Genel cast var onlara kımse dokunmuyor. Sonradan gelenler çerezlik elemanlarHerkese laf çarpıtıyor. Tankut bana göre aşırı çirkin ve itici. 3 gelin adayının onun için gelmesini anlayamıyorum.
Yakışıklı olan Adnan'a gelen yok, where is the adalet?
Genel cast var onlara kımse dokunmuyor. Sonradan gelenler çerezlik elemanlarHerkese laf çarpıtıyor. Tankut bana göre aşırı çirkin ve itici. 3 gelin adayının onun için gelmesini anlayamıyorum.
Yakışıklı olan Adnan'a gelen yok, where is the adalet?
Hee izlemiştim bunu.
İzleyemedim bugunHee izlemiştim bunu.
İki yakın arkadaş olan Melis ve Cansel birbirine girdi bugün.Seray ve Ayça da tartıştı.
![]()
Cansel biraz sinir maalesef.İzleyemedim buguniyi olmjş melis cansel için
baştan beridir hiç sevmiyordum.
Oylamaya inanan var mı? İlk başlarda sms ileydi. Sonra programın önceden çekildiği ifşa olunca internet ortamında oylama yaptılar. Birinciyi seçmek artık çok kolay yapım tarafındanDün erkeklerden Eser, kadınlardan Cansel haftanın birincileri oldu. Bu Cansel'i kim destekliyor ben olayı pek çözemiyorum.Hele bu hafta ikisi ayrıldı, neden destek geldi ki acaba?
Bugün elenecek olan isim: @Forumdash
SERAY
Ha bi o eksikti bize eğlence lazım zaten.Oylamaya inanan var mı? İlk başlarda sms ileydi. Sonra programın önceden çekildiği ifşa olunca internet ortamında oylama yaptılar. Birinciyi seçmek artık çok kolay yapım tarafından
Oylama bu hafta diyorlar ama program 10 gün öncesinden çekilmiş oluyorsenaryoya ve yayın akışına bağlı olarak konuşuyorlar
neyse fenomen başlicak ona da saralım
![]()
Yapar yapar sen bana güvenHa bi o eksikti bize eğlence lazım zaten.
Bakarız tabi
Kanal D'm senaryo yapmaz, neyse odur.😎
Bugün Hazal ile Emre'nin isteme merasimi vardı, sonrasında oyun havası oynadılar, sonra dans ettiler.@mrt-06 nın nereye kaybolduğunu buldum programın başına geitirlmiş galibao yeni gelen sarı kızın hikayesi ne öyle 2 sezonluk total dizi
gerçi 46 ya da benziyor babasını öldürmüşler gözünün önünde
@destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Bully @Forumdash
Dün gece tekrarında izlemiştim@mrt-06 nın nereye kaybolduğunu buldum programın başına geitirlmiş galibao yeni gelen sarı kızın hikayesi ne öyle 2 sezonluk total dizi
gerçi 46 ya da benziyor babasını öldürmüşler gözünün önünde
@destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Bully @Forumdash
Gece tekrarı verilirse bakarım bugun yetişemedim.Bugün Hazal ile Emre'nin isteme merasimi vardı, sonrasında oyun havası oynadılar, sonra dans ettiler.@Forumdash benim Murat abi yine ön safalardaydı.
Bizim evden pek kişi yoktu. Hazal yanına Melis ve Cansel'i, Emre ise yanına Adnan ve Semih'i almıştı.![]()
La o Murat o Murat değil.Dün gece tekrarında izlemiştimDani konuşturmasaydı kızı daha dokunurdu bana ama daninin sahteliği ykokmu tüm havayı bozdu.
Gece tekrarı verilirse bakarım bugun yetişemedim.
Bu arada "senin murat abin"? O adamı beğeniyormusun yaaçok uyuz biri şu sıralar geri planda mehtap olmasa bi hiçti
![]()
Hee tanıdık olan şarkıcıLa o Murat o Murat değil.
Hani Murat Yalçın var dedim ya, Emre'nin doğum gününe katıldıydı .ss
Hiç görmedim ki, bizim Ulus'ta Tutkun Düğün'de çalışıyordu.Hee tanıdık olan şarkıcısordun mu kamera arkasını?