adamda meslek aşkı vardı iş üstündeylen öldüHDE'daki Dede tam profesyoneldi canım.![]()
adamda meslek aşkı vardı iş üstündeylen öldüHDE'daki Dede tam profesyoneldi canım.![]()
bilemicem şarkının gidişat bahriyeliydiYok rüzgar denizlerde olur panpa.
Mira ve Yağmur bahriyeli değil, yolcular onlar.![]()
Bu bana Türkan Şoray'ın Sultan filmindeki adamı hatırlattı.adamda meslek aşkı vardı iş üstündeylen öldü![]()
İnceden inceden girdiğin göğüs kafesine. Röntgen çekcen mi ?Göğüs kafesinin olduğu bölge.
Hey gidi heybunun için özel oda açılsın @HeisenBerg giremez ama olsun![]()
AB böyle olacaksa her zaman okurumBu şekilde eğlencelidir. Neyse total ve ab işi dizi yapsam anladım ki tutar artık.![]()
adam maneviyatçı çıktı kalbe bakıyorGöğüs kafesinin olduğu bölge.
Yeni nesil de o da değişti panpa.bilemicem şarkının gidişat bahriyeliydikaç yıllık şarkı
![]()
Nafileden başka birşey olmaz zaten devamlılık sağlanmayacak eminim
Heyecan fırtınasını devam ettireceğim yarın gizli kapaklı bir soru daha sorarım. Bugün bununla idare edin.AB böyle olacaksa her zaman okurum![]()
Hiç sorma bu zalimus çok canlar yakar.adam maneviyatçı çıktı kalbe bakıyor![]()
Hergün olmaz ama aşirida olmasın zatenNafileden başka birşey olmaz zaten devamlılık sağlanmayacak eminim![]()
Yarını da merak ettimHeyecan fırtınasını devam ettireceğim yarın gizli kapaklı bir soru daha sorarım. Bugün bununla idare edin.![]()
Onu ABD FOX'a yollayacazhep @OzaN ın sansürünen sen neyi yasakalrsan ona talep artar![]()
sorsan içinde hbo yatar ama adam forumda fox çu @OzaNHergün olmaz ama aşirida olmasın zatenBu kadarına şükredelim
Yarını da merak ettim
Onu ABD FOX'a yollayacaz![]()
Haluk o yuzden mi banlanıyorsorsan içinde hbo yatar ama adam forumda fox çu @OzaN![]()
reyizleri karıştırmaHaluk o yuzden mi banlanıyordiyip yön değiştirirmiş konu
![]()
AB gülüm AB.reyizleri karıştırmasansüre karşıyık ünlü resimlerine x li ünlülerin de resmi açılmalı
@denizz19 daki bu soru türünün değişim nedenini düşünüyorum acaba karşı cinsi daha iyi mi analiz etmek istiyor![]()
Allah belanı gülüm Allah belanı demek istedi sanırım doğvu mu @mrt-06 pek totalden anlamam daAB gülüm AB.![]()
Allah belanı gülüm Allah belanı demek istedi sanırım doğvu mu @mrt-06 pek totalden anlamam da![]()