soruda bir gariplik var zaten kendinizi bülentin yerine koyun diyor yani empati kuran herkes de saçmalıyor şekil destere a emre b
empati kuran kendisini rüya gibi görüp kendisine sulanmaya başlıyor
ayarsızlık var bu işte ))
soruda bir gariplik var zaten kendinizi bülentin yerine koyun diyor yani empati kuran herkes de saçmalıyor şekil destere a emre b
empati kuran kendisini rüya gibi görüp kendisine sulanmaya başlıyor
ayarsızlık var bu işte ))
konuya verilecek cvp budurbaslik sakat yahu. kızım olunca niye ben ortunuyorum anlamadim yahuu )))))))))) gariplik var ))))
baslik sakat yahu. kızım olunca niye ben ortunuyorum anlamadim yahuu )))))))))) gariplik var ))))
insanın bebek olup mışıl mışıl uyuyası geliyor hürrmin kollarında ninni o kadarki etkili )
Halbuki 6.sayfada konuya cevap yazmiştişimdi mesajları neden anlamadığını anladım )))))))))))))))
başlık kızın olunca demiyor kız olsaydınız diyor ))))))))))
Halbuki 6.sayfada konuya cevap yazmişti
Biz o tür sadece yazma örtmeyenlere demedik açık saçık gezenlere dedik!!!
Yorumların hepsini topla süzgeçten geçir elinde kalanlar "turbanlılar cennetliktir, açıklar cehennemliktir" kalıyor...Kapanmayı bırak kendi kibirliliğini bile katmişlar yorumlarina.
Tabii sölerim adam bana dinsiz diyor!!!Kapanırdım...Sharon Stone gibi içlik giymezdim ama Noldu şimdi? Her turbanlı cennetlik mi? Allah'a inanan biriyim ama aşiri dinci biri görünce hele hele kapanmayanlara laf edince kufur edesim geliyor GÜnah oldugundan değil adabı muaşeret kurallari yuzunden etmıyorum.Kimsenin günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez.
Adam namaz kılıyormuş gelmiş burda gerim gerim gerilerek söyluyor...O namazları unut şimdi.İçindeki kibirliği öldür ondan sonra tekrar başla namaza.
hayırlısı isteyen kapanır istemeyen kapanmaz burada önemli olan karşılıklı hoşgörü ve saygıdır .birbirimizi hazmetme durumudur .
Aynen işte bende bunu demek istiyorum bazı arkadaşlar bana kibirli diyor ben gerim gerim gerilere şöylemi diyorum"haha ben namaz kılıyorum siz kılmıyorsunuz haha"mı diyorum? diyorum ki Elhamdürillah namazlarımı kılıyorum!Örtürünürdüm büyük ihtimalle hem dinine bağımlı olan illaki örtünür