Ergen olsam keşke en boş zamanlar
Ergen olsam keşke en boş zamanlar
Ne yazardın acaba o zamanlar sende mi 3GErgen olsam keşke en boş zamanlar
2G'yi çıkardım da tek G ne oluyorNe yazardın acaba o zamanlar sende mi 3G
Göz2G'yi çıkardım da tek G ne oluyor
Bakıyorsun işte uzatmaDürüst olmak gerekirse her erkek karşı cinsten belli bölgelere bakmak ister, ister ama bakamaz çoğu zaman çünkü yakalanmaktan çekinir. O yüzden genelde yüze, gözlere bakmak en doğrusudur ve öyle de yapılır... Karşı cins aşırı dekolte giydiyse o durumda insan biraz zorlanabilir odaklanma konusunda ama yine de iradesine yenik düşmemelidir...
Dedim çift mi saydı acaba doğruGöz
------
Bakıyorsun işte uzatma
@bazinga nereye bakıyor acaba @Tolstoyevski Herif evlenmedi kaldı öyle.Dedim çift mi saydı acaba doğru
Bakalım cevabı ne olacak@bazinga nereye bakıyor acaba @Tolstoyevski Herif evlenmedi kaldı öyle.
Ben de yüze ve saça bakarım ama dediğin gibi aşırı dekolte ister istemez dikkati bozabilirDürüst olmak gerekirse her erkek karşı cinsten belli bölgelere bakmak ister, ister ama bakamaz çoğu zaman çünkü yakalanmaktan çekinir. O yüzden genelde yüze, gözlere bakmak en doğrusudur ve öyle de yapılır... Karşı cins aşırı dekolte giydiyse o durumda insan biraz zorlanabilir odaklanma konusunda ama yine de iradesine yenik düşmemelidir...
O beni seviyormuş duymadın mı sen
Ne manadaO beni seviyormuş duymadın mı sen
Off hala ergensin sevgili tols Arkadaş olarak tabi be ne sandınNe manada
Ben ne alaka 😱 asıl sen çekememezlik yaptın kutlama konumdaOff hala ergensin sevgili tols Arkadaş olarak tabi be ne sandın
------
@Dosi foruma geldiğime sevinmemiş gibisin havanı söndürücem senin
Yırtık dondan çıkar gibi fırtlama... İnsan ağız tadıyla goy goy yaptırmıyorsun.
@bazinga nereye bakıyor acaba @Tolstoyevski Herif evlenmedi kaldı öyle.
Bakalım cevabı ne olacak
Birden bu konudan kadar etiket gönderince korkuttunuz forumun ilk yıllarında ergenken saçma bir şey mi yazdım diye.