batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Tüm dizilerimiz tutacak, haftanın 4 günü zirvedeyiz. Diğer 3 günü de ikinci olacağız. Aylık sıralamada da zirveyi alacağız. @Çiğdem-Bu dizilerden bir tek Arka Sokaklar'ın geleceğini parlak görüyorum
Sizin rakibiniz TV8, yüksekten uçup hüsrana uğruyorsunuzTüm dizilerimiz tutacak, haftanın 4 günü zirvedeyiz. Diğer 3 günü de ikinci olacağız. Aylık sıralamada da zirveyi alacağız. @Çiğdem-
Görüşeceğiz birkaç aya, zirveye konunca sana selam çakacağım...Sizin rakibiniz TV8, yüksekten uçup hüsrana uğruyorsunuz
Aaa özel haberlerini özlemişizTüm dizilerimiz tutacak, haftanın 4 günü zirvedeyiz. Diğer 3 günü de ikinci olacağız. Aylık sıralamada da zirveyi alacağız. @Çiğdem-
Yarı yıl tatili ve yazları ziyaretçi olarak bakıyorum arada, tamamen kopamam buradan Öyle olsa 2 aylığına gelmezdim, sizlerle güzelce vakit geçirmek istedim
Yüksek uçmaya devam, katılıyorum ben de sana canısı Forever Kanal D
Aaa ben önemli açılan konuları hemen bildiriyordum Bully a Dedikodularıda sen bildiriyorsundur zatenMaşallah tüm işlerine hakimsin, girmediğin zamanlarda da Fav10 nabzını yoklamış. @Çiğdem-
İnşallah Kanal D ilk üçe yerleşecek, tüm dertler bitecek. Demirören ile zirveyi göreceğiz yakın zamanda da
Aynen sayenizde hiç eksik kalmadım forumdanAaa ben önemli açılan konuları hemen bildiriyordum Bully a Dedikodularıda sen bildiriyorsundur zaten
Mesala gösiterdiğim için destere nerede demedin ama insan gider mezar başına 1 fatiha okur @xemrexxxAynen sayenizde hiç eksik kalmadım forumdan
Sonra döndüğünde de o bana okusun dimi Bir süre öyle bi döngü içinde gidecez gibi, bakalım ne zaman rastlaşacaz kendisiyleMesala gösiterdiğim için destere nerede demedin ama insan gider mezar başına 1 fatiha okur @xemrexxx
https://fav10.net/forum/threads/desterenin-cenaze-töreni-fav10-Özel.279125/
Evlat Kokusu ve Fatih'i de batırdı uğursuz kadın Gelmesin zaten kanalımızaBir Litre Gözyaşı'ndan umutluyum bir tek. Ha bir de Hayat Işığım tutabilir o da Tolgahan'ın totalliğinden
Diğerleri iş yapmaz gibi
Sedef umarım bu sene de Kanal D'de olmazsın
Mehmed'den çok umutluydum Ama dizi baştan kötü gitti Sedef 3.bölümde geldi allahtanEvlat Kokusu ve Fatih'i de batırdı uğursuz kadın Gelmesin zaten kanalımıza
Başka alan kanal yok demek ki Ay zaten Kanal D ve Sedef çok uyumlular boşver, elbet bir gün başaracağızMehmed'den çok umutluydum Ama dizi baştan kötü gitti Sedef 3.bölümde geldi allahtan
Ay çok meraklıyız size Tüm hezimetleri Kanal D'de yaşadım ama Sedef hala kopamıyor mavi toptan
Aynen uyumlular cidden ne de olsa ilk başrolü Menekşe Kanal D'deydi Sedef'im hala der bende yeri çok ayrı diye Ayyy ağzından bal damlıyor, hemen Gaye Sökmen'le iletişime geçip Sedef'e Kanal D dizisi ayarlamalıyımBaşka alan kanal yok demek ki Ay zaten Kanal D ve Sedef çok uyumlular boşver, elbet bir gün başaracağız
Kenan'ın patladığı ilk dizi Ben zaten Kıvanç'çıyım, bir kez de Kenan tutturmasın
Menekşe ile Halil unutulur mu hiç Geç tabii, şeytanın bacağını kıracağız inanıyorumAynen uyumlular cidden ne de olsa ilk başrolü Menekşe Kanal D'deydi Sedef'im hala der bende yeri çok ayrı diye Ayyy ağzından bal damlıyor, hemen Gaye Sökmen'le iletişime geçip Sedef'e Kanal D dizisi ayarlamalıyım
Kenan da Kıvanç da çok başarılı ikisi de dönem işlerinde hezimete uğradı
Sedef'e sataşmanı bile özlemişim resmen Ay işte şöyle güzel şeyler söyle, unutulmaz tabi efsane dizilerdenMenekşe ile Halil unutulur mu hiç Geç tabii, şeytanın bacağını kıracağız inanıyorum
Dönem işlerinde Muhteşem ve Diriliş'ten sonra dikiş tutmadı, kolay kolay o riski almazlar artık
Ben de özlemişim Sedef'e sataşıp seni sinir etmeyi Halbuki izlememiştim ama kanalımızı iyi idare etmiştiSedef'e sataşmanı bile özlemişim resmen Ay işte şöyle güzel şeyler söyle, unutulmaz tabi efsane dizilerden
Sen de Kanal D'nle iletişime geç sağlam diziler hazırlayın biraz
İyi ki dönmüşsün Aa cidden efsaneydi ne de olsa Ay Yapım var arkasındaBen de özlemişim Sedef'e sataşıp seni sinir etmeyi Halbuki izlememiştim ama kanalımızı iyi idare etmişti
Özgür'üm işletmeciyim ya ben, okulu bitirince Kanal D'nin başına geçecem, bu yeteneksizlere bırakamam kanalımı
Eyvallah Özgür'üm Bu yazı da beraber geçirdik, geçireceğiz Kışın ben gidecem de bu sefer sen naparsın acaba Ay Yapım ve diğerleri diye ayırmak gerek sektörüİyi ki dönmüşsün Aa cidden efsaneydi ne de olsa Ay Yapım var arkasında
Desene kanal şaha kalkacak
Üniye başlarsam gitmem ama yeniden sınava hazırlanırsam yine giderim (Allah korusun ) Sen sınavlarını ver de gelEyvallah Özgür'üm Bu yazı da beraber geçirdik, geçireceğiz Kışın ben gidecem de bu sefer sen naparsın acaba Ay Yapım ve diğerleri diye ayırmak gerek sektörü
Aynen kaldıracağız tabii ki