Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hafız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Kullanılan toplam oy
    15
Sizin gibi insanlar İslam dinini geriye götürüyor.Zamanında tarih okuyanlar iyi bilir papanın neler yaptıklarını sizlerde onlar gibisiniz.Geriye götürmeyin dinimizi.Bakın ben dindar bir aileden geliyorum bunları söylüyorsam bi bildiğim vardır.

Sizin gibi derken nasıl yani biz gericimiyiz töbe töbe arkadaş orda Azhap suresinide paylaşmış banane papadan bi başkasından benim dinim ne emrediyo onu yaparım Eğer AÇILMAK ileri gitmekse biz geri gitmeyi tercih ederiz bi bildiğim var diyosun inşallah o bildiğin seni ahirette kurtarır.

Bu, onların (cariye olmadıklarının, hür ve iffetli kadın olduklarının) bilinmesi ve onlara eziyet edilmemesi için daha uygundur

O zamanın şartlarına göre cariye olmadıklarını hür ve iffetli olduklarını ve eziyet edilmemek için başörtü takılıyormuş ama devir değişti diye düşünüyorum şimdi öyle birşey yok cariyelik yok yanlış düşünüyorsam tövbe ediyorum ama.
Kur'an'ı sadece okumayalım okurken de düşünelim Türkçe meallerini okuyalım.

Sizin gibi derken nasıl yani biz gericimiyiz töbe töbe arkadaş orda Azhap suresinide paylaşmış banane papadan bi başkasından benim dinim ne emrediyo onu yaparım Eğer AÇILMAK ileri gitmekse biz geri gitmeyi tercih ederiz bi bildiğim var diyosun inşallah o bildiğin seni ahirette kurtarır.
İmzamı atarım bu söze!!!

- - - Ekleme - - -

Dinde zorlama yoktur gençler şimdi boşuna tartışmayın
Aynen herkes kendi bacağından yanacak :)

bir suru kapali bayan basini ortup dar kiyafetler giyiyor boyle yapacaklarsa baslarini kapatmanin ne anlami var

Açılmak ileri gitmek değildir öyle bişe demedim.Hepiniz ahireti düşünüyonuz.Ahireti düşünerek sevaplar işliyonuz.Önemli olsan ahireti düşünmeden sevap işleyemek.Bu da güzel laf oldu iyi akşamlar hepinize.

Açılmak ileri gitmek değildir öyle bişe demedim.Hepiniz ahireti düşünüyonuz.Ahireti düşünerek sevaplar işliyonuz.Önemli olsan ahireti düşünmeden sevap işleyemek.Bu da güzel laf oldu iyi akşamlar hepinize.
Ahireti düşünmeden nasıl sevap işleyeceksin ki ALLAH'ı bilmeden inanmadan!!!

Zannedersem error verdi.Bana karşı çıkanlar cevap vermedi daha.

gormedin mi bir disari cik ve bi etrafina bak. Ben kapanmaya karsi degilim ama boyleleri gordukce uzuluyorum

Kapanmayan herkes cehennemde yanacak diye bir şey yok. Kapanmayan ama bir sürü iyilik yapan milyonlarca insan var.

Kapanıp da dar elbiseler giyip, Namaz Kılıpta kötülük yapan da yüzlerce insan var. Bunu da göz önünde bulunduralım.

Arkadaşın biri benim ailem dindar diyor birde ahireti düşünmeyin diyor :d

Açılmak ileri gitmek değildir dedin ama Kapanmak geri gitmektir diyosun.Hepimiz tabiki ahireti düşünüyoruz tabiki ona göre sevaplar işlicez Sen ahireti bilmeseydin eğer ben ölücem zaten öbür taraf diye bişeyde yok deseydin haşa sevap işlermiydin seni bırak diğer insanlar sevap işlermiydi adam banane dicek nasıl olsa ölücem yaptığımla yetinim diyip gidip
hırsızlık,zina,adam öldürme vb. birçok olayı işlicek...