bir serenay ya da hatice Aslan yok ama .ssOha dizideki entrikaya for 😱 😱
Ne cekti bizim Elif (Hatice sendil) be garibim çocuk onun olcak ama haberi yok 😱
@xemrexxx bu dizi tam senlik dizide lale devrindeki entrikadan daha cok entrika var 😱
Yapanlarin eline sağlık super olmus ama izleyemem büyük ihtimalle malum sinavlar falan basliycak
Gül onat var 😱 diziyi tek başına goturuyor kadin entrikada . dizideki Zümrüt Gül onat 😱bir serenay ya da hatice şendil yok ama .ss
koskoca periler heyeti başkanına entrika yakışmıyorGül onat var 😱 diziyi tek başına goturuyor kadin entrikada . dizideki Zümrüt Gül onat 😱
Sonunu hic iyi gormuyorum dizideki karakterinin Zümrüt gibi trafik kazasi falan geçirebilir
Brn yakistirdim çok gercekciydi bi ilk bolumu izlesen görürsün entrikayi 😉koskoca periler heyeti başkanına entrika yakışmıyor
izledim ya la konuda o ka yorumu varBrn yakistirdim çok gercekciydi bi ilk bolumu izlesen görürsün entrikayi 😉
Ayol ne biliyim ben izlediginiizledim ya la konuda o ka yorumu var
Yeni jüri beğenilmedi herhalde.Bir şey soracam geçen sene bu diziyi izleyenlerin 80%`i O Ses Türkiye izliyordu ne oldu onlara? @mrt-06 Sence ne oldu?
Bence Yetenek Sizsiniz Türkiyenin de yeni jürileri beğenilmedi, yoksa Cumartesi Sil Baştan, Pazar Gönül İşleri`nin izlenmesinin başka mantıklı açıklaması olamaz.Yeni jüri beğenilmedi herhalde.
İnşallah dahada yukselir yarin izlicemBölüm çok iyi ilerliyor.
benim yöntem yapılmış, yarın ab'de zirvedeDünya Gündemi
· Değiştir
- [HASHTAG]#WeAreForeverTogether[/HASHTAG]
- #Gürbey_İleri
- [HASHTAG]#MarvelEvent[/HASHTAG]
- MTarikGunes SeriGtYapar
- [HASHTAG]#NoMeBancoEsasPersonasQue[/HASHTAG]
- [HASHTAG]#DSCBSC[/HASHTAG]
- Carol Danvers
- Infinity War
- Insayed
- Borini
tüh sana @Çiğdem- yine parlak oğlanı tt yapmışsın
ya da @Forumdash ın yöntemini kullanmışsın
total biri olarak ab de kimin zirvede oalcağını söylüyorsun ilginçbenim yöntemyapılmış, yarın ab'de zirvede