Supernatural marta ertelendi dedin diğer flash arrowa bakmadım bileYok Flashı filmi thoru filan hep yaza bıraktım İzleyecek bişeyler yok
@Harunnn60 İle twd izleyecez bunda bari bize uy
Supernatural marta ertelendi dedin diğer flash arrowa bakmadım bileYok Flashı filmi thoru filan hep yaza bıraktım İzleyecek bişeyler yok
Onlarda ertelenmiş Geçen gece bakayım dedimSupernatural marta ertelendi dedin diğer flash arrowa bakmadım bile
@Harunnn60 İle twd izleyecez bunda bari bize uy ?A
İyi olmuş Flash birikmemiş olur ben Arrowu yine biriktirdim 10.bölümden sonrası yok sanırım bendeOnlarda ertelenmiş Geçen gece bakayım dedim
Ben günceldeyim de nerde bitti hiç bilmıyorumİyi olmuş Flash birikmemiş olur ben Arrowu yine biriktirdim 10.bölümden sonrası yok sanırım bende
Arrowu yine 20.bölümden itibaren son bölümleri izleyip bitirmek mantıklı sanırım hapisten çıkınca geçen yıla döndülerBen günceldeyim de nerde bitti hiç bilmıyorum
Gothamı naptın? Sezon sonu cıkarayım bitti zatenArrowu yine 20.bölümden itibaren son bölümleri izleyip bitirmek mantıklı sanırım hapisten çıkınca geçen yıla döndüler ?A
Ama Flash kanadı iyi
Biz onu en son izledimiz sezon bırakmıştık öyle Hala devam ettiğinide eni öğrendim bitti gitti sanıyordumGothamı naptın? Sezon sonu cıkarayım bitti zaten
Bu son bitti zaten Sonra CW'deki başlar heralde? Belki Gothamın son bölümünde çıkar filanBiz onu en son izledimiz sezon bırakmıştık öyle Hala devam ettiğinide eni öğrendim bitti gitti sanıyordum ?A
Finale bakarım okadar izledim nasıl bitmiş bakalımBu son bitti zaten Sonra CW'deki başlar heralde? Belki Gothamın son bölümünde çıkar filan
Niye bu kadar yukseldin ki Sonucta bu adam oynamaz Bu karakterin bu kadar yukselme sebebi oyuncunun rolünü kaldirmasi Herkes dizideki bunla kıyaslıcak
Hayır bu adam oynayacak, imdb'de de yazıyor hattaAaa bu oynamıcakmı bende sevinmiştim @MasacRE @Harunnn60
Hayır bu adam oynayacak, imdb'de de yazıyor hatta
https://m.imdb.com/title/tt9140554/?ref=m_nv_sr_1
Aşağısı infinity war spoiler, Forumdash izlemediysen açma
Çiğdem, dediğin durum malum öldü Loki. Bu dizi sanırım eski tarihlerde geçecekmiş. Bunlar tanrı ya, binlerce yıldır yaşıyorlar. Uygun bir zaman ayarlarlar onun için
Evet başkası oynasa aynı tadı vermezdi ama neyse ki Tom Hiddleston oynuyorTom Hiddleston oynamayacaksa Loki karakterini hiç yapmasınlar zaten boşuna.
Evet başkası oynasa aynı tadı vermezdi ama neyse ki Tom Hiddleston oynuyor
Ben yeni filmdeHayır bu adam oynayacak, imdb'de de yazıyor hatta
Çiğdem, dediğin durum malum öldü Loki. Bu dizi sanırım eski tarihlerde geçecekmiş. Bunlar tanrı ya, binlerce yıldır yaşıyorlar. Uygun bir zaman ayarlarlar onun için
Ooo iyi iyi @Harunnn60 @Forumdash izlerizHayır bu adam oynayacak, imdb'de de yazıyor hatta
konuşmuştuk bunu zatiOoo iyi iyi @Harunnn60 @Forumdash izleriz ?A
Hayır bu adam oynayacak, imdb'de de yazıyor hatta
Tom Hiddleston oynamayacaksa Loki karakterini hiç yapmasınlar zaten boşuna.
Evet başkası oynasa aynı tadı vermezdi ama neyse ki Tom Hiddleston oynuyor
Parantez içinde rivayet(rumored) yazıyorBen yeni filmdeyine hortlar umudu taşıyorum
Sadece imdb değil başka bir yerlerde de Tom oynayacak diye bahsedilmişti. Ayrıca dizinin bütçesi de yüksek olacakmış. Rahatlıkla getirebilirler yani kırma hevesimizi sen deParantez içinde rivayet(rumored) yazıyor
Ben yeni filmdeyine hortlar umudu taşıyorum
Loki daha önce çok yaptı o numarayı ama bu sefer cidden öldü gibi duruyor. Filmin başında ölenler kalıcı ölümler gibi görünüyor. Thanos'un parmak şıklatmasından sonra ölenler dönecek ama tabi ki