Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hafız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Kullanılan toplam oy
    15
Bu açık kadınlar bir nevi erkeklerinde aklını çeliyor zinaya yelteniyoruz buda mühim bir konu :)
Sen dinine düşkündün hani.Şuan çok ayrı ve sınırları aşan konuşmalara geçtin.Böyle bir konuyu açman ve ortaya sürmen bile yanlış.İnsanın nefsi vardır buna hakim olabilmen lazım.Açık bayanlara karşı bunu düşünebiliyorsan sende sorun ararım ben Lawrence.

Açıklıkta tartışılır bir kavram. Neye göre açık? Senin açık kavramın ne mesela başı açık olan herkes mi?

- - - Ekleme - - -

Kapalı olup akıl çelen yok mu? Kapalı olan herkesin aklı kötülüğe de kapalı mı? Açık olan mı sadece kötülük ve zinaya açık?
Ben sadece kafanızı demedim ayağınızı bacağınızı kollarınızı dedim bazı arkadaşlar sadace kafa anladı!

- - - Ekleme - - -

Bu açık kadınlar bir nevi erkeklerinde aklını çeliyor zinaya yelteniyoruz buda mühim bir konu :)
Ama sende nefsine hakim olacan aga o açık giyinsin bırak ALLAH'ından bulsun :)

Tamam örtsün kolunu başını. Dar paça pantolon, dize kadar kırmızı palto belinde kocaman tokalı kemer, kırmızı saten eşarp, siyah göz makyajı, allık, ruj, topuklu ayakkabı. Diğer tarafta dar kot pantolon, kısa kollu bluz, düz siyah saç, siyah göz makyajı, spor ayakkabı. Hangisi daha kapalı senin düşüncenle ilki mi??

- - - Ekleme - - -

Kadının namusunu, dindarlığını, insanlığını, senin nefsini kontrol etme durumunu gördüğün bir saç ve kol mu belirleyecek?

Tamam örtsün kolunu başını. Dar paça pantolon, dize kadar kırmızı palto belinde kocaman tokalı kemer, kırmızı saten eşarp, siyah göz makyajı, allık, ruj, topuklu ayakkabı. Diğer tarafta dar kot pantolon, kısa kollu bluz, düz siyah saç, siyah göz makyajı, spor ayakkabı. Hangisi daha kapalı senin düşüncenle ilki mi??

- - - Ekleme - - -

Kadının namusunu, dindarlığını, insanlığını, senin nefsini kontrol etme durumunu gördüğün bir saç ve kol mu belirleyecek?
Evet :) açık dediysek pavyonlarda takılanlar gibi dedik!

- - - Ekleme - - -

Tuğba boşver ya inan yazdıkları cümlelere sadece gülüyorum :)

Ya bu tartışma neden bu kadar büyüdü bilmiyorum.
Ama Başörtüsü demek siper demek.

arkadaşalar başını kapatmak allahın emrıdır .bunu yapıp yapmama kararını allah insanlara bırakmıştır .
zerre kadar hayır işleyende mukafatını alacaktır.zerre kadar haram işleyende hesabını verecektır.
bu bukadar basit.herkes ne yapmak istiyorsa yapar ister kapanır ister kapanmaz bu insanın iradesine kalmıştır.
kimse kimseyi suçlamaya hakkı yoktur .sonuçta herkes hesabını yüce allaha verecektır

Herkesin dini kendine... Allah nasip ederse kapanmak isterim tabiki ilerde

Müslüman Olan İnsan Örtünür Kardeşim Ne Biçim Müslümanlar Var Ya!!!
tabi tabi örtünürsek erkekler beğenmez diye düşünüyorlar bazıları beğenseler ne olacak beğenmeseler ne olacak kardeşim!!!
bide avrupalılara hristiyanlara özeniyorlar sorduğumuzda müslümanız diyorlar haha güleyim bari!

Bu cevap çok saçma olmuş herkes özgürdür ister örtünür ister örtünmez örtünmeyenin müslümanlığını sorgulamak senin haddine değildir.

vıışşhhh konu çok ciddileşmiş o zaman her zamnki görüşümü tekrarlıyim ne faşizm ne komünizm yaşasın erotizm yok bu da siyasi oldu biraz düşüneyim en iyisi konu üzerinde ben :)

Örtünürdüm fakat ergenlikten sonra. :D

Ayrıca gerçek örtünen bir insan da orasını burasını göstererek örtünmez. O kişi sahte örtünmüş olur. :)

Örtünürdüm fakat ergenlikten sonra. :D

Ayrıca gerçek örtünen bir insan da orasını burasını göstererek örtünmez. O kişi sahte örtünmüş olur. :)

Aynen o örnekleri veren arkadaşlar örtünmemeye neden arıyorlar akılları sıra!!!

- - - Ekleme - - -

Bu cevap çok saçma olmuş herkes özgürdür ister örtünür ister örtünmez örtünmeyenin müslümanlığını sorgulamak senin haddine değildir.

Ben saçını başına örtme konusunda demedim kıçını bacanı örtme konusunda dedim onu :)