Star Kaderimin Yazıldığı Gün - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oha dizideki entrikaya for 😱 😱
Ne cekti bizim Elif (Hatice sendil) be garibim çocuk onun olcak ama haberi yok 😱
@xemrexxx bu dizi tam senlik dizide lale devrindeki entrikadan daha cok entrika var 😱
Yapanlarin eline sağlık super olmus ama izleyemem büyük ihtimalle malum sinavlar falan basliycak :(

Oha dizideki entrikaya for 😱 😱
Ne cekti bizim Elif (Hatice sendil) be garibim çocuk onun olcak ama haberi yok 😱
@xemrexxx bu dizi tam senlik dizide lale devrindeki entrikadan daha cok entrika var 😱
Yapanlarin eline sağlık super olmus ama izleyemem büyük ihtimalle malum sinavlar falan basliycak :(
bir serenay ya da hatice Aslan yok ama .ss

bir serenay ya da hatice şendil yok ama .ss
Gül onat var 😱 diziyi tek başına goturuyor kadin entrikada . dizideki Zümrüt Gül onat 😱
Sonunu hic iyi gormuyorum dizideki karakterinin Zümrüt gibi trafik kazasi falan geçirebilir :)

Bir şey soracam geçen sene bu diziyi izleyenlerin 80%`i O Ses Türkiye izliyordu ne oldu onlara? :):) @mrt-06 Sence ne oldu? :)

İlk bölüme biraz bakmıştım ama 2. bölümün tamamını izledim.Güzel bir bölümdü bence. Dizi reytinglerini iyice artırır. :)

Star'da Kaderimin Yazıldığı Gün başladı yabancı dizilerden kafamızı kaldırıp izleyelim bari. :)

Dayı-yeğen Elif'e mi aşık oluyorlar?

Son düzenleme:
Varsayımlarım;

Tahminimce Kahramanın yiğeni onun oğlu çıkıcak :A karagüldeki gibi

Kahramanın karısı kötü kadın olacak :A Elif &Kahraman evlenince

Elif'i seven çocuk devamlı kötü adamlık taslayacak

Kahramanın kardeşi(çağatay koçtuğ) 'ın karısı onu aldatacak :A

Perihan teyze ise kendini belli etti zaten :F