Bırak şu AB ayaklarını Emre Bey.Allah belanı gülüm Allah belanı demek istedi sanırım doğvu mu @mrt-06 pek totalden anlamam da![]()
konunun başını okumaya üşendim ama millet göğüslerine bakıyorum demeyemi utandı noldu
3G'nin açılımını sorguladıkkonunun başını okumaya üşendim ama millet göğüslerine bakıyorum demeyemi utandı noldu![]()
ilk ikisini çözdüm ama 3.sü ne3G'nin açılımını sorguladık![]()
3. müstehcen bi yer gelmedi aklıma ya gözdür ya göbekİşte asıl mesele bu![]()
Aynen3. müstehcen bi yer gelmedi aklıma ya gözdür ya göbek![]()
amannn ne pisliksinizAynenKamuflaj olarak göbekte diyebiliriz o zaman
![]()
Ense niyeamannn ne pisliksiniz
ben insanların ilk neresine baktığımı bilmiyorum kıyafetlerine ayakkabılarına ensesine ellerine gözlerine vs diye uzayabilir![]()
ense traşı iyi olmayan erkeklerden ışık hızıyla soğuyorum pis ve kirli geliyoEnse niyeEnse traşina göre mi
![]()
Peki buna ne dersin?ense traşı iyi olmayan erkeklerden ışık hızıyla soğuyorum pis ve kirli geliyo
ama bunun özel bir anlamı varsa bile bilmiyorum![]()
+18 diyince başka şeyler anladım ve resmi açınca büyük hayalkırıklığı, yapma bunuPeki buna ne dersin?
Seni ormantik seni.![]()
ay gitsin öldürsün kendiniPeki buna ne dersin?
+18 yayınlayabilsek "3g" demezdik+18 diyince başka şeyler anladım ve resmi açınca büyük hayalkırıklığı, yapma bunu![]()
Ama niye hep arkadan bakacak değilsin yaay gitsin öldürsün kendini![]()
adamın arkasıyla işim yok temiz olsun yeter işte modeli eksik olsun+18 yayınlayabilsek "3g" demezdik![]()
Ama niye hep arkadan bakacak değilsin yaGerçi adamın arkasına konussan da kendini yanlız hissetmezdin kendini
![]()