Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Herkese laf çarpıtıyor. Tankut bana göre aşırı çirkin ve itici. 3 gelin adayının onun için gelmesini anlayamıyorum. :F

Yakışıklı olan Adnan'a gelen yok, where is the adalet?
Genel cast var onlara kımse dokunmuyor. Sonradan gelenler çerezlik elemanlar:F

Eve daniyi soktular sırf tankurt da gongdan sonra bir aday seçsin diye

şekillendi iyice
tankurt dani
melis semih
emre hazal
adnan ceyda
mehtap murat

ayça ve batuhan elencek eser ve cansel elenecek
ayçanın eşi kızıyor canselinde sevgilisi bitirecekler ilişkilerini ve evden de ayrılacak
2 hafta sonra ayça 3 hafta sonra cansel elenecek cansel elendiğinde eserde tazminatı vermiş gibi yapıp evden ayrılacak ama yapımın zoru

bu hafta cuma nur gelecek konuk olarak ama nur bir daha asla eve gelmicek tıpkı erdem gibi 2 hafta sonra eve ceyda girecek kesin bilgidir. bu hafta elenen de adnana talip olan kız

Bugün yine güzel bölümdü, ciddi ciddi bağımlılık yaptı. :(

Ceyda gelince ortalık karıştı, Adnana baya saydırdı. Emre de sinir sinir atlıyor her şeye.

Yarın da Melis ve Semih yemeğe çıkıyor :Z :bhr:

Dün erkeklerden Eser, kadınlardan Cansel haftanın birincileri oldu. Bu Cansel'i kim destekliyor ben olayı pek çözemiyorum. :D Hele bu hafta ikisi ayrıldı, neden destek geldi ki acaba?

Bugün elenecek olan isim: @Forumdash
SERAY

Dün erkeklerden Eser, kadınlardan Cansel haftanın birincileri oldu. Bu Cansel'i kim destekliyor ben olayı pek çözemiyorum. :D Hele bu hafta ikisi ayrıldı, neden destek geldi ki acaba?

Bugün elenecek olan isim: @Forumdash
SERAY
Oylamaya inanan var mı? İlk başlarda sms ileydi. Sonra programın önceden çekildiği ifşa olunca internet ortamında oylama yaptılar. Birinciyi seçmek artık çok kolay yapım tarafından:X
Oylama bu hafta diyorlar ama program 10 gün öncesinden çekilmiş oluyor:A senaryoya ve yayın akışına bağlı olarak konuşuyorlar:X neyse fenomen başlicak ona da saralım:F

Oylamaya inanan var mı? İlk başlarda sms ileydi. Sonra programın önceden çekildiği ifşa olunca internet ortamında oylama yaptılar. Birinciyi seçmek artık çok kolay yapım tarafından:X
Oylama bu hafta diyorlar ama program 10 gün öncesinden çekilmiş oluyor:A senaryoya ve yayın akışına bağlı olarak konuşuyorlar:X neyse fenomen başlicak ona da saralım:F
Ha bi o eksikti bize eğlence lazım zaten. :F

Bakarız tabi :bhr:

Kanal D'm senaryo yapmaz, neyse odur. :T: 😎

Melis: Dani kadar kötü bir kız görmedim.

Şu sinir Dani gitsin bu evden :T:

@mrt-06 nın nereye kaybolduğunu buldum programın başına geitirlmiş galiba :F o yeni gelen sarı kızın hikayesi ne öyle 2 sezonluk total dizi :F gerçi 46 ya da benziyor babasını öldürmüşler gözünün önünde :F @destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Bully @Forumdash
Bugün Hazal ile Emre'nin isteme merasimi vardı, sonrasında oyun havası oynadılar, sonra dans ettiler. :bhr: @Forumdash benim Murat abi yine ön safalardaydı. :D

Bizim evden pek kişi yoktu. Hazal yanına Melis ve Cansel'i, Emre ise yanına Adnan ve Semih'i almıştı. :bhr:

@mrt-06 nın nereye kaybolduğunu buldum programın başına geitirlmiş galiba :F o yeni gelen sarı kızın hikayesi ne öyle 2 sezonluk total dizi :F gerçi 46 ya da benziyor babasını öldürmüşler gözünün önünde :F @destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Bully @Forumdash
Dün gece tekrarında izlemiştim:F Dani konuşturmasaydı kızı daha dokunurdu bana ama daninin sahteliği ykokmu tüm havayı bozdu.

Bugün Hazal ile Emre'nin isteme merasimi vardı, sonrasında oyun havası oynadılar, sonra dans ettiler. :bhr: @Forumdash benim Murat abi yine ön safalardaydı. :D

Bizim evden pek kişi yoktu. Hazal yanına Melis ve Cansel'i, Emre ise yanına Adnan ve Semih'i almıştı. :bhr:
Gece tekrarı verilirse bakarım bugun yetişemedim.
Bu arada "senin murat abin"? O adamı beğeniyormusun yaa:F çok uyuz biri şu sıralar geri planda mehtap olmasa bi hiçti:F

Dün gece tekrarında izlemiştim:F Dani konuşturmasaydı kızı daha dokunurdu bana ama daninin sahteliği ykokmu tüm havayı bozdu.

Gece tekrarı verilirse bakarım bugun yetişemedim.
Bu arada "senin murat abin"? O adamı beğeniyormusun yaa:F çok uyuz biri şu sıralar geri planda mehtap olmasa bi hiçti:F
La o Murat o Murat değil. :D

Hani Murat Yalçın var dedim ya, Emre'nin doğum gününe katıldıydı .ss

Hee tanıdık olan şarkıcı:F sordun mu kamera arkasını?
Hiç görmedim ki, bizim Ulus'ta Tutkun Düğün'de çalışıyordu. :D Yani uzun süredir görmüyorum, ben bildiğimde düğünlere çıkıyordu. Sonradan kliplere girmiş, Ekintürk'te falan çıkmaya başlamış. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy