tal sensin ben abc1'im hem ben ab'deki erg"enik"lerime güveniyorumtotal biri olarak ab de kimin zirvede oalcağını söylüyorsun ilginç
tal sensin ben abc1'im hem ben ab'deki erg"enik"lerime güveniyorumtotal biri olarak ab de kimin zirvede oalcağını söylüyorsun ilginç
ergenlerden çok teyzelere güveniyorsun bence sen paylaşmadın mı bu dizi kadınlarda 9 reyting aldı diyetal sensin ben abc1'im hem ben ab'deki erg"enik"lerime güveniyorum
evet ama 20+ ile ab arası fark var Bakalım KA ile fark ne kadar olucak.ergenlerden çok teyzelere güveniyorsun bence sen paylaşmadın mı bu dizi kadınlarda 9 reyting aldı diye
senin gizli kaynağa güvenmiyimevet ama 20+ ile ab arası fark var Bakalım KA ile fark ne kadar olucak.
aman inanma acıklanan kaynakları acıklıyorum önceden daha napimsenin gizli kaynağa güvenmiyim
göbek ataman inanma acıklanan kaynakları acıklıyorum önceden daha napim
haftaya çalişma yapsam mıgöbek at
karadayıyı tt yapma çalışmalarındanbahset biraz
sana gerek yok atv ve ay yapım yapıyordurhaftaya çalişma yapsam mı
yapsalar görürük yapıcam la haftaya, sana da laf atıcamsana gerek yok atv ve ay yapım yapıyordur
Hadi özcanın dizisi asmalı konak yayınlanmadı en ünlüsü gürbey diyelim. Kenanın ezeli berguzarın binbir gecesi de mi yayınlanmadı? Hee kanal myyı yayınlamiştir ama ezeli yada binbirgece üzerinden reklam yapmaya telif hakkı yoktur. Bu işleri bilmen lazımdı gerçi sen hala bunlara takıldın ya Allah seni tez zamanda islah etsindizi slovakyada yayına başlıyormuş reklamı gürbey ileri üzerinden yapmışlar mehmet zo sultana bilmem bişi diye haber yapmış kanalı fark-ı biz işte bu @Forumdash ın karadayısı da isabella melike ipek yalova üzerinden yapılmıştı @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 49021
neyine takıldım olanı diyiyim karadayıda 4 lü üzerinden tanıtım yapılmıştı ancak melike ipek yaloa hem başrol değildi karadayıda hem de my de sadece 13 bölüm oynmaıştı fark-ı bizHadi özcanın dizisi asmalı konak yayınlanmadı en ünlüsü gürbey diyelim. Kenanın ezeli berguzarın binbir gecesi de mi yayınlanmadı? Hee kanal myyı yayınlamiştir ama ezeli yada binbirgece üzerinden reklam yapmaya telif hakkı yoktur. Bu işleri bilmen lazımdı gerçi sen hala bunlara takıldın ya Allah seni tez zamanda islah etsin
Nasıl başrol değildi bee dizinin sonuna kadar oynadı kadın hatta ona da afiş yapıldı (karakter afişleri çıktıgında) önemli karakterden biriysiy izlemediğin için bilemezsinneyine takıldım olanı diyiyim karadayıda 4 lü üzerinden tanıtım yapılmıştı ancak melike ipek yaloa hem başrol değildi karadayıda hem de my de sadece 13 bölüm oynmaıştı fark-ı biz
sen değil miydin 50-60 dk kenanım oynatıyorlardı diye hakime hanım-mahirin babası-turgut derken ona sıra gelmez başroleNasıl başrol değildi bee dizinin sonuna kadar oynadı kadın hatta ona da afiş yapıldı (karakter afişleri çıktıgında) önemli karakterden biriysiy izlemediğin için bilemezsin
Ayrıca neden amin demedin? Hadin amin demedin amen desydin ya
dizi slovakyada yayına başlıyormuş reklamı gürbey ileri üzerinden yapmışlar mehmet zo sultana bilmem bişi diye haber yapmış kanalı fark-ı biz işte bu @Forumdash ın karadayısı da isabella melike ipek yalova üzerinden yapılmıştı @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 49021