Star Kaderimin Yazıldığı Gün - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi tamamen Hatice Şendil üzerine kurulu ve Hatice Şendil sırtlıyor şuan sadece. Özcan Deniz nasıl baş rol oluyor anlamadım :D

Bu dizide ciddi bir reyting potansiyeli var. Yapım şirketinin ilk dizisine göre oldukça başarılı bir iş bence :)

ben karagülden çok binbir geceye benzettim tabi ki tezek kokulu 1001 nights olmuş :)

şehrazatın kimsesi yok oğlu hasta para için teklifi kabul ediyor
hatçenin kimsesi yok kardeşi hasta ara için teklifi kabul ediyi :F

@Forumdash @beyazsoy

Bu arada klişe bir konusu olsada kaliteli bir şekilde işlemişler konuyu. Adını Feriha Koydum'unda konusu klişeydi ancak TV'de izlediğim en kaliteli işlerden birisiydi de aynı zamanda :)

Yalnız diziyi o kadar gömdüm ama hikaye nasıl açıldı belli değil. Sezonun dizisi olur bence.

ben karagülden çok binbir geceye benzettim tabi ki tezek kokulu 1001 nights olmuş :)

@Forumdash @beyazsoy
Ben diziyi daha çok atv'de yayınlanan bebeğim dizisine benzettim :X En azından senaryo o yönde gidicek gibi :X

Zamanında değer görmeyen başka bir dizi daha:T Oysa çok güzeldi.

@Forumdash @beyazsoy
Binbir geceye benzettigin kisim yan konu. ana konu iki anne var gerçek anne oğlunun olduğunu yasadigini bilmiyor. Sahte annede gerçekten çocuğunun olduğunu biliyor. Karagulde sahte anne çocuğunu kendinden olmadiğini biliyor fark bu.

Annem tekrarını izlerken biraz izledimde güzel bir dizi olmuş. Özcan Deniz çok iyiydi oyunculuk olarak :D

Dizi reytingleri ile oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Uzun soluklu olacağı açık :)

Çok güzel bir dizi olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. :)