Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Abo yarın Ayça ile Melis kavga ediyor, Melis herkesi bi güzel elden geçirdi. :A

Kalmadı bildiğim kadarıyla. :F

Aynen baya iyi laf sokuyor ama yakışmadı bence, kendisinden büyük var ve bahssettiği kişi onun oğlu. :D
Bu melisin erdemin annesine yaotigi ilk kabaligi degil.
Bir keresinde aileler varken erdem melis birbirine demedigini brakmamisti ve yayin sonrasi gayet samimi pozlari vardi. Ogunki kavga gibi yarinki sözlerde show

Bu melisin erdemin annesine yaotigi ilk kabaligi degil.
Bir keresinde aileler varken erdem melis birbirine demedigini brakmamisti ve yayin sonrasi gayet samimi pozlari vardi. Ogunki kavga gibi yarinki sözlerde show
Ben buradaki kavgalari anlamıyorum. Birbirlerine giriyorlar dakikalar sonrası kankalar. :G

Ben buradaki kavgalari anlamıyorum. Birbirlerine giriyorlar dakikalar sonrası kankalar. :G
Hepsi show ondan. Melis ne olaylar yapti. erdemleyken semihe pas verdi ve buna ragmen erkekler tarafindan en kavgali oldugu zamanlarda ismi yazilmadi.

Yarın ortalık baya bi karışıyor. Erdem ve Onur birbirine giriyor, garanti uyarı alacaklardır. Semih ve Adnan arasında da ipler kopuyor, bunların arası iyiydi ne oldu bunlara? :D @dosimosi @Forumdash

Annesi baştan gelseydi Ayçayla olurlardı anne daha ılımlı o kadından :X

Hepsi show ondan. Melis ne olaylar yapti. erdemleyken semihe pas verdi ve buna ragmen erkekler tarafindan en kavgali oldugu zamanlarda ismi yazilmadi.

Yarın ortalık baya bi karışıyor. Erdem ve Onur birbirine giriyor, garanti uyarı alacaklardır. Semih ve Adnan arasında da ipler kopuyor, bunların arası iyiydi ne oldu bunlara? :D @dosimosi @Forumdash
fragman süper bu kel abi kim:F

GONG SESİ ÇALIYOR!

Kısmetse Olur programı finale doğru yürüyor, merakla beklenen GONG SESİ bu akşam çalacak. Bu saatten sonra kimse programa giremeyecek, kimse de çıkamayacak. Son birkaç hafta... :(

@Forumdash @xemrexxx @dosimosi @Billy Kane
Hayir saka yapacaklar. Gong sesine 3 hafta var

GONG SESİ ÇALIYOR!

Kısmetse Olur programı finale doğru yürüyor, merakla beklenen GONG SESİ bu akşam çalacak. Bu saatten sonra kimse programa giremeyecek, kimse de çıkamayacak. Son birkaç hafta... :(

Haftaya semih ile ayca eleniyor. Bu haftada normalde mehtapin ismi cikiyor ama onu yollamamak icin tek bir kisi eleniyor. Haftaya yine 2 kisi yani ayca ve semih gidiyor

@Yiğitt daha dun onurun elenecegini yazip bugun kimsenin cikip girmeyecegini yazmak birbiriyle uyusmuyor :)

Son düzenleme:
Hayir saka yapacaklar. Gong sesine 3 hafta var

Haftaya semih ile ayca eleniyor. Bu haftada normalde mehtapin ismi cikiyor ama onu yollamamak icin tek bir kisi eleniyor. Haftaya yine 2 kisi yani ayca ve semih gidiyor

@Yiğitt daha dun onurun elenecegini yazip bugun kimsenin cikip girmeyecegini yazmak birbiriyle uyusmuyor :)
Ne bileyim ben gong çalıyor işte. Dediğin gibi şaka olabir, Ramazan sonunda bitirirler.

Bu aralar pek takip etmiyorum. :(

Mehtap da sırf Melis için elenmemis. Eğer o giderse bende giderim falan demiş herhalde elememisler

GONG SESİ ÇALIYOR!

Sen geç keşfedince üzüldün dimi?:X ben ütopya biter bitmez buna sarmiştim o bölümler daha güzeldi:A Melis yokmuş kaç gündür eminim sıkıcıdır:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy