Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Sorularına cevap vereyim @Tolstoyevski
şarj aleti vardı, arkadaşı telefonu verirken şarjda vardı, dizide hatalı sahnelere rastlamadım henüz
Kebab kısmına gelince, her kebabı Türklerin sanma isveççeye girmiş bir kelime artı başka yabancılarda işletiyor.
Dövme kısmına gelince, bence gayet mantıklı bir sahne. Sen hep kelebek etkisi dersinya, işte o adam düşünüp taşınıp o ara arama gereği duydu ve beraberinde bu durumlar oldu. Dizilerde tam mutlu olunacakken bir şey olur ve klişe deriz. Bu da onun tersi bir sahne. Herzaman kötüye giden tesadüflere alışkınsın galiba. Bir yerde illa kendini ifşa edecekti ve bu şekilde olmuş oldu.
Kuyuda su vardı galiba ve kokuyu bir süre erteler diye düşünüyorum.
Keriman'ın babası kendi dilini konuşuyordu. Tam hatırlamıyorum ama galiba Bosna tarafı. Genel olarak herkes İsveççe konuşuyor. İbrahim ve Miryam bazen arapça konuşmuştu. Ahmed ve arkadaşları İsveççe konuşuyorlar çünkü aynı yerden geliyorlar fakat polisler Ahmed'i sorguya çekerken orda arapça konuşuluyor. Ahmed bir kelimeyi tam bilemediği için arkadaşları ile İsveççe konuşup 'bu kelimeyi nasıl söylüyorduk' dediklerinde polis kızarak İsveççe konuşma demişti .
Şok olmak sanırım, o kelimeyi diyordu ve haklısın ben en çok Rakka'da Pervin ve kocası Husam (Ahmed nereden çıktı Husam değil miydi o 😱 ) Arapça mı İsveçcce mi konuşuyorlar diye merak etmiştim. Çünkü neden İsveçce konuşuyorlar ki ikisi de İsveçli değil diye. Ama zaten onlar İsveç'ten gelme, o arkadaşları filan şimdi anladım tamamdır.
Kebap olayı gerçekten öyle gibi ve bu kötü bir şey bizim adımıza, bari baklavayı çalmasınlar söyle de onlara...
Kebap olayı gerçekten öyle gibi ve bu kötü bir şey bizim adımıza, bari baklavayı çalmasınlar söyle de onlara...