Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hafız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Kullanılan toplam oy
    15
İçinde zerre miktarda dahi iman kalmışsa bu insan cenneti elbette görecektir Ama hem Müslüman hemde cezalarını çektikten sonra.
Tabiki Hristiyanlar Yahudiler Musevilerde Cennete giricikler ama ozamanda gönderilen kitabın hükümlerini yerine getirerek.
Günümüzde ise sadece Müslüman ve Amelleri iyi olsan insanlar cennete girip diğer müslümanlar cezasını çektikten sonra giricek vede en önemlisi ŞU ANKİ Hristiyan Yahudi Putperest Musevi bunların hiç biri cennete giremez nekadar iyilik yaparsa yapsın Adam Allaha inanıcak ilk önce..

Hristiyan ve yahudileri cikart istersen ordan sonucta Onlarda BİR Tek Allah a inaniyorlar sadece son peygamberi kabul etmiyorlar

Hristiyan ve yahudileri cikart istersen ordan sonucta Onlarda BİR Tek Allah a inaniyorlar sadece son peygamberi kabul etmiyorlar

Onları kastetmemdeki neden onlarda nekadar Bir tek Allaha inanıyo olabiler ama yaptıkları işler doğru olmadığı için onlarıda yazdım

Onları kastetmemdeki neden onlarda nekadar Bir tek Allaha inanıyo olabiler ama yaptıkları işler doğru olmadığı için onlarıda yazdım

Sen bilirsin aga ama onlarin yaptigi seyleri yapip müslanim diyen de var bide böyle düsün yani benim dedigim bir putperestle hristiyan ayni yerde olmaz

Kapanırdım...Sharon Stone gibi içlik giymezdim ama :bağır: Noldu şimdi? Her turbanlı cennetlik mi? Allah'a inanan biriyim ama aşiri dinci biri görünce hele hele kapanmayanlara laf edince kufur edesim geliyor :bağır: GÜnah oldugundan değil adabı muaşeret kurallari yuzunden etmıyorum.Kimsenin günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez.

Adam namaz kılıyormuş gelmiş burda gerim gerim gerilerek söyluyor...O namazları unut şimdi.İçindeki kibirliği öldür ondan sonra tekrar başla namaza.

Kapanırdım...Sharon Stone gibi içlik giymezdim ama :bağır: Noldu şimdi? Her turbanlı cennetlik mi? Allah'a inanan biriyim ama aşiri dinci biri görünce hele hele kapanmayanlara laf edince kufur edesim geliyor :bağır: GÜnah oldugundan değil adabı muaşeret kurallari yuzunden etmıyorum.Kimsenin günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez.

Adam namaz kılıyormuş gelmiş burda gerim gerim gerilerek söyluyor...O namazları unut şimdi.İçindeki kibirliği öldür ondan sonra tekrar başla namaza.

Her türbanli cennetliktir demedi kimse yanlis hatirlamiyorsam :)

İçinde zerre miktarda dahi iman kalmışsa bu insan cenneti elbette görecektir Ama hem Müslüman hemde cezalarını çektikten sonra.
Tabiki Hristiyanlar Yahudiler Musevilerde Cennete giricikler ama ozamanda gönderilen kitabın hükümlerini yerine getirerek.
Günümüzde ise sadece Müslüman ve Amelleri iyi olsan insanlar cennete girip diğer müslümanlar cezasını çektikten sonra giricek vede en önemlisi ŞU ANKİ Putperest Musevi bunların hiç biri cennete giremez nekadar iyilik yaparsa yapsın Adam Allaha inanıcak ilk önce..
bozulmuş olan şuan ki Tabiki Hristiyanlar Yahudiler Cennete girmeyecekler çünkü Allah şirk koşşuyorlar ve hz. muhamet'tin Allahın peygamberi olduğunu inanmıyorlar

bozulmuş olan şuan ki Tabiki Hristiyanlar Yahudiler Cennete girmeyecekler çünkü Allah şirk koşşuyorlar ve hz. muhamet'tin Allahın peygamberi olduğunu inanmıyorlar

aynen öyle bende onu diyorum bazı arkadaşlar sadece müslümanlar cennete girmicek hristiyanlarda cennete girebilir dediler benim ona cevabımdı.

kız olsaydım şimdiki kendimi bulup öpüşürdüm :))