Ruh hali değişip duran insanları hiç sevmemBelki özel günümdeyimdir. Her zaman şen şakrak olamam.
Ruh hali değişip duran insanları hiç sevmemBelki özel günümdeyimdir. Her zaman şen şakrak olamam.
Sanki sürekli değişiyor 40 yılın başı. Metro gülüm benim.Ruh hali değişip duran insanları hiç sevmem
Sevmedim, çok itici bir lakap.Sanki sürekli değişiyor 40 yılın başı. Metro gülüm benim.
Bak bu fikri de benden çalmış yaaaTeşekkür ederim. Kurguya uygun olarak karakterin adının geçmemesini düşünüyorum.
Steam hesabımda Metro 2033 Redux varmış buluttan kurayım mı.Sevmedim, çok itici bir lakap.
Metro deyince aklıma oyun geliyor.
Bak bu fikri de benden çalmış yaaa
Ooo o efsane oyundur, 3. oyunu çıkınca baştan oynayacağım hepsiniSteam hesabımda Metro 2033 Redux varmış buluttan kurayım mı.
Ama öylesin ne yapayım. .ss
Çünkü hesap abimin ben kullanıyorum ama eskiden o kullanıyordu yani Metro'yu alan ben değilim ben Stronghold Crusader'i aldım. Yarın özelden atarım.Karakterin tirajik bir geçmişi falan var, hep aynı bunlar benimkiyle
Ooo o efsane oyundur, 3. oyunu çıkınca baştan oynayacağım hepsini
Nerden aldın onu lo, sen o oyuna nasıl oldu da o kadar para verdin acaba
Nickini söyle, ekleyim seni Steam'de
Neden yarın Allah aşkınaÇünkü hesap abimin ben kullanıyorum ama eskiden o kullanıyordu yani Metro'yu alan ben değilim ben Stronghold Crusader'i aldım. Yarın özelden atarım.
Sadece nickini atacaksın. Bilmiyo musun yoksa?Bilgisayarı kapadım.
HayırSadece nickini atacaksın. Bilmiyo musun yoksa?
İşim yok da Steam nickini mi aklımda tutacağım, bakınca söylerim.
Benimki Che Cazzoİşim yok da Steam nickini mi aklımda tutacağım, bakınca söylerim.
Sormamalıymışım zaten. .ss https://eksisozluk.com/che-cazzo--460107Benimki Che Cazzo
Anlamını sorma
İtalyanca ile ilgili öğrendiğim ilk şeylerdenSormamalıymışım zaten. .ss https://eksisozluk.com/che-cazzo--460107
Ben de kullanırım artık nasıl olsa bilen olmaz.İtalyanca ile ilgili öğrendiğim ilk şeylerden
Steam'de bana soran oldu. Arkadaş İtalyanmışBen de kullanırım artık nasıl olsa bilen olmaz.
:3 ne demek acaba ben oraya takıldım. .ssSteam'de bana soran oldu. Arkadaş İtalyanmış
Ben de anlamadım, ama bakmadım hiç:3 ne demek acaba ben oraya takıldım. .ss
Kediye mi benziyormuş. .ss Seni sevimli bulmuş demek ki.Ben de anlamadım, ama bakmadım hiç
:3 kediye benzediği için sevimli cümlelerin sonuna konan bir gülücük imiş.