Senin kurduğun anlamsız cümleden!
Söyle ne dediğimi bende tamam dediğimi kabul ediyim göster.
Senin kurduğun anlamsız cümleden!
Sizin gibi insanlar İslam dinini geriye götürüyor.Zamanında tarih okuyanlar iyi bilir papanın neler yaptıklarını sizlerde onlar gibisiniz.Geriye götürmeyin dinimizi.Bakın ben dindar bir aileden geliyorum bunları söylüyorsam bi bildiğim vardır.
İmzamı atarım bu söze!!!Sizin gibi derken nasıl yani biz gericimiyiz töbe töbe arkadaş orda Azhap suresinide paylaşmış banane papadan bi başkasından benim dinim ne emrediyo onu yaparım Eğer AÇILMAK ileri gitmekse biz geri gitmeyi tercih ederiz bi bildiğim var diyosun inşallah o bildiğin seni ahirette kurtarır.
Aynen herkes kendi bacağından yanacakDinde zorlama yoktur gençler şimdi boşuna tartışmayın
Sizin gibi derken nasıl yani biz gericimiyiz töbe töbe arkadaş orda Azhap suresinide paylaşmış banane papadan bi başkasından benim dinim ne emrediyo onu yaparım Eğer AÇILMAK ileri gitmekse biz geri gitmeyi tercih ederiz bi bildiğim var diyosun inşallah o bildiğin seni ahirette kurtarır.
Dinde zorlama yoktur gençler şimdi boşuna tartışmayın
Onların hepsi yalan müslümanlığa sürülmüş bir leke!bir suru kapali bayan basini ortup dar kiyafetler giyiyor boyle yapacaklarsa baslarini kapatmanin ne anlami var
bir suru kapali bayan basini ortup dar kiyafetler giyiyor boyle yapacaklarsa baslarini kapatmanin ne anlami var
Gözlerimle gördüm.Onların hepsi yalan müslümanlığa sürülmüş bir leke!
ben hiç canlı canlı öyle bir kadın görmedim!
Ahireti düşünmeden nasıl sevap işleyeceksin ki ALLAH'ı bilmeden inanmadan!!!Açılmak ileri gitmek değildir öyle bişe demedim.Hepiniz ahireti düşünüyonuz.Ahireti düşünerek sevaplar işliyonuz.Önemli olsan ahireti düşünmeden sevap işleyemek.Bu da güzel laf oldu iyi akşamlar hepinize.
Açılmak ileri gitmek değildir öyle bişe demedim.Hepiniz ahireti düşünüyonuz.Ahireti düşünerek sevaplar işliyonuz.Önemli olsan ahireti düşünmeden sevap işleyemek.Bu da güzel laf oldu iyi akşamlar hepinize.
Gördüysen işte onlar hristiyandır yada başka bir din mülümanlığa leke sürmek için böyle yapıyorlar!
Gözlerimle gördüm.
Ahireti düşünmeden nasıl sevap işleyeceksin ki ALLAH'ı bilmeden inanmadan!!!
Hristiyanlar niye türban taksın?Gördüysen işte onlar hristiyandır yada başka bir din mülümanlığa leke sürmek için böyle yapıyorlar!
Açılmak ileri gitmek değildir öyle bişe demedim.Hepiniz ahireti düşünüyonuz.Ahireti düşünerek sevaplar işliyonuz.Önemli olsan ahireti düşünmeden sevap işleyemek.Bu da güzel laf oldu iyi akşamlar hepinize.
İşte Müslümanlığı yok etmek için anlayın artık bunları anlayın!
Hristiyanlar niye türban taksın?