bu melis i @Çiğdem- e benzeytiyordum vazcaydım çikinella bu ka yetenekli değil
@destere @Harunnn60 @Doğu @Forumdash
erkeklerin tüm foyasını meydana döktü
bu melis i @Çiğdem- e benzeytiyordum vazcaydım çikinella bu ka yetenekli değil@destere @Harunnn60 @Doğu @Forumdash
aman istemez zaten sen beni doğru bir şeye benzetmezsinbu melis i @Çiğdem- e benzeytiyordum vazcaydım çikinella bu ka yetenekli değil@destere @Harunnn60 @Doğu @Forumdash
Hiç sorma iki itici bulmuş birbirini.Iyyy @Yiğitt bi açtım tankutla dana kızımız öpüşecekti nerdeyyse bu kötülüğü yaptın bana![]()
Ne kadar hafta? Zaten yaz geldi. Ama yazın ptde yayınlansa süper olurdu. Acun inş fenomenı yaparHiç sorma iki itici bulmuş birbirini.Seda Hanım şimdi dedi gong sesi birkaç haftaya calacakmis.
Bu da bitiyor..
Dani ve Tankut birinci olacakmış bu hafta![]()
Benim de aklıma dediğin gibi geldi, PT1'de süper iş yapar.Ne kadar hafta? Zaten yaz geldi. Ama yazın ptde yayınlansa süper olurdu. Acun inş fenomenı yapar10 share yazın her yapımı zirvede götürür
![]()
Kısmetse de tutmuyordu ama zamanla tuttu. Bol kavgayla tutar yazınBenim de aklıma dediğin gibi geldi, PT1'de süper iş yapar.
Fenomen tutmadı
Hazal bozuldu birinci olamadıgına![]()
Çok tatlı değiller mi profilimdeKısmetse de tutmuyordu ama zamanla tuttu. Bol kavgayla tutar yazınhazala hiç ısınamadiğim için gömerim avatarına saygım var
![]()
Azcık İrem'imi izlemeye gidiyorumÇok tatlı değiller mi profilimde
Tankut ve Dani yemek için Semih ve Melisi seçti helal be
Reklam 00.15![]()
Oranın konukları da çok iyi, bende açtım orayı.Azcık İrem'imi izlemeye gidiyorum![]()
Melisim çok daha iyi@Yiğitt Kısmetse olur evinde gerçek sanatçidan anlayan biri varmişEser West
Tabi bu şarkı hariç(daha iyileri vardi oysa)
Hastagde gördüm o neler paylaşiyor.Melisim çok daha iyi![]()
Birazdan Melis ile kavga edecekleray resmen melise rakip geldi tam bir şirret aycan4 erkeğe talipmiş @Çiğdem- gibi parlakçı
@destere @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt