@destere de o dizideki Caner oğlanı beğenirdi yine buluştu buruşuk hogathasiyla bir dizide![]()
Aaa yok zibidilikte yardımcısı ibonun ŞükrüZibidi Şükrü'yü beğendin demekBen de bir şans verebilirim, hem aksiyonlu hem de sevdiğim isimler var
![]()
@destere de o dizideki Caner oğlanı beğenirdi yine buluştu buruşuk hogathasiyla bir dizide![]()
Aaa yok zibidilikte yardımcısı ibonun ŞükrüZibidi Şükrü'yü beğendin demekBen de bir şans verebilirim, hem aksiyonlu hem de sevdiğim isimler var
![]()
Bodrum Masalı Aslı da varmış@destere de o dizideki Caner oğlanı beğenirdi yine buluştu buruşuk hogathasiyla bir dizide![]()
Şükrü Kanal D'de Şeref Meselesi'nde başroldu Kerem Bürsin'le birlikte, severiz ikisini deAaa yok zibidilikte yardımcısı ibonun ŞükrüO ve başrol kız çok zayıflar diziyi Uğur bey ve konusu için beğendim fena değildi ama Uğur dışında çok zayıf bir kadrosu var yinede zengin patron sakar kızdan iyidir
![]()
![]()
![]()
Bu yıl Kanal D'de 5-6 dizi başlıyor, içlerinden en az birini seçip izlemen zorunlu. Kendini ona göre ayarla, izlemezsen emekliye oradan da banlananların arasına gidersin.Aaa yok zibidilikte yardımcısı ibonun ŞükrüO ve başrol kız çok zayıflar diziyi Uğur bey ve konusu için beğendim fena değildi ama Uğur dışında çok zayıf bir kadrosu var yinede zengin patron sakar kızdan iyidir
![]()
![]()
![]()
Grdün başroldeki parlağı izlersin tabiNefes Nefese i beğendim bu arada Darısı Başımıza bitti tekrar Stara döndüm o diziyi izlerim aksiyonlu![]()
![]()
@xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @mrt-06
Baraj şuan sadece ilgimi çekti Aman burcuyu İboyu falan karıştırmadan adam akıllı oyuncular alında izleyelimBu yıl Kanal D'de 5-6 dizi başlıyor, içlerinden en az birini seçip izlemen zorunlu. Kendini ona göre ayarla, izlemezsen emekliye oradan da banlananların arasına gidersin.@Bully
Yaşım Kaç bitmez inşKanal D gerekeni yapacaktır hayırlısıyla.![]()
Bir de bana sor, gitti güzelim kanal... Evet kanal son yıllarsa pek iyi yönetilmiyordu ama tarafsızdı, iyi bir kanaldı. Şimdi reytingleri çöktü, haberleri zaten berbat artık reytinglerde en kötüyü gördü. Ne diyebilirim ki...Kanal D'nin satıldığını duyunca çok üzülmüştüm bu arada. @Yiğitt![]()
Ben Aydın Doğan'ın isteyerek sattığını düşünmüyorum şahsen ama dediğin gibi ne denilebilir ki?Bir de bana sor, gitti güzelim kanal... Evet kanal son yıllarsa pek iyi yönetilmiyordu ama tarafsızdı, iyi bir kanaldı. Şimdi reytingleri çöktü, haberleri zaten berbat artık reytinglerde en kötüyü gördü. Ne diyebilirim ki...![]()