adamda meslek aşkı vardı iş üstündeylen öldüHDE'daki Dede tam profesyoneldi canım.
adamda meslek aşkı vardı iş üstündeylen öldüHDE'daki Dede tam profesyoneldi canım.
bilemicem şarkının gidişat bahriyeliydi kaç yıllık şarkıYok rüzgar denizlerde olur panpa.
Mira ve Yağmur bahriyeli değil, yolcular onlar.
Bu bana Türkan Şoray'ın Sultan filmindeki adamı hatırlattı.adamda meslek aşkı vardı iş üstündeylen öldü
İnceden inceden girdiğin göğüs kafesine. Röntgen çekcen mi ?Göğüs kafesinin olduğu bölge.
Hey gidi hey Bunun için az debelenmedik @primavera @RüzgarGülü ve ben Ama nafileyiz napalımbunun için özel oda açılsın @HeisenBerg giremez ama olsun
AB böyle olacaksa her zaman okurumBu şekilde eğlencelidir. Neyse total ve ab işi dizi yapsam anladım ki tutar artık.
adam maneviyatçı çıktı kalbe bakıyorGöğüs kafesinin olduğu bölge.
Yeni nesil de o da değişti panpa.bilemicem şarkının gidişat bahriyeliydi kaç yıllık şarkı
Nafileden başka birşey olmaz zaten devamlılık sağlanmayacak eminimHey gidi hey Bunun için az debelenmedik @primavera @RüzgarGülü ve ben Ama nafileyiz napalım
Heyecan fırtınasını devam ettireceğim yarın gizli kapaklı bir soru daha sorarım. Bugün bununla idare edin.AB böyle olacaksa her zaman okurum
hep @OzaN ın sansürünen sen neyi yasakalrsan ona talep artarHey gidi hey Bunun için az debelenmedik @primavera @RüzgarGülü ve ben Ama nafileyiz napalım
Hiç sorma bu zalimus çok canlar yakar.adam maneviyatçı çıktı kalbe bakıyor
Hergün olmaz ama aşirida olmasın zaten Bu kadarına şükredelimNafileden başka birşey olmaz zaten devamlılık sağlanmayacak eminim
Yarını da merak ettimHeyecan fırtınasını devam ettireceğim yarın gizli kapaklı bir soru daha sorarım. Bugün bununla idare edin.
Onu ABD FOX'a yollayacazhep @OzaN ın sansürünen sen neyi yasakalrsan ona talep artar
sorsan içinde hbo yatar ama adam forumda fox çu @OzaNHergün olmaz ama aşirida olmasın zaten Bu kadarına şükredelim
Yarını da merak ettim
Onu ABD FOX'a yollayacaz
Haluk o yuzden mi banlanıyor diyip yön değiştirirmiş konusorsan içinde hbo yatar ama adam forumda fox çu @OzaN
reyizleri karıştırma sansüre karşıyık ünlü resimlerine x li ünlülerin de resmi açılmalıHaluk o yuzden mi banlanıyor diyip yön değiştirirmiş konu
AB gülüm AB.reyizleri karıştırma sansüre karşıyık ünlü resimlerine x li ünlülerin de resmi açılmalı
@denizz19 daki bu soru türünün değişim nedenini düşünüyorum acaba karşı cinsi daha iyi mi analiz etmek istiyor
Allah belanı gülüm Allah belanı demek istedi sanırım doğvu mu @mrt-06 pek totalden anlamam daAB gülüm AB.
Uykum geldi laf yetiştiremeyecem sana şimdi.Allah belanı gülüm Allah belanı demek istedi sanırım doğvu mu @mrt-06 pek totalden anlamam da