gitti, adam edemedik seni ya ona yanıyorum.. :A İzlediğin pardon beslediğin hamstere ne oldu :A

Millet yüzüne bakarım demiş ama öyle olmuyor işte bazılarına insan bile demeye dilim varmıyor