Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hafız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kız Olsaydınız Örtünürmüydünüz?

• Kullanılan toplam oy
    15

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
Ben kesinlikle örtünürdüm.

Ey Nebî (Peygamber)! Zevcelerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına (mü'min kadınlara) söyle, cilbablarına sarınsınlar (örtünsünler). Bu, onların (cariye olmadıklarının, hür ve iffetli kadın olduklarının) bilinmesi ve onlara eziyet edilmemesi için daha uygundur. Ve Allah, Gafûr'dur (mağfiret eden), Rahîm'dir (Rahîm esmasıyla tecelli eden).
Ahzab 59

adam burdan söylemek kolay diyor içimizde olmasa demeyiz değilmi!!!

tamam sakin ya ayrıca kız değiliz sorun yok :)

- - - Ekleme - - -

Ey Nebî (Peygamber)! Zevcelerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına (mü'min kadınlara) söyle, cilbablarına sarınsınlar (örtünsünler). Bu, onların (cariye olmadıklarının, hür ve iffetli kadın olduklarının) bilinmesi ve onlara eziyet edilmemesi için daha uygundur. Ve Allah, Gafûr'dur (mağfiret eden), Rahîm'dir (Rahîm esmasıyla tecelli eden).
Ahzab 59

İşte cevabın hası

Herşeyin bir yaşı var.Mahallede görüyorum 9 yaşındaki kızı kapatmışlar ya da zorla orası bilinmez.Benim hoşuma gitmiyor gençliğini yaşasın her bakımdan.

Bugünlerde sen gözüme çok çarpıyorsun hayırdır kvpcilerin arasına mı girmek istiyon nedir girdinde zaten yinede sorayım?

Herşeyin bir yaşı var.Mahallede görüyorum 9 yaşındaki kızı kapatmışlar ya da zorla orası bilinmez.Benim hoşuma gitmiyor gençliğini yaşasın her bakımdan.

Bugünlerde sen gözüme çok çarpıyorsun hayırdır kvpcilerin arasına mı girmek istiyon nedir girdinde zaten yinede sorayım?

Gençliğini kapanınca yaşayamıyomu insan.

Müslüman Olan İnsan Örtünür Kardeşim Ne Biçim Müslümanlar Var Ya!!!
tabi tabi örtünürsek erkekler beğenmez diye düşünüyorlar bazıları beğenseler ne olacak beğenmeseler ne olacak kardeşim!!!
bide avrupalılara hristiyanlara özeniyorlar sorduğumuzda müslümanız diyorlar haha güleyim bari!

Gençliğini kapanınca yaşayamıyomu insan.

Sizin gibi insanlar İslam dinini geriye götürüyor.Zamanında tarih okuyanlar iyi bilir papanın neler yaptıklarını sizlerde onlar gibisiniz.Geriye götürmeyin dinimizi.Bakın ben dindar bir aileden geliyorum bunları söylüyorsam bi bildiğim vardır.

Tamam Gençliğini Yaşasın Bakalım Öbür Dünyada Yanınca Görüşürüz...

- - - Ekleme - - -

Sizin gibi insanlar İslam dinini geriye götürüyor.Zamanında tarih okuyanlar iyi bilir papanın neler yaptıklarını sizlerde onlar gibisiniz.Geriye götürmeyin dinimizi.Bakın ben dindar bir aileden geliyorum bunları söylüyorsam bi bildiğim vardır.
Kapanmak gerizekalılık mı?

Ben hicaba karşi diyilim takdir bile ediyorum. Ama burda illaki her kes gorsun diye yalan soyliyemem. Bazi arkadaşlarinda samimiyetine şupem var

Dinde zorlama yoktur gençler şimdi boşuna tartışmayın