Bugün Youtube'de bir ses kaydına denk geldim bu programdan birisinin konuşması işte bölüm çekimleri başlamadan toplantı yapıyoruz bize ne yapacağımızı anlatıyorlar diyordu.
Bugün Youtube'de bir ses kaydına denk geldim bu programdan birisinin konuşması işte bölüm çekimleri başlamadan toplantı yapıyoruz bize ne yapacağımızı anlatıyorlar diyordu.
sen videoyu izledin miBugün Youtube'de bir ses kaydına denk geldim bu programdan birisinin konuşması işte bölüm çekimleri başlamadan toplantı yapıyoruz bize ne yapacağımızı anlatıyorlar diyordu.Siz hala saf saf inanın bunlara.
![]()
Telefondan gözükmüyor.sen videoyu izledin mi![]()

Bu ismi beğenmedim. Direkt yürümüşleryapmayın dedim satmayın global bir kısmetse olur faciasını kaldıramaz bu dünya@Forumdash @Harunnn60 @Bully @destere @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 49803
ben legend ı bekliyorum inşallah macuna satmazlar türkiyede.ssBu ismi beğenmedim. Direkt yürümüşlerbizimki daha iyi belirsizlik var. Göster ama elletme gibi
![]()
Microfonlu resim paylaşilmiş o mu? Neymiş ki? Video at bakımben legend ı bekliyorum inşallah macuna satmazlar türkiyede.ss
ben de anlamadım raniniteyze yaRIN yazı yazacakmış hakkında beklemedeyimMicrofonlu resim paylaşilmiş o mu? Neymiş ki? Video at bakım![]()
O yazı yazana kadar ben bulurum formatı uşenmezsem konusu da acarımben de anlamadım raniniteyze yaRIN yazı yazacakmış hakkında beklemedeyim![]()
Hazal'a takmiştirBugün bir dükkanda işim vardı orada bu program açıktı nişan mı söz mü ne oldu.Emre o kıza yüzük taktı, adını unuttum şimdi birde romantik dans ettiler.
Öpmeler sarılmalar RTÜK nerde.
@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt
İki gündür bakamıyorum da Hazala takmıştır.Bugün bir dükkanda işim vardı orada bu program açıktı nişan mı söz mü ne oldu.Emre o kıza yüzük taktı, adını unuttum şimdi birde romantik dans ettiler.
Öpmeler sarılmalar RTÜK nerde.
@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt
O zaman programdan ifşalar beklıyoruzBugün Emrenin doğum günüydü. Ve doğum gününe benim çok yakından tanıdığım abim saydığım Murat abi geldi @Forumdash izledin mi![]()
Kız çok itici söyleyip durduklari Dani bu muymus dedimO zaman programdan ifşalar beklıyoruzsor adam
Evet Nur elendi. Soğuk bulurdum kendisini ama iyi kızdı. Bu kadar fanı nasılyaptı bilmiyorum ama löstün etkisi çok
Dani geldiyse hiç açıp bakmam o derece uyuzum laaa ben o kıza😡
Aşırı itici en sevilmeyen gelin adayı. Yapım nedense çok ısrar etti bi gidiyor bi geliyor. Bu sefer hangi akla hizmet bahaneyle bulmuşlar da geri gelmişKız çok itici söyleyip durduklari Dani bu muymus dedim![]()
Herkese laf çarpıtıyor. Tankut bana göre aşırı çirkin ve itici. 3 gelin adayının onun için gelmesini anlayamıyorum.Aşırı itici en sevilmeyen gelin adayı. Yapım nedense çok ısrar etti bi gidiyor bi geliyor. Bu sefer hangi akla hizmet bahaneyle bulmuşlar da geri gelmiş
En sinir oldugum da kendini turk kadınıymış gibi temsil etmeye (yutturmaya çalişması)