Karşı Cinste İlk Nereye Bakarsınız ?

Dürüst olmak gerekirse her erkek karşı cinsten belli bölgelere bakmak ister, ister ama bakamaz çoğu zaman çünkü yakalanmaktan çekinir. O yüzden genelde yüze, gözlere bakmak en doğrusudur ve öyle de yapılır... Karşı cins aşırı dekolte giydiyse o durumda insan biraz zorlanabilir odaklanma konusunda ama yine de iradesine yenik düşmemelidir...

2G'yi çıkardım da tek G ne oluyor :A
Göz :F
------

Dürüst olmak gerekirse her erkek karşı cinsten belli bölgelere bakmak ister, ister ama bakamaz çoğu zaman çünkü yakalanmaktan çekinir. O yüzden genelde yüze, gözlere bakmak en doğrusudur ve öyle de yapılır... Karşı cins aşırı dekolte giydiyse o durumda insan biraz zorlanabilir odaklanma konusunda ama yine de iradesine yenik düşmemelidir...
Bakıyorsun işte uzatma :A

@bazinga nereye bakıyor acaba @Tolstoyevski :A Herif evlenmedi kaldı öyle. :F
O esnada @bazinga

brace-yourself-the-ban-is-coming.jpg

Ben de yüze ve saça bakarım ama dediğin gibi aşırı dekolte ister istemez dikkati bozabilir :A

Hemcinsimde ilk nereye baktığımı söyleyemiyorum :(