eTV Kanlı Ay - 1.Bölüm

Eskiden de yazmıştın sanki öyle hatırlıyorum. :D Bunu da boş vaktimde okuyacağım inş. :D

Aa burayi unutacaktim nerdeyse :O birazdan okuyup yorumlarim

Bu nasil bir hikaye @Tolstoyevski 😱 harika bir yazım tarzin var arkadaşım.
Heyecanlandim okurken
Başı ürkütsede Zehra kısmından etkilendim. Doktor ölmedi deyince bir hayal ürünü olabileceğini düşündüm.
Zehra'ya nasil bir ölüm senaryosu yazmişsin öyle...
Acaba o ilk olan olaylar neyin nesiydi. Nerede ve niçin oldu olaylar. Hapishanede geçiyor sanki ama Doktorun anlattığı o 10 yıl önceki olay ne acaba?
Çok beğendim gerçekten. Emeğine yüreğine sağlık :love1:

Onu bunu boşver de kim var iktidarda, onu söyle? :D

Genel olarak beğendim. Şizofreni olmana sebep olan şey bir deney falan mı acaba, ne çıkacak altından?

İlk bölümüyle foruma damgasını vuran Kanlı Ay, ekran yolculuğunda bundan sonra eTV'de devam edecek!

Not:
@Tolstoyevski ve @pompy ile gerekli görüşmeler yapıldı yani hakkımızla transfer ettik. :A

Seni bizim kanala transfer edelim ne dersin :F

Çok beğendimm valla heyecanlanarak okudum devamını merak ediyorum baş karakterin adı olmayacakmı

Çok beğendim ilk bölümü :clapping:

@Tolstoyevski öncelikle etiketlediğin için teşekkür ederim. Ama ben forumda dizi okumayı bırakalı uzun zaman oldu. Maalesef bazı şeylerin kıymeti ya hiç bilinmiyor ya da bilmiş gibi yapılıyor.

Şimdiden sana başarılar diliyorum. Senaryo yazan kişilere hep önem vermişimdir. Umarım sadece burada yayınlamakla sınırlandırmazsın kendini.

ben geçen yıl bir dizisini okuyan birisi olarak uyarayım :F

bunun senaryolarını okuyanlar intihar etmeyi düşünüyorlar :A :A :A

Ölümlü bir anne ölümsüz bir çocuk doğurdu. Adı Zehra'ydı. Biricik aşkım, yüreğimde sevgiyi büyüten harmalayan kadın, kokusuyla beni kır çiçeklerin arasında dolaşan Heidi gibi yapan Zehra. Martı sürüsü parçalamasaydı o kusursuz ve narin bedeni belki de ben burda sizinle değil onla piknikte olacaktım. Merak ediyorum da Tanrı bizi niçin yaratıp tekrar yanına alıyor? Yani bilmiyorum neden kederle dolmamıza izin verip geçip gidiyor? Neden yalnız bırakıyor? Biliyor musun doktor, ben tek olmaktan değil yalnız olmaktan korkuyorum. Ve şuan çok korkuyorum.

Yakın zamanda bakacağım keza sizinkiler de aklımda. :A @Aserat @MayısKralı

Eskiden de yazmıştın sanki öyle hatırlıyorum. :D Bunu da boş vaktimde okuyacağım inş. :D

Bu nasil bir hikaye @Tolstoyevski 😱 harika bir yazım tarzin var arkadaşım.
Heyecanlandim okurken
Başı ürkütsede Zehra kısmından etkilendim. Doktor ölmedi deyince bir hayal ürünü olabileceğini düşündüm.
Zehra'ya nasil bir ölüm senaryosu yazmişsin öyle...
Acaba o ilk olan olaylar neyin nesiydi. Nerede ve niçin oldu olaylar. Hapishanede geçiyor sanki ama Doktorun anlattığı o 10 yıl önceki olay ne acaba?
Çok beğendim gerçekten. Emeğine yüreğine sağlık :love1:

Onu bunu boşver de kim var iktidarda, onu söyle? :D

Genel olarak beğendim. Şizofreni olmana sebep olan şey bir deney falan mı acaba, ne çıkacak altından?

Afişimiz yayınlandı. :A @Tolstoyevski

KANLI AY - Yakında.png

Son düzenleme:
Okudum sonunda. :D

Vaov süper olmuş cidden uzun olmasına rağmen transa geçmiş gibi okudum. Roman tadında harika bir şey olmuş bence bu yazdığın hikayeyi geliştirerek ciddi ciddi bir kitap yazabilirsin...

Aslında varolmadığını ve olanların hayali olması, gerçek ters köşe bu olsa gerek..

Perşembe 2. bölüm gelir umarım. Ellerine sağlık. :) @Tolstoyevski

Gayet güzel. Epey güzel ve ilgi çekici hikayesi var. Monolog anlatış tarzını hep sevmişimdir, duygu aktarımı ve hayal ettirme de başarılı. Çok Kısa kestiğini kast etmiyorum ama betimlemeleri biraz daha uzatmaya bak bundan sonra bence. Ama bu kişisel görüşüm. Takipteyim. :)

Onun dışında, @Yakamoz-Asi @mrt-06 koşun, @Tolstoyevski benim hikayemi çalmış. Aynı benimkinin temasına benzer dizi yazmış, çakma bu :A Deli, hayal falan kuruyor, aynı benim adam :A

Son düzenleme:
Gayet güzel. Monolog anlatış tarzını hep sevmişimdir, duygu aktarımı ve hayal ettirme de başarılı. Çok Kısa kestiğini kast etmiyorum ama betimlemeleri biraz daha uzatmaya bak bundan sonra bence. Ama bu kişisel görüşüm. Takipteyim. :)

Onun dışında, @Yakamoz-Asi @mrt-06 koşun, @Tolstoyevski benim hikayemi çalmış. Aynı benimkinin temasına benzer dizi yazmış, çakma bu :A Deli, hayal falan kuruyor, aynı benim adam :A
İnsan bir benim diziyi de okur. :T: İyi olmuş beter ol. :A

@Tolstoyevski yazarsa zaten böyle yazardı. :D Güzeldi. Devamını bekleriz. Aslında eleştiri değil, ama bir kaç bilinen filmden genel esinleme var senaryoda. Hollywood`dan eleştiri getirmek gibi düşüncem yok. Zaten o kadar da film konusuna hakim olduğumu düşünmüyorum. Uygulama farklıysa proje de farklıdır. Ellerine sağlık. :)

İnsan bir benim diziyi de okur. :T: İyi olmuş beter ol. :A
Aman senin dizin dandik olur, yeltenmem bile. Baştan sona diyalog, arada da gereksiz birkaç bilgi cümlesi falandır kesin. Hiç okumam bile :A :A

Şaka maka çalmış hikayemi hırkız :A

Hissikablelvuku daha güzel hem bundan :T: Kıskandım dizisini Tolstoyevski'nin :T:

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking