Millet Özcan için izler Hatice de var TOTAL'de zirve şansı çok yüksek yani zamanla bence. Şimdi Küçük Ağa, Hükümet Kadın 2, Emanet, Kaçak var ilk hafta için ilk 5'e bence de rahat girer zamanla yükselir.Tutar da karagulun yanina yaklasamaz ilk 5 de olur iste
Bilemiyorum. Konu çok çok klişe özcan olsa ne olur. Hatice sendile bir şey olmuş güzellik muzeliklik kalmamış @destere nasıl güzel buluyor ilginç))) hatice diziye katkı sağlamaz. Kargulculer özcan için biraz bakar bırakır. İlk beste kalır starin ayakta kalan ender dizisi olur. Avun varken AB de şansı yokMillet Özcan için izler Hatice de var TOTAL'de zirve şansı çok yüksek yani zamanla bence. Şimdi Küçük Ağa, Hükümet Kadın 2, Emanet, Kaçak var ilk hafta için ilk 5'e bence de rahat girer zamanla yükselir.
bu dizi sayesinde küçük ağa ağır ab olacak@beyazsoy Aga dizi konuya girirnce baya hızlandı totalde 7 falan yapar belki ilerleyen gunlerde.
en azından orada birce klitesi var bak bak dur oynamasa da olur burada haticeye nolmuş çok zayıflamış, bir tipsizleşmişbu dizi sayesinde küçük ağa ağır ab olacak
Bu kalitesizliğini değiştirmez melun Emre
Vallahi müzikler çok iyi onun dışında ara ara acuna bakıyorum çok klişe ben izleyemiyorum ilerleyen günlerde 7 yi belki görür ama zor ihtimal@beyazsoy Aga dizi konuya girirnce baya hızlandı totalde 7 falan yapar belki ilerleyen gunlerde.
Yalan Dünyada da rol alacak. Bir dizisi ağır total diğeri ağır A/B bununla nasıl yaşayacak?