Aaa konuştukta @Forumdash Lokiyi o adam oynamıcak @MasacRE de o oynayacak diyorkonuşmuştuk bunu zati
Aaa konuştukta @Forumdash Lokiyi o adam oynamıcak @MasacRE de o oynayacak diyorkonuşmuştuk bunu zati
Gençlik versiyonunu çekebilirlermiş diye duydum ama en kesin kararı disney verir artık.Aaa konuştukta @Forumdash Lokiyi o adam oynamıcak @MasacRE de o oynayacak diyorKütük beyin haklı çıkmasını istiyorum bu sefer ?A@xemrexxx
Hangi filmin kadrosunda yazıyor ismi anlamadımFilmin adını yazınca oyuncu kadrosunda oda görünüyorAma varmı yokmu spoi olmasın diye hiç araştırmadım hortlayacaksada şaşıralım diye ?AAma öldü gibi evet
Loki bilmem kaç bin yaşında zaten isterlerse 500 yıl önceki halini çeksinler yine aynı oyuncu canlandırabilirGençlik versiyonunu çekebilirlermiş diye duydum ama en kesin kararı disney verir artık.@MasacRE @Forumdash
Scarlet Wicth'in dizisini de bekliyor musunLoki bilmem kaç bin yaşında zaten isterlerse 500 yıl önceki halini çeksinler yine aynı oyuncu canlandırabilir@Çiğdem
İzleriz onu daScarlet Wicth'in dizisini de bekliyor musun
Şu yeni Star Wars dizisini de bekliyorum vallaİzleriz onu da
Şu yeni çıkacak filmin kadrosunda görünüyordu baktığımdaHangi filmin kadrosunda yazıyor ismi anlamadım
Scarlet Wicth'in dizisini de bekliyor musun
Aaa o yenilmezdeki kızıl cadıdamı dizi yapacakmışİzleriz onu da
Evet ama @Forumdash abiciğim o adama niye takmışta istemiyor onu anlamadımLoki bilmem kaç bin yaşında zaten isterlerse 500 yıl önceki halini çeksinler yine aynı oyuncu canlandırabilir@Çiğdem
Avengers Endgame diyorsun herhaldeŞu yeni çıkacak filmin kadrosunda görünüyordu baktığımda ?AAma doğrudur değildir hiç kurcalamadım bilgi edinmedim
Atalarının bahsettiği o "dost" benimSadece imdb değil başka bir yerlerde de Tom oynayacak diye bahsedilmişti. Ayrıca dizinin bütçesi de yüksek olacakmış. Rahatlıkla getirebilirler yani kırma hevesimizi sen de
Takmadım bee gözden kaçirilan bi ayrıntıyı koydum ortaya
Kütüğün duygularımızla oynamasına izin vermedinAtalarının bahsettiği o "dost" benim
Takmadım bee gözden kaçirilan bi ayrıntıyı koydum ortaya
Hhaha ilk filmi izledikten sonra bakmıştım ama kesinliğini araştırmadım ne diye hemen bakıp diyordun beAvengers Endgame diyorsun herhaldeİmdb'ye baktım orada yazmıyor ismi, kim bilir hangi uyduruk yerde gördün
Şimdi kütükcüğümüz şey der; Gerçek çıkarsa ben demiştim. Gerçek çıkmazsa ne bileyim öyle haberler vardı der
Gerçek çıkarsa senle çıkmazsa @MasacRE ile dalga geçeriz iş başka akrabalık başka abiciğimŞimdi kütükcüğümüz şey der; Gerçek çıkarsa ben demiştim. Gerçek çıkmazsa ne bileyim öyle haberler vardı der@MasacRE
Ben dedikodu dedim oynamıcak demedimGerçek çıkarsa senle çıkmazsa @MasacRE ile dalga geçeriz iş başka akrabalık başka abiciğim ?A@xemrexxx @Harunnn60
Başka adam yazıyor dedinya bir yerde bu yaşta kıvırma bir yerin kireçlenirBen dedikodu dedim oynamıcak demedimOynarsa da sinema kariyeri için kötü olur
İMDB'de yazıyor dedimBaşka adam yazıyor dedinya bir yerde bu yaşta kıvırma bir yerin kireçlenir ?A
Parantez içinde rivayet(rumored) yazıyor
Hhaha o parantez içinde yazanı oyuncu adı sandım söylenti demekmişİMDB'de yazıyor dedimAdam yazıyor demedimSeni doktora götürcem benden önce bunamışın. totondan uyduruyorsun herşeyi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?