Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Edho da oynadiğinda olay olmuştu. Şimdi cengiz semerci ne yazacak :F @beyazsoy sen ne diyorsun tam senlik mevzu bunlar:F

Saf bilmiyor musun Caner Erdem&Haluk Şirin Prodiksyon House'u kurdular bunun 3 yıl önce haberini ilk ben yapmıştım. Bu programın yapımcısı yani ama o tarihi hatayı yapmayacaklardı ellerinde bir tek bu kaldı, yakın da bu da çöker daha bedduaya başlamadım siz seviyorsunuz diye. :A
Seneye çöker yaa reality olduklarını hala iddia ediyorlar. Evlenemıceklerine göre napıcakşar? Seneye yine aynı kadro mu devam edecek:F

Edho da oynadiğinda olay olmuştu. Şimdi cengiz semerci ne yazacak :F @beyazsoy sen ne diyorsun tam senlik mevzu bunlar:F

Seneye çöker yaa reality olduklarını hala iddia ediyorlar. Evlenemıceklerine göre napıcakşar? Seneye yine aynı kadro mu devam edecek:F
Yalandan bir nikah kıyarlar daha sonra evlilik sorunlarını işlerler ama bu formata uygun olmaz herhalde. :F Aslında normal izdivaç formatında olsalar seneye de kalırlar diyecektim sonuçta izdivaçlardaki bazı adaylar yıllardır orada ama bu programda ikililer arasında olaylar çok hızlı işleniyor artık birbirleri ile çıka çıka konu elbet tükenecektir. Bu sefer erkekler - kadınlar birbirleri ile çıksa gerçi RTÜK anında kapatır. :F

Anladığım evin en dikkat çeken çocuğunu bilerek eklemişler çünkü coccuga daha iyi oyunculuk teklifi gelmiş))) baştan beri bu evin kurgu olduğunu söylediğimi biliyon ara sıra zaping yaparken denk geliyorum ama hiç izleyemiyorum kötü kurgusu var. izlenme nedeni yakışlı çocuklar ve güzel kızlar var. daha ne olsun)))

Anladığım evin en dikkat çeken çocuğunu bilerek eklemişler çünkü coccuga daha iyi oyunculuk teklifi gelmiş))) baştan beri bu evin kurgu olduğunu söylediğimi biliyon ara sıra zaping yaparken denk geliyorum ama hiç izleyemiyorum kötü kurgusu var. izlenme nedeni yakışlı çocuklar ve güzel kızlar var. daha ne olsun)))
Yok program halkındaki düşünceni değil, cengiz edhoya yagdırmıştı ya denız seki konuk oldugun da kanal d şimdi denızden mektup gelmiş. Cengiz semerci ne der?

Yok program halkındaki düşünceni değil, cengiz edhoya yagdırmıştı ya denız seki konuk oldugun da kanal d şimdi denızden mektup gelmiş. Cengiz semerci ne der?
O konu mu denize torpille gerçekler atv olayının örtmek için cengiz de suspus olacak)))

Pazar günü gelen Özge baya ortalığı karıştırdı. Semihi çağırdı kırmızı odaya, sonra Melis odayı bastı. Sonra olacağı varsa da olmadı iş @Forumdash :F

Şu Batuhan ne sinir ya, hiç sevmiyorum o çocuğu. :D

Ayça ile tartışıyorlar şu an. :A Ayrılsa da yeniden Emre ile çift olsalar. :(

Yarın bomba olacak galiba. Melek diye bir kız gelmiş aman Allah'ım Melis'e rakip olur fitne fesatta.:F
Eser ile Cansel'i bozdu. Ayça'yı ve Batu'yu delirtti. Melis ile fragman sonunda kavga ediyor.:F
@Forumdash @Felon @xemrexxx @Yiğitt yarına bakın.:F

Yarın bomba olacak galiba. Melek diye bir kız gelmiş aman Allah'ım Melis'e rakip olur fitne fesatta.:F
Eser ile Cansel'i bozdu. Ayça'yı ve Batu'yu delirtti. Melis ile fragman sonunda kavga ediyor.:F
@Forumdash @Felon @xemrexxx @Yiğitt yarına bakın.:F
Şu an izliyorum, Melek şimdi Eser ile tartışıyor, Ayça ile Batuhanın kavga etmesine sebep olunca Melisle kavga edecek sanirsam :D Birazdan olaylar var açın izleyin @xemrexxx @Forumdash :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy