Ruh hali değişip duran insanları hiç sevmemBelki özel günümdeyimdir.Her zaman şen şakrak olamam.
![]()
Ruh hali değişip duran insanları hiç sevmemBelki özel günümdeyimdir.Her zaman şen şakrak olamam.
![]()
Sanki sürekli değişiyor 40 yılın başı.Ruh hali değişip duran insanları hiç sevmem![]()
Sevmedim, çok itici bir lakap.Sanki sürekli değişiyor 40 yılın başı.Metro gülüm benim.
![]()
Bak bu fikri de benden çalmış yaaaTeşekkür ederim. Kurguya uygun olarak karakterin adının geçmemesini düşünüyorum.![]()
Steam hesabımda Metro 2033 Redux varmış buluttan kurayım mı.Sevmedim, çok itici bir lakap.
Metro deyince aklıma oyun geliyor.
Bak bu fikri de benden çalmış yaaa
Ooo o efsane oyundur, 3. oyunu çıkınca baştan oynayacağım hepsiniSteam hesabımda Metro 2033 Redux varmış buluttan kurayım mı.
Ama öylesin ne yapayım. .ss
Çünkü hesap abimin ben kullanıyorum ama eskiden o kullanıyordu yani Metro'yu alan ben değilim ben Stronghold Crusader'i aldım.Karakterin tirajik bir geçmişi falan var, hep aynı bunlar benimkiyle
Ooo o efsane oyundur, 3. oyunu çıkınca baştan oynayacağım hepsini
Nerden aldın onu lo, sen o oyuna nasıl oldu da o kadar para verdin acaba
Nickini söyle, ekleyim seni Steam'de![]()
Neden yarın Allah aşkınaÇünkü hesap abimin ben kullanıyorum ama eskiden o kullanıyordu yani Metro'yu alan ben değilim ben Stronghold Crusader'i aldım.Yarın özelden atarım.
![]()
Sadece nickini atacaksın. Bilmiyo musun yoksa?Bilgisayarı kapadım.![]()
HayırSadece nickini atacaksın. Bilmiyo musun yoksa?![]()
İşim yok da Steam nickini mi aklımda tutacağım, bakınca söylerim.
Benimki Che Cazzoİşim yok da Steam nickini mi aklımda tutacağım, bakınca söylerim.![]()
Sormamalıymışım zaten. .ss https://eksisozluk.com/che-cazzo--460107Benimki Che Cazzo
Anlamını sorma![]()
![]()
İtalyanca ile ilgili öğrendiğim ilk şeylerdenSormamalıymışım zaten. .ss https://eksisozluk.com/che-cazzo--460107
Ben de kullanırım artık nasıl olsa bilen olmaz.İtalyanca ile ilgili öğrendiğim ilk şeylerden![]()
Steam'de bana soran oldu. Arkadaş İtalyanmışBen de kullanırım artık nasıl olsa bilen olmaz.![]()
:3 ne demek acaba ben oraya takıldım. .ssSteam'de bana soran oldu. Arkadaş İtalyanmış
![]()
Ben de anlamadım, ama bakmadım hiç:3 ne demek acaba ben oraya takıldım. .ss
Kediye mi benziyormuş. .ss Seni sevimli bulmuş demek ki.Ben de anlamadım, ama bakmadım hiç
:3 kediye benzediği için sevimli cümlelerin sonuna konan bir gülücük imiş.