Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Semih ve Nur'a özel yemek nedir ya? Neyseki bizimkiler var da onları yalnız bırakmadı, Melis reyizle yemek basıldı. :A

Bugün bir dükkanda işim vardı orada bu program açıktı nişan mı söz mü ne oldu. :F Emre o kıza yüzük taktı, adını unuttum şimdi birde romantik dans ettiler. :A Öpmeler sarılmalar RTÜK nerde. :A @Forumdash @xemrexxx @Yiğitt

Bugün bir dükkanda işim vardı orada bu program açıktı nişan mı söz mü ne oldu. :F Emre o kıza yüzük taktı, adını unuttum şimdi birde romantik dans ettiler. :A Öpmeler sarılmalar RTÜK nerde. :A @Forumdash @xemrexxx @Yiğitt
Hazal'a takmiştir:T:

Bu arada @xemrexxx Hazal uçurum dizisinde oynamiş:F görsellerden anladiğim kadarıyla figuran o*** rolünü oynamiş:F bir de Nur'un annesi yakın zamnalarda kırgın Çiçeklerde ve Göç Zamanında oynamiş:F

timthumb.php

İki gündür bakamıyorum da Hazala takmıştır. :D O gün Hazalın annesi falan geldiydi. :bhr:

Dün programa Gürkan geldi, baya da tatlı bir çocukmuş. Survivor'daki Zafer'e benzettim kendisini. :D Umarım geri dönüşlerde gelir. @Forumdash

Bu arada bu hafta programa veda eden isim:
NUR :(

Daniela geldi, ortalık karıştı yine. :D Çok itici bir kızmış.

Emre Gül ve Melisin tartışması da iyiydi :F

Bugün Emrenin doğum günüydü. Ve doğum gününe benim çok yakından tanıdığım abim saydığım Murat abi geldi @Forumdash izledin mi :D

Bugün Emrenin doğum günüydü. Ve doğum gününe benim çok yakından tanıdığım abim saydığım Murat abi geldi @Forumdash izledin mi :D
O zaman programdan ifşalar beklıyoruz:A sor adam:F
Evet Nur elendi. Soğuk bulurdum kendisini ama iyi kızdı. Bu kadar fanı nasılyaptı bilmiyorum ama löstün etkisi çok:F
Dani geldiyse hiç açıp bakmam o derece uyuzum laaa ben o kıza😡

O zaman programdan ifşalar beklıyoruz:A sor adam:F
Evet Nur elendi. Soğuk bulurdum kendisini ama iyi kızdı. Bu kadar fanı nasılyaptı bilmiyorum ama löstün etkisi çok:F
Dani geldiyse hiç açıp bakmam o derece uyuzum laaa ben o kıza😡
Kız çok itici söyleyip durduklari Dani bu muymus dedim :T:

Kız çok itici söyleyip durduklari Dani bu muymus dedim :T:
Aşırı itici en sevilmeyen gelin adayı. Yapım nedense çok ısrar etti bi gidiyor bi geliyor. Bu sefer hangi akla hizmet bahaneyle bulmuşlar da geri gelmiş(b)
En sinir oldugum da kendini turk kadınıymış gibi temsil etmeye (yutturmaya çalişması)

Aşırı itici en sevilmeyen gelin adayı. Yapım nedense çok ısrar etti bi gidiyor bi geliyor. Bu sefer hangi akla hizmet bahaneyle bulmuşlar da geri gelmiş(b)
En sinir oldugum da kendini turk kadınıymış gibi temsil etmeye (yutturmaya çalişması)
Herkese laf çarpıtıyor. Tankut bana göre aşırı çirkin ve itici. 3 gelin adayının onun için gelmesini anlayamıyorum. :F

Yakışıklı olan Adnan'a gelen yok, where is the adalet?