Bırak şu AB ayaklarını Emre Bey.Allah belanı gülüm Allah belanı demek istedi sanırım doğvu mu @mrt-06 pek totalden anlamam da
konunun başını okumaya üşendim ama millet göğüslerine bakıyorum demeyemi utandı nolduHey gidi hey Bunun için az debelenmedik @primavera @RüzgarGülü ve ben Ama nafileyiz napalım
3G'nin açılımını sorguladıkkonunun başını okumaya üşendim ama millet göğüslerine bakıyorum demeyemi utandı noldu
ilk ikisini çözdüm ama 3.sü ne3G'nin açılımını sorguladık
İşte asıl mesele builk ikisini çözdüm ama 3.sü ne
3. müstehcen bi yer gelmedi aklıma ya gözdür ya göbekİşte asıl mesele bu
Aynen Kamuflaj olarak göbekte diyebiliriz o zaman3. müstehcen bi yer gelmedi aklıma ya gözdür ya göbek
amannn ne pisliksinizAynen Kamuflaj olarak göbekte diyebiliriz o zaman
Ense niye Ense traşina göre miamannn ne pisliksiniz
ben insanların ilk neresine baktığımı bilmiyorum kıyafetlerine ayakkabılarına ensesine ellerine gözlerine vs diye uzayabilir
ense traşı iyi olmayan erkeklerden ışık hızıyla soğuyorum pis ve kirli geliyoEnse niye Ense traşina göre mi
Peki buna ne dersin?ense traşı iyi olmayan erkeklerden ışık hızıyla soğuyorum pis ve kirli geliyo
ama bunun özel bir anlamı varsa bile bilmiyorum
+18 diyince başka şeyler anladım ve resmi açınca büyük hayalkırıklığı, yapma bunuPeki buna ne dersin?
Seni ormantik seni.
ay gitsin öldürsün kendiniPeki buna ne dersin?
+18 yayınlayabilsek "3g" demezdik+18 diyince başka şeyler anladım ve resmi açınca büyük hayalkırıklığı, yapma bunu
Ama niye hep arkadan bakacak değilsin ya Gerçi adamın arkasına konussan da kendini yanlız hissetmezdin kendiniay gitsin öldürsün kendini
adamın arkasıyla işim yok temiz olsun yeter işte modeli eksik olsun+18 yayınlayabilsek "3g" demezdik
Ama niye hep arkadan bakacak değilsin ya Gerçi adamın arkasına konussan da kendini yanlız hissetmezdin kendini