Verem ettin beni illa hepsini açık açık yazmam mı lazım.hangi tarihi hata![]()
Verem ettin beni illa hepsini açık açık yazmam mı lazım.hangi tarihi hata![]()
kuş girib falan da verem çok demode çok klişe çok totalVerem ettin beni illa hepsini açık açık yazmam mı lazım.Bu Tarz Benim TV8'e geçti ya aynı yapımcı bunlar.
![]()
Edho da oynadiğinda olay olmuştu. Şimdi cengiz semerci ne yazacak
Seneye çöker yaa reality olduklarını hala iddia ediyorlar. Evlenemıceklerine göre napıcakşar? Seneye yine aynı kadro mu devam edecekSaf bilmiyor musun Caner Erdem&Haluk Şirin Prodiksyon House'u kurdular bunun 3 yıl önce haberini ilk ben yapmıştım. Bu programın yapımcısı yani ama o tarihi hatayı yapmayacaklardı ellerinde bir tek bu kaldı, yakın da bu da çöker daha bedduaya başlamadım siz seviyorsunuz diye.![]()
Yalandan bir nikah kıyarlar daha sonra evlilik sorunlarını işlerler ama bu formata uygun olmaz herhalde.Edho da oynadiğinda olay olmuştu. Şimdi cengiz semerci ne yazacak@beyazsoy sen ne diyorsun tam senlik mevzu bunlar
Seneye çöker yaa reality olduklarını hala iddia ediyorlar. Evlenemıceklerine göre napıcakşar? Seneye yine aynı kadro mu devam edecek![]()
Anladığım evin en dikkat çeken çocuğunu bilerek eklemişler çünkü coccuga daha iyi oyunculuk teklifi gelmiş))) baştan beri bu evin kurgu olduğunu söylediğimi biliyon ara sıra zaping yaparken denk geliyorum ama hiç izleyemiyorum kötü kurgusu var. izlenme nedeni yakışlı çocuklar ve güzel kızlar var. daha ne olsun)))Edho da oynadiğinda olay olmuştu. Şimdi cengiz semerci ne yazacak@beyazsoy sen ne diyorsun tam senlik mevzu bunlar
Seneye çöker yaa reality olduklarını hala iddia ediyorlar. Evlenemıceklerine göre napıcakşar? Seneye yine aynı kadro mu devam edecek![]()
Yok program halkındaki düşünceni değil, cengiz edhoya yagdırmıştı ya denız seki konuk oldugun da kanal d şimdi denızden mektup gelmiş. Cengiz semerci ne der?Anladığım evin en dikkat çeken çocuğunu bilerek eklemişler çünkü coccuga daha iyi oyunculuk teklifi gelmiş))) baştan beri bu evin kurgu olduğunu söylediğimi biliyon ara sıra zaping yaparken denk geliyorum ama hiç izleyemiyorum kötü kurgusu var. izlenme nedeni yakışlı çocuklar ve güzel kızlar var. daha ne olsun)))
O konu mu denize torpille gerçekler atv olayının örtmek için cengiz de suspus olacak)))Yok program halkındaki düşünceni değil, cengiz edhoya yagdırmıştı ya denız seki konuk oldugun da kanal d şimdi denızden mektup gelmiş. Cengiz semerci ne der?
bu ne böyle
ıyy melun çene çalacağına aç kösem izle.ssSenden suphelendım![]()
Reklan yapma meluneıyy melun çene çalacağına aç kösem izle.ss
o ne öyle be melun erkek melaune dişi melune hangisiReklan yapma melune![]()
Evet o manada yazdımo ne öyle be melun erkek melaune dişi melune hangisi![]()
Evet o manada yazdımo ne öyle be melun erkek melaune dişi melune hangisi![]()
Şu an izliyorum, Melek şimdi Eser ile tartışıyor, Ayça ile Batuhanın kavga etmesine sebep olunca Melisle kavga edecek sanirsamYarın bomba olacak galiba. Melek diye bir kız gelmiş aman Allah'ım Melis'e rakip olur fitne fesatta.
Eser ile Cansel'i bozdu. Ayça'yı ve Batu'yu delirtti. Melis ile fragman sonunda kavga ediyor.
@Forumdash @Felon @xemrexxx @Yiğitt yarına bakın.![]()