İzleyemedim ben geldiğimde bitmiş oluyor:/ nerde 2 ay önceki bölümlerBugün eve Cansu ve Nur geldi, ha bi de Aycanin ablası Sevcan geldi.Cansu, Tankutu iyi bombaladi.
@Forumdash @dosimosi eve yeni giren Aycani nasıl buldunuz, Melis özentisi![]()
İzleyemedim ben geldiğimde bitmiş oluyor:/ nerde 2 ay önceki bölümlerBugün eve Cansu ve Nur geldi, ha bi de Aycanin ablası Sevcan geldi.Cansu, Tankutu iyi bombaladi.
Son iki haftadir pek izleyemedim. Yarin detayli bakarimBugün eve Cansu ve Nur geldi, ha bi de Aycanin ablası Sevcan geldi.Cansu, Tankutu iyi bombaladi.
Bende 2 ay önce falan başladım.İzleyemedim ben geldiğimde bitmiş oluyor:/ nerde 2 ay önceki bölümler![]()
Kimi tutuyosun sen?Son iki haftadir pek izleyemedim. Yarin detayli bakarim
Melis onun hakkindan gelir
![]()
Hepsi oyuncu. Tutulacak yani yokBende 2 ay önce falan başladım.
Ceyda gitmeden bir ya da iki hafta önce falan.
Haftanın finalini izle.Cansel ile Melis iki yakın kanki kavga ediyo, Dani Cansele laf cakiyo ve Melis de kavgalı olduğu Daninin elini tutuyo
Haa asıl bomba ise Cansel Eseri, Eser Canseli yaziyo😱
Kimi tutuyosun sen?![]()
Ben senaryo olayina inanmiyorumHepsi oyuncu. Tutulacak yani yok
Herkes gibi bende Nuru seviyordum
Su eser bey bizim ulkede evlikendim bizzat arastirdim. Detaylari lost tan ögrenmissindir
Melise acayip giciktim ama galiba suanki kisilerden en sevdigim o![]()
Eser, Cansel'e evlilik teklifi ediyor biliyormusunNur Erkoç, Lost'un bilgisine göre geri dönüyormuş.Fanlar kendisini Twitter'da TT'ye soktu.
Ortalık karışsın diye her hamle deneniyor.
@Forumdash @dosimosi
Yok, ne ara ediyor?Eser, Cansel'e evlilik teklifi ediyor biliyormusun![]()
Bugunu takma zaten program kaç gün önde vizdeYok, ne ara ediyor?
Eser fragmanda ben buradan Cansel'le çıkıp gideceğim, sen olmayacaksın diyor Melis'e. Araları bozulmuş yine, bugün izleyemedim ne oldu bilmiyom tabi.![]()
Dün diyodu zaten ben evlilik teklifi edersem tüm Türkiye konuşur, asla unutulmaz falan diye.Bugunu takma zaten program kaç gün önde vizdehaftaya cuma evlilik teklif edecekmiş
suyun içindemi havuzun içinde mi neymiş
![]()
Emre eleniyor mu? Şu senin avatarındaki? Çok güzel haber finali izlmeye çalişcamDün diyodu zaten ben evlilik teklifi edersem tüm Türkiye konuşur, asla unutulmaz falan diye.
Haftaya kim eleniyormuş duyum aldın mı?Ben bulamadım bir şey.
Bu hafta Emre Gül eleniyormuş, Batuhan diye birisi geliyormuş. Sanırım o isim de Ayçaya mı ne talip olacakmış kesin değil ama. AyBat ilişkisi de yarın yine başlıyor, bitti derken yine başlattılar.![]()
Hayır ya benim profilimdeki Emre Ubeyli, elenecek olan Melis'e gelmişti ve Melis'ten yüz bulamamış olan Emre Gül.Emre eleniyor mu? Şu senin avatarındaki? Çok güzel haber finali izlmeye çalişcamama geri döner yine fşnali olsa da gelmese
![]()
Adama o kadar gıcığım ki soy adını bike unutmuşumHayır ya benim profilimdeki Emre Ubeyli, elenecek olan Melis'e gelmişti ve Melis'ten yüz bulamamış olan Emre Gül.
Oh olsun sana.![]()
![]()
Bende yeni gördum. Iyi bir kiz. Melis aglamisti gittiginde. Bakalim neler olacak döndugunde. Reyting dustu diye geri getirdilerNur Erkoç, Lost'un bilgisine göre geri dönüyormuş.Fanlar kendisini Twitter'da TT'ye soktu.
Ortalık karışsın diye her hamle deneniyor.
@Forumdash @dosimosi
Nur fanları birkaç saat içinde 200 bine yakın tweet attılar, baya şaşırdım.Bende yeni gördum. Iyi bir kiz. Melis aglamisti gittiginde. Bakalim neler olacak döndugunde. Reyting dustu diye geri getirdiler
Idonun eski sevgilisiAhahah Dilek ben olurum diyo, kız sen neyine güveniyosun kahkaha attım.
Kızların Birincisi: HAZAL![]()
İdo Tatlıses mi? 😱Idonun eski sevgilisi![]()
Evet. Resimleride vardi internetteErkeklerin Birincisi: BATUHAN
İdo Tatlıses mi? 😱