batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Tüm dizilerimiz tutacak, haftanın 4 günü zirvedeyiz. Diğer 3 günü de ikinci olacağız. Aylık sıralamada da zirveyi alacağız.Bu dizilerden bir tek Arka Sokaklar'ın geleceğini parlak görüyorum![]()
![]()
Sizin rakibiniz TV8, yüksekten uçup hüsrana uğruyorsunuzTüm dizilerimiz tutacak, haftanın 4 günü zirvedeyiz. Diğer 3 günü de ikinci olacağız. Aylık sıralamada da zirveyi alacağız.@Çiğdem-
Görüşeceğiz birkaç aya, zirveye konunca sana selam çakacağım...Sizin rakibiniz TV8, yüksekten uçup hüsrana uğruyorsunuz![]()
Aaa özel haberlerini özlemişizTüm dizilerimiz tutacak, haftanın 4 günü zirvedeyiz. Diğer 3 günü de ikinci olacağız. Aylık sıralamada da zirveyi alacağız.@Çiğdem-
Yarı yıl tatili ve yazları ziyaretçi olarak bakıyorum arada, tamamen kopamam buradanÖyle olsa 2 aylığına gelmezdim, sizlerle güzelce vakit geçirmek istedim
Yüksek uçmaya devam, katılıyorum ben de sana canısı![]()
Forever Kanal D
![]()
Aaa ben önemli açılan konuları hemen bildiriyordum Bully aMaşallah tüm işlerine hakimsin, girmediğin zamanlarda da Fav10 nabzını yoklamış.@Çiğdem-
İnşallah Kanal D ilk üçe yerleşecek, tüm dertler bitecek. Demirören ile zirveyi göreceğiz yakın zamanda da![]()
Aynen sayenizde hiç eksik kalmadım forumdanAaa ben önemli açılan konuları hemen bildiriyordum Bully aDedikodularıda sen bildiriyorsundur zaten
![]()
![]()
![]()
Mesala gösiterdiğim için destere nerede demedin ama insan gider mezar başına 1 fatiha okurAynen sayenizde hiç eksik kalmadım forumdan![]()
Sonra döndüğünde de o bana okusun dimiMesala gösiterdiğim için destere nerede demedin ama insan gider mezar başına 1 fatiha okur![]()
![]()
@xemrexxx
https://fav10.net/forum/threads/desterenin-cenaze-töreni-fav10-Özel.279125/
Evlat Kokusu ve Fatih'i de batırdı uğursuz kadınBir Litre Gözyaşı'ndan umutluyum bir tek. Ha bir de Hayat Işığım tutabilir o da Tolgahan'ın totalliğinden
Diğerleri iş yapmaz gibi
Sedef umarım bu sene de Kanal D'de olmazsın![]()
Mehmed'den çok umutluydumEvlat Kokusu ve Fatih'i de batırdı uğursuz kadınGelmesin zaten kanalımıza
![]()
Başka alan kanal yok demek kiMehmed'den çok umutluydumAma dizi baştan kötü gitti Sedef 3.bölümde geldi allahtan
Ay çok meraklıyız sizeTüm hezimetleri Kanal D'de yaşadım ama Sedef hala kopamıyor mavi toptan
![]()
Aynen uyumlular cidden ne de olsa ilk başrolü Menekşe Kanal D'deydi Sedef'im hala der bende yeri çok ayrı diyeBaşka alan kanal yok demek kiAy zaten Kanal D ve Sedef çok uyumlular boşver, elbet bir gün başaracağız
Kenan'ın patladığı ilk diziBen zaten Kıvanç'çıyım, bir kez de Kenan tutturmasın
![]()
Menekşe ile Halil unutulur mu hiçAynen uyumlular cidden ne de olsa ilk başrolü Menekşe Kanal D'deydi Sedef'im hala der bende yeri çok ayrı diye![]()
Ayyy ağzından bal damlıyor, hemen Gaye Sökmen'le iletişime geçip Sedef'e Kanal D dizisi ayarlamalıyım
Kenan da Kıvanç da çok başarılı ikisi de dönem işlerinde hezimete uğradı![]()
Sedef'e sataşmanı bile özlemişim resmenMenekşe ile Halil unutulur mu hiç![]()
Geç tabii, şeytanın bacağını kıracağız inanıyorum
Dönem işlerinde Muhteşem ve Diriliş'ten sonra dikiş tutmadı, kolay kolay o riski almazlar artık![]()
Ben de özlemişim Sedef'e sataşıp seni sinir etmeyiSedef'e sataşmanı bile özlemişim resmen![]()
Ay işte şöyle güzel şeyler söyle, unutulmaz tabi efsane dizilerden
![]()
Sen de Kanal D'nle iletişime geç sağlam diziler hazırlayın biraz![]()
İyi ki dönmüşsünBen de özlemişim Sedef'e sataşıp seni sinir etmeyi![]()
Halbuki izlememiştim ama kanalımızı iyi idare etmişti
Özgür'üm işletmeciyim ya ben, okulu bitirince Kanal D'nin başına geçecem, bu yeteneksizlere bırakamam kanalımı![]()
Eyvallah Özgür'ümİyi ki dönmüşsünAa cidden efsaneydi ne de olsa Ay Yapım var arkasında
Desene kanal şaha kalkacak![]()
![]()
Üniye başlarsam gitmem ama yeniden sınava hazırlanırsam yine giderimEyvallah Özgür'ümBu yazı da beraber geçirdik, geçireceğiz
Kışın ben gidecem de bu sefer sen naparsın acaba
Ay Yapım ve diğerleri diye ayırmak gerek sektörü
Aynen kaldıracağız tabii ki![]()
![]()