Hazal ile Emre ilişkisine baştan beri karşı, Emreye olan nefreti de belli. Teyzesini duymadın mı işte, kadın oynamadı bile bugün.Çok gıcık bi kadın yaMehtap biraz neşeli olsaydı neden somurtuyordu?
Hazal ile Emre ilişkisine baştan beri karşı, Emreye olan nefreti de belli. Teyzesini duymadın mı işte, kadın oynamadı bile bugün.Çok gıcık bi kadın yaMehtap biraz neşeli olsaydı neden somurtuyordu?
Annesi baştan gelseydi Ayçayla olurlardı anne daha ılımlı o kadındanHazal ile Emre ilişkisine baştan beri karşı, Emreye olan nefreti de belli. Teyzesini duymadın mı işte, kadın oynamadı bile bugün.![]()
Melisin kavga etmedigi kimse kaldimi? Erdemin annesiyle konusmalarida fenaAbo yarın Ayça ile Melis kavga ediyor, Melis herkesi bi güzel elden geçirdi.![]()
Kalmadı bildiğim kadarıyla.Melisin kavga etmedigi kimse kaldimi? Erdemin annesiyle konusmalarida fena![]()
Bu melisin erdemin annesine yaotigi ilk kabaligi degil.Kalmadı bildiğim kadarıyla.
Aynen baya iyi laf sokuyor ama yakışmadı bence, kendisinden büyük var ve bahssettiği kişi onun oğlu.![]()
Ben buradaki kavgalari anlamıyorum. Birbirlerine giriyorlar dakikalar sonrası kankalar. :GBu melisin erdemin annesine yaotigi ilk kabaligi degil.
Bir keresinde aileler varken erdem melis birbirine demedigini brakmamisti ve yayin sonrasi gayet samimi pozlari vardi. Ogunki kavga gibi yarinki sözlerde show
Hepsi show ondan. Melis ne olaylar yapti. erdemleyken semihe pas verdi ve buna ragmen erkekler tarafindan en kavgali oldugu zamanlarda ismi yazilmadi.Ben buradaki kavgalari anlamıyorum. Birbirlerine giriyorlar dakikalar sonrası kankalar. :G
Annesi baştan gelseydi Ayçayla olurlardı anne daha ılımlı o kadından![]()
Hepsi show ondan. Melis ne olaylar yapti. erdemleyken semihe pas verdi ve buna ragmen erkekler tarafindan en kavgali oldugu zamanlarda ismi yazilmadi.
fragman süper bu kel abi kimYarın ortalık baya bi karışıyor. Erdem ve Onur birbirine giriyor, garanti uyarı alacaklardır. Semih ve Adnan arasında da ipler kopuyor, bunların arası iyiydi ne oldu bunlara?@dosimosi @Forumdash
Onur yazdım ya üstte işte.fragman süper bu kel abi kim
sezon bittiği için normal değil mi ;GONG SESİ ÇALIYOR!
Kısmetse Olur programı finale doğru yürüyor, merakla beklenen GONG SESİ bu akşam çalacak. Bu saatten sonra kimse programa giremeyecek, kimse de çıkamayacak. Son birkaç hafta...
@Forumdash @xemrexxx @dosimosi @Billy Kane
Normal de insan üzülüyor, bir dahaki sezona böyle komik tipler gelir mi bilmiyorum.sezon bittiği için normal değil mi ;![]()
melis sunucu olsun yarışmayaNormal de insan üzülüyor, bir dahaki sezona böyle komik tipler gelir mi bilmiyorum.Hele Melis gibisi gelmez daha.
Melis zaten piyasaya girdi, kızın boş kalacağını düşünmüyorum ben. Seda reyiz sinirlenince korkuyorum ben, Melisi yolar vallamelis sunucu olsun yarışmaya![]()
melis köseme gelsin beroşla kavga etsinlerMelis zaten piyasaya girdi, kızın boş kalacağını düşünmüyorum ben. Seda reyiz sinirlenince korkuyorum ben, Melisi yolar valla![]()
Hayir saka yapacaklar. Gong sesine 3 hafta varGONG SESİ ÇALIYOR!
Kısmetse Olur programı finale doğru yürüyor, merakla beklenen GONG SESİ bu akşam çalacak. Bu saatten sonra kimse programa giremeyecek, kimse de çıkamayacak. Son birkaç hafta...
Haftaya semih ile ayca eleniyor. Bu haftada normalde mehtapin ismi cikiyor ama onu yollamamak icin tek bir kisi eleniyor. Haftaya yine 2 kisi yani ayca ve semih gidiyorGONG SESİ ÇALIYOR!
Ne bileyim ben gong çalıyor işte. Dediğin gibi şaka olabir, Ramazan sonunda bitirirler.Hayir saka yapacaklar. Gong sesine 3 hafta var
Haftaya semih ile ayca eleniyor. Bu haftada normalde mehtapin ismi cikiyor ama onu yollamamak icin tek bir kisi eleniyor. Haftaya yine 2 kisi yani ayca ve semih gidiyor
@Yiğitt daha dun onurun elenecegini yazip bugun kimsenin cikip girmeyecegini yazmak birbiriyle uyusmuyor![]()
Sen geç keşfedince üzüldün dimi?GONG SESİ ÇALIYOR!