Kanal D'nin Yeni Sezon Ekranı... | 2018-2019 - Yiğitt Özel!

Bu dizilerden bir tek Arka Sokaklar'ın geleceğini parlak görüyorum :A :A

Tüm dizilerimiz tutacak, haftanın 4 günü zirvedeyiz. Diğer 3 günü de ikinci olacağız. Aylık sıralamada da zirveyi alacağız. :Z @Çiğdem-
Aaa özel haberlerini özlemişiz :bhr:

Bak şu Baraj filmi çok değişik bir filmdir türkiyede baya ilgi görücektir filmin sonunda Türkan öldürüyor Tarık Akanı ama büyük ihtimalle türkiyede o sahne sezon finalinde olur ve yeni sezonda ölmez gerisini hayal güçleriyle yazarlar :A

Yarı yıl tatili ve yazları ziyaretçi olarak bakıyorum arada, tamamen kopamam buradan :bhr: Öyle olsa 2 aylığına gelmezdim, sizlerle güzelce vakit geçirmek istedim :D

Yüksek uçmaya devam, katılıyorum ben de sana canısı :A :Z Forever Kanal D :love1:
Maşallah tüm işlerine hakimsin, girmediğin zamanlarda da Fav10 nabzını yoklamış. :bhr: @Çiğdem-

İnşallah Kanal D ilk üçe yerleşecek, tüm dertler bitecek. Demirören ile zirveyi göreceğiz yakın zamanda da :bhr:
Aaa ben önemli açılan konuları hemen bildiriyordum Bully a :F Dedikodularıda sen bildiriyorsundur zaten :A :A :A

Bir Litre Gözyaşı'ndan umutluyum bir tek. Ha bir de Hayat Işığım tutabilir o da Tolgahan'ın totalliğinden :F

Diğerleri iş yapmaz gibi :A

Sedef umarım bu sene de Kanal D'de olmazsın :A

Bir Litre Gözyaşı'ndan umutluyum bir tek. Ha bir de Hayat Işığım tutabilir o da Tolgahan'ın totalliğinden :F

Diğerleri iş yapmaz gibi :A

Sedef umarım bu sene de Kanal D'de olmazsın :A
Evlat Kokusu ve Fatih'i de batırdı uğursuz kadın :A Gelmesin zaten kanalımıza :A

Evlat Kokusu ve Fatih'i de batırdı uğursuz kadın :A Gelmesin zaten kanalımıza :A
Mehmed'den çok umutluydum :F Ama dizi baştan kötü gitti Sedef 3.bölümde geldi allahtan :A

Ay çok meraklıyız size :F Tüm hezimetleri Kanal D'de yaşadım ama Sedef hala kopamıyor mavi toptan :A

Mehmed'den çok umutluydum :F Ama dizi baştan kötü gitti Sedef 3.bölümde geldi allahtan :A

Ay çok meraklıyız size :F Tüm hezimetleri Kanal D'de yaşadım ama Sedef hala kopamıyor mavi toptan :A
Başka alan kanal yok demek ki :A Ay zaten Kanal D ve Sedef çok uyumlular boşver, elbet bir gün başaracağız :bhr:

Kenan'ın patladığı ilk dizi :A Ben zaten Kıvanç'çıyım, bir kez de Kenan tutturmasın :A

Başka alan kanal yok demek ki :A Ay zaten Kanal D ve Sedef çok uyumlular boşver, elbet bir gün başaracağız :bhr:

Kenan'ın patladığı ilk dizi :A Ben zaten Kıvanç'çıyım, bir kez de Kenan tutturmasın :A
Aynen uyumlular cidden ne de olsa ilk başrolü Menekşe Kanal D'deydi Sedef'im hala der bende yeri çok ayrı diye :A :A Ayyy ağzından bal damlıyor, hemen Gaye Sökmen'le iletişime geçip Sedef'e Kanal D dizisi ayarlamalıyım :F

Kenan da Kıvanç da çok başarılı ikisi de dönem işlerinde hezimete uğradı :F

Aynen uyumlular cidden ne de olsa ilk başrolü Menekşe Kanal D'deydi Sedef'im hala der bende yeri çok ayrı diye :A :A Ayyy ağzından bal damlıyor, hemen Gaye Sökmen'le iletişime geçip Sedef'e Kanal D dizisi ayarlamalıyım :F

Kenan da Kıvanç da çok başarılı ikisi de dönem işlerinde hezimete uğradı :F
Menekşe ile Halil unutulur mu hiç :bhr: :Z Geç tabii, şeytanın bacağını kıracağız inanıyorum :Z

Dönem işlerinde Muhteşem ve Diriliş'ten sonra dikiş tutmadı, kolay kolay o riski almazlar artık :A

Menekşe ile Halil unutulur mu hiç :bhr: :Z Geç tabii, şeytanın bacağını kıracağız inanıyorum :Z

Dönem işlerinde Muhteşem ve Diriliş'ten sonra dikiş tutmadı, kolay kolay o riski almazlar artık :A
Sedef'e sataşmanı bile özlemişim resmen :bhr: :Z Ay işte şöyle güzel şeyler söyle, unutulmaz tabi efsane dizilerden :Z :A

Sen de Kanal D'nle iletişime geç sağlam diziler hazırlayın biraz :Z

Sedef'e sataşmanı bile özlemişim resmen :bhr: :Z Ay işte şöyle güzel şeyler söyle, unutulmaz tabi efsane dizilerden :Z :A

Sen de Kanal D'nle iletişime geç sağlam diziler hazırlayın biraz :Z
Ben de özlemişim Sedef'e sataşıp seni sinir etmeyi :bhr: :Z Halbuki izlememiştim ama kanalımızı iyi idare etmişti :F

Özgür'üm işletmeciyim ya ben, okulu bitirince Kanal D'nin başına geçecem, bu yeteneksizlere bırakamam kanalımı :A

Ben de özlemişim Sedef'e sataşıp seni sinir etmeyi :bhr: :Z Halbuki izlememiştim ama kanalımızı iyi idare etmişti :F

Özgür'üm işletmeciyim ya ben, okulu bitirince Kanal D'nin başına geçecem, bu yeteneksizlere bırakamam kanalımı :A
İyi ki dönmüşsün :Z Aa cidden efsaneydi ne de olsa Ay Yapım var arkasında :A

Desene kanal şaha kalkacak :A :A

İyi ki dönmüşsün :Z Aa cidden efsaneydi ne de olsa Ay Yapım var arkasında :A

Desene kanal şaha kalkacak :A :A
Eyvallah Özgür'üm :bhr: Bu yazı da beraber geçirdik, geçireceğiz :Z Kışın ben gidecem de bu sefer sen naparsın acaba :A Ay Yapım ve diğerleri diye ayırmak gerek sektörü :A

Aynen kaldıracağız tabii ki :A :Z

Eyvallah Özgür'üm :bhr: Bu yazı da beraber geçirdik, geçireceğiz :Z Kışın ben gidecem de bu sefer sen naparsın acaba :A Ay Yapım ve diğerleri diye ayırmak gerek sektörü :A

Aynen kaldıracağız tabii ki :A :Z
Üniye başlarsam gitmem ama yeniden sınava hazırlanırsam yine giderim :F :F (Allah korusun :A) Sen sınavlarını ver de gel :Z