Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

İzleyemedim ben geldiğimde bitmiş oluyor:/ nerde 2 ay önceki bölümler:(
Bende 2 ay önce falan başladım. :F
Ceyda gitmeden bir ya da iki hafta önce falan. :D

Haftanın finalini izle. :D Cansel ile Melis iki yakın kanki kavga ediyo, Dani Cansele laf cakiyo ve Melis de kavgalı olduğu Daninin elini tutuyo :D

Haa asıl bomba ise Cansel Eseri, Eser Canseli yaziyo :Z 😱

Son iki haftadir pek izleyemedim. Yarin detayli bakarim :)
Melis onun hakkindan gelir
:)
Kimi tutuyosun sen? :D

Bende 2 ay önce falan başladım. :F
Ceyda gitmeden bir ya da iki hafta önce falan. :D

Haftanın finalini izle. :D Cansel ile Melis iki yakın kanki kavga ediyo, Dani Cansele laf cakiyo ve Melis de kavgalı olduğu Daninin elini tutuyo :D

Haa asıl bomba ise Cansel Eseri, Eser Canseli yaziyo :Z 😱

Kimi tutuyosun sen? :D
Hepsi oyuncu. Tutulacak yani yok :D
Herkes gibi bende Nuru seviyordum
Su eser bey bizim ulkede evli :) kendim bizzat arastirdim. Detaylari lost tan ögrenmissindir :)
Melise acayip giciktim ama galiba suanki kisilerden en sevdigim o :D

Hepsi oyuncu. Tutulacak yani yok :D
Herkes gibi bende Nuru seviyordum
Su eser bey bizim ulkede evli :) kendim bizzat arastirdim. Detaylari lost tan ögrenmissindir :)
Melise acayip giciktim ama galiba suanki kisilerden en sevdigim o :D
Ben senaryo olayina inanmiyorum :D Ben de en çok Melisi seviyorum, yarışmalarda böyle karakterlere baya bağlanıyorum. 2013 Survivorda da Duygu Çetinkaya çok seviyordum. :bhr:

Nur Erkoç, Lost'un bilgisine göre geri dönüyormuş. :Z Fanlar kendisini Twitter'da TT'ye soktu. :bhr: Ortalık karışsın diye her hamle deneniyor. :A

@Forumdash @dosimosi :D

Yok, ne ara ediyor? (b)

Eser fragmanda ben buradan Cansel'le çıkıp gideceğim, sen olmayacaksın diyor Melis'e. Araları bozulmuş yine, bugün izleyemedim ne oldu bilmiyom tabi. :D
Bugunu takma zaten program kaç gün önde vizde:F haftaya cuma evlilik teklif edecekmiş:X suyun içindemi havuzun içinde mi neymiş:X

Bugunu takma zaten program kaç gün önde vizde:F haftaya cuma evlilik teklif edecekmiş:X suyun içindemi havuzun içinde mi neymiş:X
Dün diyodu zaten ben evlilik teklifi edersem tüm Türkiye konuşur, asla unutulmaz falan diye. :D

Haftaya kim eleniyormuş duyum aldın mı? (b) Ben bulamadım bir şey. :D

Bu hafta Emre Gül eleniyormuş, Batuhan diye birisi geliyormuş. Sanırım o isim de Ayçaya mı ne talip olacakmış kesin değil ama. AyBat ilişkisi de yarın yine başlıyor, bitti derken yine başlattılar. :D

Dün diyodu zaten ben evlilik teklifi edersem tüm Türkiye konuşur, asla unutulmaz falan diye. :D

Haftaya kim eleniyormuş duyum aldın mı? (b) Ben bulamadım bir şey. :D

Bu hafta Emre Gül eleniyormuş, Batuhan diye birisi geliyormuş. Sanırım o isim de Ayçaya mı ne talip olacakmış kesin değil ama. AyBat ilişkisi de yarın yine başlıyor, bitti derken yine başlattılar. :D
Emre eleniyor mu? Şu senin avatarındaki? Çok güzel haber finali izlmeye çalişcam :Z ama geri döner yine fşnali olsa da gelmese:A

Emre eleniyor mu? Şu senin avatarındaki? Çok güzel haber finali izlmeye çalişcam :Z ama geri döner yine fşnali olsa da gelmese:A
Hayır ya benim profilimdeki Emre Ubeyli, elenecek olan Melis'e gelmişti ve Melis'ten yüz bulamamış olan Emre Gül. :D

Oh olsun sana. :Z :A

Ahahah Dilek ben olurum diyo, kız sen neyine güveniyosun kahkaha attım. :F

Kızların Birincisi: HAZAL :oley: