Star Kaderimin Yazıldığı Gün - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tutar da karagulun yanina yaklasamaz ilk 5 de olur iste
Millet Özcan için izler Hatice de var TOTAL'de zirve şansı çok yüksek yani zamanla bence. Şimdi Küçük Ağa, Hükümet Kadın 2, Emanet, Kaçak var ilk hafta için ilk 5'e bence de rahat girer zamanla yükselir. :)

Millet Özcan için izler Hatice de var TOTAL'de zirve şansı çok yüksek yani zamanla bence. Şimdi Küçük Ağa, Hükümet Kadın 2, Emanet, Kaçak var ilk hafta için ilk 5'e bence de rahat girer zamanla yükselir. :)
Bilemiyorum. Konu çok çok klişe özcan olsa ne olur. Hatice sendile bir şey olmuş güzellik muzeliklik kalmamış @destere nasıl güzel buluyor ilginç))) hatice diziye katkı sağlamaz. Kargulculer özcan için biraz bakar bırakır. İlk beste kalır starin ayakta kalan ender dizisi olur. Avun varken AB de şansı yok

Klişe bir hikaye ancak oyuncular diziyi izlettiriyor. Özellikle taşıyıcı anne konusu iyice gün ışığına çıkmaya başlayınca açılacak gibi. Konuyu iyi ele alacaklar gibi. İleriki bölümlerde ciddi reyting kazanma şansı var konusu itibariyle. Yolu açık olsun. Bana çok hitap etmedi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra salıyı dolduracak bir dizi gibi duruyor bence. :)

Küçük Ağa'ya geçiyoruz topluca. :)
Ağır Ab şart bize. :)

bu dizi sayesinde küçük ağa ağır ab olacak:A
Bu kalitesizliğini değiştirmez melun Emre :A

Vallahi müzikler çok iyi onun dışında ara ara acuna bakıyorum çok klişe ben izleyemiyorum ilerleyen günlerde 7 yi belki görür ama zor ihtimal​
Sahneler hızlandı aç 10 dakika daha bak bence, yorumunu merak ediyorum :)

özcan resmen kadınları şey etmek için gelmiş diziye o ne duygusuz sarılma :F @destere görse @Çiğdem- gibi çatlar:F
Hatice'yle burun buruna geldikten sonra pişmiş kelle gibi gülüyodu melaune :A

Dizinin konusu tam foxun total dizileri gibi orda olsa iyi izlenirdi