İçimde olduktan sonra kara çarşafa bile bürünürüm be!!!Burdan soylemek kolay. Cevabim hayir.
İçimde olduktan sonra kara çarşafa bile bürünürüm be!!!
adam burdan söylemek kolay diyor içimizde olmasa demeyiz değilmi!!!e tamam ne kızıyon
adam burdan söylemek kolay diyor içimizde olmasa demeyiz değilmi!!!
Ey Nebî (Peygamber)! Zevcelerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına (mü'min kadınlara) söyle, cilbablarına sarınsınlar (örtünsünler). Bu, onların (cariye olmadıklarının, hür ve iffetli kadın olduklarının) bilinmesi ve onlara eziyet edilmemesi için daha uygundur. Ve Allah, Gafûr'dur (mağfiret eden), Rahîm'dir (Rahîm esmasıyla tecelli eden).
Ahzab 59
Herşeyin bir yaşı var.Mahallede görüyorum 9 yaşındaki kızı kapatmışlar ya da zorla orası bilinmez.Benim hoşuma gitmiyor gençliğini yaşasın her bakımdan.
Bugünlerde sen gözüme çok çarpıyorsun hayırdır kvpcilerin arasına mı girmek istiyon nedir girdinde zaten yinede sorayım?
Gençliğini kapanınca yaşayamıyomu insan.
Tamam Gençliğini Yaşasın Bakalım Öbür Dünyada Yanınca Görüşürüz...Herşeyin bir yaşı var.Mahallede görüyorum 9 yaşındaki kızı kapatmışlar ya da zorla orası bilinmez.Benim hoşuma gitmiyor gençliğini yaşasın her bakımdan.
Bugünlerde sen gözüme çok çarpıyorsun hayırdır kvpcilerin arasına mı girmek istiyon nedir girdinde zaten yinede sorayım?
Kapanmak gerizekalılık mı?Sizin gibi insanlar İslam dinini geriye götürüyor.Zamanında tarih okuyanlar iyi bilir papanın neler yaptıklarını sizlerde onlar gibisiniz.Geriye götürmeyin dinimizi.Bakın ben dindar bir aileden geliyorum bunları söylüyorsam bi bildiğim vardır.
Tamam Gençliğini Yaşasın Bakalım Öbür Dünyada Yanınca Görüşürüz...
Tamam Gençliğini Yaşasın Bakalım Öbür Dünyada Yanınca Görüşürüz...
- - - Ekleme - - -
Kapanmak gerizekalılık mı?
Senin kurduğun anlamsız cümleden!Cevabım vardı ama ceza gelmesin durup dururken.
- - - Ekleme - - -
Nerden çıkardın bu sonucu?