Kanal D'nin Yeni Sezon Ekranı... | 2018-2019 - Yiğitt Özel!

Sadece Baraj ve Koca Koca Yalanlar tutacak. Kerem dedi dersiniz.

Arka Sokaklar'i zaten saymıyorum.

Yeni dizilerin hiçbirinde ışık görmüyorum. Böyle başrollerle tutturmak çok zor. Anlaşılan kanal yine Rıza Baba Ve Evlatlarına bel bağlayacak

İnşallah devamı gelecek yazılarımın, baya ilgi görüyor malum.

Baraj'ı izleriz o zaman birlikte, Burcu Biricik'in de olacağı söyleniyor hem. Erkek başrole de İbrahim Çelikkol falan gelirse yakar geçeriz hayırlısıyla.

Bir Litre Gözyaşı'ndan umutluyum bir tek. Ha bir de Hayat Işığım tutabilir o da Tolgahan'ın totalliğinden

Diğerleri iş yapmaz gibi

Sedef umarım bu sene de Kanal D'de olmazsın
Sedef'in beceriksizliğinin suçu Kanal D mi?
Mehmed için kapı kapı dolaşmadığı kaldı, bu kadar reklamı yapan başka kanal yok.

Kore uyarlamalarının şansı hep açık oluyor, o yüzden Bir Litre Gözyaşı tutabilir. Hayat Işığım da Siyah İnci gibi 10-20 bölüm gider en fazla. Koca Koca Yalanlar ve Hayat Yolunda'ya ihtimal bile vermiyorum. Baraj için konuşmak daha erken. Kısacası Top'u yine sönük bir sezon bekliyor gibi ve yine bu yıkımı keyifle izliyor olacağım.

Burcu bir süre dizi yapmayacakmış kabul etmez.

Üniye başlarsam gitmem ama yeniden sınava hazırlanırsam yine giderim
(Allah korusun
) Sen sınavlarını ver de gel
Bu sefer yerleşeceksin Özgür’üm, içim rahat o konuda

Biraz daha sabır, sonra yine kalıcı olarak beraberiz

Kanal D’ye gelmezse kendi kaybeder
Onu biz meşhur ettik

@Yiğit Güzel yorumlamışsın emeğine sağlık öncelikle

Baraj Hayat Işığım ve bir litre gözyaşı dizilerini mutlaka izleyeceğim inşAllah kanal dizilerinin arkasında durur izleyebiliriz

Türkan ve Tarıkın yerine Burcu ve İbo mu diziden soğuttun ayoll başlamadan 😱😱😱 @xemrexxx @Bully