@papuleoo @pompy @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @Dosi @Dosi @Dosi @mrt-06 @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @Doğu @Harunnn60 @cookies @GunesinOglu @vadikızı @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @eskici @xdragxx @Tolstoyevski @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @OzaN @turkuazz @sokak sanati @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @cevaa @ozmoturk @berkann
Seni bizim kanala transfer edelim ne dersin
Çok beğendimm valla heyecanlanarak okudum devamını merak ediyorum baş karakterin adı olmayacakmı
Çok beğendim ilk bölümü
@Tolstoyevski öncelikle etiketlediğin için teşekkür ederim. Ama ben forumda dizi okumayı bırakalı uzun zaman oldu. Maalesef bazı şeylerin kıymeti ya hiç bilinmiyor ya da bilmiş gibi yapılıyor.
Şimdiden sana başarılar diliyorum. Senaryo yazan kişilere hep önem vermişimdir. Umarım sadece burada yayınlamakla sınırlandırmazsın kendini.
ben geçen yıl bir dizisini okuyan birisi olarak uyarayım
bunun senaryolarını okuyanlar intihar etmeyi düşünüyorlar
Ölümlü bir anne ölümsüz bir çocuk doğurdu. Adı Zehra'ydı. Biricik aşkım, yüreğimde sevgiyi büyüten harmalayan kadın, kokusuyla beni kır çiçeklerin arasında dolaşan Heidi gibi yapan Zehra. Martı sürüsü parçalamasaydı o kusursuz ve narin bedeni belki de ben burda sizinle değil onla piknikte olacaktım. Merak ediyorum da Tanrı bizi niçin yaratıp tekrar yanına alıyor? Yani bilmiyorum neden kederle dolmamıza izin verip geçip gidiyor? Neden yalnız bırakıyor? Biliyor musun doktor, ben tek olmaktan değil yalnız olmaktan korkuyorum. Ve şuan çok korkuyorum.
Yakın zamanda bakacağım keza sizinkiler de aklımda. @Aserat @MayısKralı
Eskiden de yazmıştın sanki öyle hatırlıyorum. Bunu da boş vaktimde okuyacağım inş.
Bu nasil bir hikaye @Tolstoyevski 😱 harika bir yazım tarzin var arkadaşım.
Heyecanlandim okurken
Başı ürkütsede Zehra kısmından etkilendim. Doktor ölmedi deyince bir hayal ürünü olabileceğini düşündüm.
Zehra'ya nasil bir ölüm senaryosu yazmişsin öyle...
Acaba o ilk olan olaylar neyin nesiydi. Nerede ve niçin oldu olaylar. Hapishanede geçiyor sanki ama Doktorun anlattığı o 10 yıl önceki olay ne acaba?
Çok beğendim gerçekten. Emeğine yüreğine sağlık
Onu bunu boşver de kim var iktidarda, onu söyle?
Genel olarak beğendim. Şizofreni olmana sebep olan şey bir deney falan mı acaba, ne çıkacak altından?
İnsan bir benim diziyi de okur. İyi olmuş beter ol.Gayet güzel. Monolog anlatış tarzını hep sevmişimdir, duygu aktarımı ve hayal ettirme de başarılı. Çok Kısa kestiğini kast etmiyorum ama betimlemeleri biraz daha uzatmaya bak bundan sonra bence. Ama bu kişisel görüşüm. Takipteyim.
Onun dışında, @Yakamoz-Asi @mrt-06 koşun, @Tolstoyevski benim hikayemi çalmış. Aynı benimkinin temasına benzer dizi yazmış, çakma bu Deli, hayal falan kuruyor, aynı benim adam
Aman senin dizin dandik olur, yeltenmem bile. Baştan sona diyalog, arada da gereksiz birkaç bilgi cümlesi falandır kesin. Hiç okumam bileİnsan bir benim diziyi de okur. İyi olmuş beter ol.
Hayır öyle değil. Biraz hatrım varsa ilk bölümü oku, yorumunu bekliyorum.Aman senin dizin dandik olur, yeltenmem bile. Baştan sona diyalog, arada da gereksiz birkaç bilgi cümlesi falandır kesin. Hiç okumam bile
Şaka maka çalmış hikayemi hırkız
Hissikablelvuku daha güzel hem bundan Kıskandım dizisini Tolstoyevski'nin
Yok hatrın, üzgünümHayır öyle değil. Biraz hatrım varsa ilk bölümü oku, yorumunu bekliyorum.
https://fav10.net/forum/threads/yürüyen-Ölüler-fav10-1-bölüm-yeni-dizi.268009/
Normalde bozulmam ama bu sefer gerçekten şaşırttın.Yok hatrın, üzgünüm
Hangi konuda olduğumu görüyorsun, yönetici değil misin?Normalde bozulmam ama bu sefer gerçekten şaşırttın.
Yazmışsın bakıyorum şimdi.Hangi konuda olduğumu görüyorsun, yönetici değil misin?
Başka türlü anlamıştım saniyesinde sildim ne çabuk baktın. Birde kendine uyuşuk dersin.Gördüm sildiğin mesajını
Dedim "bu ne alıngan, ne gıcık bi şey olmuş ıyyyyy" tam ağzının payını verecektim ki sildin mesajıBaşka türlü anlamıştım saniyesinde sildim ne çabuk baktın. Birde kendine uyuşuk dersin.
Belki özel günümdeyimdir. Her zaman şen şakrak olamam.Dedim "bu ne alıngan, ne gıcık bi şey olmuş ıyyyyy" tam ağzının payını verecektim ki sildin mesajı