İnşallah devamı gelecek yazılarımın, baya ilgi görüyor malum.Aaa özel haberlerini özlemişiz
Bak şu Baraj filmi çok değişik bir filmdir türkiyede baya ilgi görücektir filmin sonunda Türkan öldürüyor Tarık Akanı ama büyük ihtimalle türkiyede o sahne sezon finalinde olur ve yeni sezonda ölmez gerisini hayal güçleriyle yazarlar
Sedef'in beceriksizliğinin suçu Kanal D mi? Mehmed için kapı kapı dolaşmadığı kaldı, bu kadar reklamı yapan başka kanal yok.Bir Litre Gözyaşı'ndan umutluyum bir tek. Ha bir de Hayat Işığım tutabilir o da Tolgahan'ın totalliğinden
Diğerleri iş yapmaz gibi
Sedef umarım bu sene de Kanal D'de olmazsın
Burcu bir süre dizi yapmayacakmış kabul etmez.Geçen sene güzel dizi mi yaptılar Allah aşkına Önceki sezonlarda yaz da dahil bir sezonda 3-6 aralığında dizi izlerdim Kanal D'den SBA ve Tutsak izlemedim, Fatih ilk bölümüne baktıktan sonra tutmayacağını anladım, zaten de okul yoğunluğum vardı nasıl izleyeyeyim. ss Kızlarım İçin de zorlama ve kötüydü.
O zaman @Aserat'la birlikte izler yorumlarsanız Baraj'ı 8.Gün faciasından sonra iyi gelir Eray'a
Eline sağlık.Yorumlarınızı bekliyorum. @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem- @serhatt @Dosi @vadikızı @Billy Kane @Gizmen @Ahmed @xemrexxx @Sherlock @YıldırıM @MasacRE- @DarkLegenD @ozgur2113 @kerem @Aserat @denizz19 ve diğer herkes...
Bu sefer yerleşeceksin Özgür’üm, içim rahat o konudaÜniye başlarsam gitmem ama yeniden sınava hazırlanırsam yine giderim (Allah korusun ) Sen sınavlarını ver de gel
Kanal D’ye gelmezse kendi kaybeder Onu biz meşhur ettikKore uyarlamalarının şansı hep açık oluyor, o yüzden Bir Litre Gözyaşı tutabilir. Hayat Işığım da Siyah İnci gibi 10-20 bölüm gider en fazla. Koca Koca Yalanlar ve Hayat Yolunda'ya ihtimal bile vermiyorum. Baraj için konuşmak daha erken. Kısacası Top'u yine sönük bir sezon bekliyor gibi ve yine bu yıkımı keyifle izliyor olacağım.
Burcu bir süre dizi yapmayacakmış kabul etmez.
Teşekkürler, muhakkak bir iş izlemek lazım D’den. Sonra pişman olmayalımEline sağlık.
Dizler pek ilgi çekmedi ama umarım tutan dizileri olur.
Konuyada beğeni attım harika yerine. Beğeni listesi dolsun biraz
Kanal D’den ayrılıp Atv’ye gidip rezil oldu zatenKanal D’ye gelmezse kendi kaybeder Onu biz meşhur ettik
Resmen Yiğit hazırladı diye güzel yazmışsın diyorÇok güzel yazmışsın canım,emeğine sağlık
Az dizi yapıp onlara belli süre tanırsa tutunma şansı daha yüksek,az ve öz iş yapılmalı.
NE alakaResmen Yiğit hazırladı diye güzel yazmışsın diyor
Türkan ve Tarıkın yerine Burcu ve İbo mu diziden soğuttun ayoll başlamadan 😱😱😱 @xemrexxx @Bullyİnşallah devamı gelecek yazılarımın, baya ilgi görüyor malum.
Baraj'ı izleriz o zaman birlikte, Burcu Biricik'in de olacağı söyleniyor hem. Erkek başrole de İbrahim Çelikkol falan gelirse yakar geçeriz hayırlısıyla.
Sedef'in beceriksizliğinin suçu Kanal D mi? Mehmed için kapı kapı dolaşmadığı kaldı, bu kadar reklamı yapan başka kanal yok.
İmkanlarımız onlara yetiyor canım, destek olacağız artık
Olamam vlla Burcu baş ecünnü 8.günü 20 dakıka sonra onun yüzünden kapatmıştım İbo da zibidiler başkanı Bunu anca sen @Yiğitt izlersinizİmkanlarımız onlara yetiyor canım, destek olacağız artık
Biz Kanal D'de siyah ekran olsa izleriz ne diyorsun sen @YiğittOlamam vlla Burcu baş ecünnü 8.günü 20 dakıka sonra onun yüzünden kapatmıştım İbo da zibidiler başkanı Bunu anca sen @Yiğitt izlersiniz
Zibidi Şükrü'yü beğendin demek Ben de bir şans verebilirim, hem aksiyonlu hem de sevdiğim isimler varNefes Nefese i beğendim bu arada Darısı Başımıza bitti tekrar Stara döndüm o diziyi izlerim aksiyonlu @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @mrt-06
@destere de o dizideki Caner oğlanı beğenirdi yine buluştu buruşuk hogathasiyla bir dizideZibidi Şükrü'yü beğendin demek Ben de bir şans verebilirim, hem aksiyonlu hem de sevdiğim isimler var