Önerdiğin için teşekkürlerKesinlikle başından sonuna kadar bir an olsun bitmek bilmeyen hatta giderek artan heyecanı, gerilimi, dramı ve o bizleri geren kaliteli müziğiyle unutulmaz bir mini dizi oldu. Böyle dizileri gördükçe bizim Atiye ile olan hem doğallık hem oyunculuk hem senaryo farklılıkları ister istemez daha göze çarpıyor...
Dizinin tadında bitmesi ve 8 bölüm olması da kalitesini ve büyük ölçüde gerçekçiliğini korumasında önemli etkiye sahip oldu. Bazı detaylar tartışmaya açık tabi ama kusursuz dizi olmaz. İyi ki izlemişiz...
Meğerse çok eski zaman önermişsin ama gözden kaçmış ve o ara dizi modunda değilmişim demek ki.
Herzaman diyorum, doğru zamanlama önemli. Geçen bahsettiğinde araştırdığım an zaten konusu beni direk kendine çekti ve ilk bölüm mükemmeldi. Son 3 bölüm ise benim için temposu aşırı yüksek ve birbirine yakın bölümler oldu. Bundan dolayı da bugün aradan çıkardım 3 bölümü
Türk polisin pasaporta dikkat etmeyip yanlış kızları getirmesi sence nasıl? galiba o kısımdan dolayı eleştirmiş türk izleyicileri