İlginçmiş.Gözler ve burna bakarım. Burna neden baktığıma hala anlam veremiyorum ama bakarım.![]()
Şifreli konuşmalar bunlar. Yoksa sen ajan mısın ?![]()
Ve aslında 8 sene önce bu anketi açmışsın, şimdi unutup tekrar açmışsın o yüzden konular birleştirildi sapık adamSorumuz gayet açık ve net. Bu tür anketlerin devamı için kanalıma abone olmayı unutmayın.![]()
Ben de öyle tahmin etmiştim ama 8 sene vay beVe aslında 8 sene önce bu anketi açmışsın, şimdi unutup tekrar açmışsın o yüzden konular birleştirildi sapık adam![]()
Benim gibi uslu, efendi ve iyi terbiye görmüş, gözleri oraya buraya bakmayan bir herif olamadın gitti, adam edemedik seni ya ona yanıyorum..Ben de öyle tahmin etmiştim ama 8 sene vay beunutmuşum haliyle hala da bakıyorum karşı cinse
Sevgili Tolstoy seni sevdiğimi biliyorsun
![]()
Son cümlen banlanmalıkBenim gibi uslu, efendi ve iyi terbiye görmüş, gözleri oraya buraya bakmayan bir herif olamadın gitti, adam edemedik seni ya ona yanıyorum..İzlediğin pardon beslediğin hamstere ne oldu
![]()
Cidden besliyorsun diye aklımda kalmıştı hatlar karışmış olmalıSon cümlen banlanmalıkAma anlamadım gibi davranacağım
![]()
Atacan besliyordu @mrt-06Cidden besliyorsun diye aklımda kalmıştı hatlar karışmış olmalı![]()
Zamanında ergendin tabi hoş şu an da öylesinİyi bari zamanında uğramımışım bu konuya..