Bir ara herkes bunu izliyordu, o dönemler ben saçma deyip izlemiyordum.Sen geç keşfedince üzüldün dimi?ben ütopya biter bitmez buna sarmiştim o bölümler daha güzeldi
Melis yokmuş kaç gündür eminim sıkıcıdır
![]()
Bir ara herkes bunu izliyordu, o dönemler ben saçma deyip izlemiyordum.Sen geç keşfedince üzüldün dimi?ben ütopya biter bitmez buna sarmiştim o bölümler daha güzeldi
Melis yokmuş kaç gündür eminim sıkıcıdır
![]()
Ocak Şubat aylarıBir ara herkes bunu izliyordu, o dönemler ben saçma deyip izlemiyordum.Bu son günlerde ben de izlemiyorum işin doğrusu.
![]()
Yeni sezonu pek izlenmez gibime geliyor, herkes eskileri arayabilir.Ocak Şubat aylarıKışın ortası kimse dışarı cıkamıyor filan bide yeni progra olunca ne estiydi
![]()
Bence de izlenmez gibi ama yeni yarişmacılara yine şubat gibi bakar miletYeni sezonu pek izlenmez gibime geliyor, herkes eskileri arayabilir.![]()
Ödül güzeldi, canlı izlediydim yorumum üstte zati.
Serhan elenmek istemeseydi Serhan'la giderdi ödüle Melis'ciğim
Farkı Melis.Serhan elenmek istemeseydi Serhan'la giderdi ödüle Melis'ciğim
Serhan'a her nakadar hal ve hareketlerine gıcık olsam da adam karakterli çıktıÇıktı ve bi daha dönmedi
@Yiğitt
Onun tartişmalarını seviyordumFarkı Melis.
Yarın Ercan geliyor la.![]()
Valla bilmiyorum, okudum sadece.Onun tartişmalarını seviyordumAma sempatik olucam diye antipatikleşen biri
kime geliyormuş? Ceydaya mı mehtap'a mı
![]()
Semih bence tatlı çocuktu, o tarz tipleri severim.Ayça da istenmeyen gelin gibi kaç kere gitti geldiSemih için sevindim Allah'ın hanzosu mu denir ne denir?
Kızlar söylesin nasıl görüyorlarsa artık
![]()
murat da varmış yaşına başına bakmadan@Forumdash skandalı duydun mu?
Semih ve Batuhan'ın grup seks ses kayıtları ortaya çıkmış, sosyal medya yıkıldı.http://tv.haberler.com/kismetse-olur-da-damat-adayinin-skandal-ses-8483127-videosu/
Evlensin gitsin şunlar![]()
Aynen onu da gördüm, bir grup kızla yani şaşırdım.murat da varmış yaşına başına bakmadan![]()
Yuh artık ya@Forumdash skandalı duydun mu?
Semih ve Batuhan'ın grup seks ses kayıtları ortaya çıkmış, sosyal medya yıkıldı.http://tv.haberler.com/kismetse-olur-da-damat-adayinin-skandal-ses-8483127-videosu/
Evlensin gitsin şunlar![]()
Hahahah konuştuğumuz şeye bak ama işin aslı bu, grup seks diye geçmiş tüm haber siteleri olayı.Yuh artık yasesten bişey anlamadım ama haber ne öyle
topluca ilişkiye girdiler. Batuhan semihe semih batuhana kızlar birbirine ahahahha murat kendi kendine yazıkkk
![]()