Allah belanı versin Fatima, Allah belanı versin Ibbe, Allah belanı versin Lisha!
Fatima'dan resmen nefret ettim. Pervin ölmeyi hak etmiyordu. Şu an umrumda değilsin dedi ya bölümün başlarında, orada hepten ayar oldum. 8 bölüm boyunca Pervin'e hep şartlar koştun. Bunu yapmazsan olmaz, şunu yapmazsan olmaz diye. Al, yaptı. Hepsini yaptı hem de. Patlamalar önlendi. Ama olan Pervin'e oldu.
Ben hep Pervin evine dönecek diye bekledim...
Böyle bir son ona yakışmadı. Gerçekten öldüğünü görünce çok üzüldüm. Hüusam'ın arabadaki o çaresiz hali... Hele o Allah'ın cezası Lisha. Yatacak yerin yok senin. Ulan seni orada evlendiriyorlardı, köle gibi çalıştıracaklardı. Sana mal muamelesi yapacaklardı ve Pervin gelip seni kurtardı. Bu muydu karşılığı? Husam'ın yemekte dediklerinde ve İslam'ı, o lanet örgütü bilmediği ve küçük olduğu için ona hala güzel bir yermiş gibi geldi herhalde. Onu bekleyen bir ailesi vardı ama o satmayı tercih etti. Allah'ın cezası.
Nadir hain çıkmadı.
😱 Duyduğumda şok oldum. Ama tipinde meymenet yoktu kesin hain çıkar diyordum.ss
Ibbe tam bir nefretliksin. Etrafta polisler seni ararken sen traş olup bir de kadın kılığına girdin ya çok güldüm.
Bir yandan da sinir oldum. Girdiği evin içindeki teyzeyi de öldürdü.
Bu arada polisler kapıyı çaldılar ve sonrasında işaretlediler ama niye girmediler de kaçırdılar ellerinden? Ibbe'nin kadın kılığında gezdiği anda bir anda patlama olması şok etti beni. Telefonu elimden fırlattım çünkü ben oradan kaçmak için kılık değiştirdi dedim ama sadece o değilmiş adam o kılıkla bile havaya uçurdu.
Ah Kerima... Saf, aptal Kerima... Ne yalan söyleyeyim belki akıllanmışsındır ya da polis ile işbirliğindesindir diye düşündüm Ibbe'nin yanına gittiğinde. Ama geçen bölümki mesaj olayında olduğu gibi yine Ibbe'nin kullandığı biri oldun. Ibbe nasıl da kandırdı seni. Suleika da kendini patlatacak diye. Bir yandan da çok üzüldüm gerçekten sana. O son sahnedeki her şeyi anladığındaki, yeleği çıkaramadığını anladığındaki ve Suleika'ya sen kal dediğin andaki çaresizliğin... Üzüldüm sana. Ama üstümde bomba var deyip herkesin oradan çıkmasını sağlaman iyiydi. Olan sana oldu be... Suleika'nın Ibbe'nin fotoğrafını televizyonda görüp babasına sarıldığı kısımda duygulandım. Ailesiyle arasını düzeltmişti...
Jakob ve kardeşinin ölümü, uçaktaki adamın yakalanışı sürpriz oldu gerçekten. Ben bir an amaçlarına ulaşacaklar sandım.
Yine dönüp dolaşıp Pervin'e gelmek istiyorum. Ah Pervin... Tek istediğin kızınla beraber evine dönmekti... Senin için bu yolculuğun sonunun iyi bitmesini çok istemiştim. Ben hep Pervin, Husam'ı bile almaz, kızıyla yeni bir hayat kurar beklentisindeydim... Latifa'yı koklayıp sonra ölmeni gerçekten hazmedemeyeceğim...