Aaa konuştukta @Forumdash Lokiyi o adam oynamıcak @MasacRE de o oynayacak diyor Kütük beyin haklı çıkmasını istiyorum bu sefer @xemrexxxkonuşmuştuk bunu zati
Aaa konuştukta @Forumdash Lokiyi o adam oynamıcak @MasacRE de o oynayacak diyor Kütük beyin haklı çıkmasını istiyorum bu sefer @xemrexxxkonuşmuştuk bunu zati
Gençlik versiyonunu çekebilirlermiş diye duydum ama en kesin kararı disney verir artık. @MasacRE @ForumdashAaa konuştukta @Forumdash Lokiyi o adam oynamıcak @MasacRE de o oynayacak diyor Kütük beyin haklı çıkmasını istiyorum bu sefer ?A @xemrexxx
Hangi filmin kadrosunda yazıyor ismi anlamadımFilmin adını yazınca oyuncu kadrosunda oda görünüyor Ama varmı yokmu spoi olmasın diye hiç araştırmadım hortlayacaksada şaşıralım diye ?A Ama öldü gibi evet
Loki bilmem kaç bin yaşında zaten isterlerse 500 yıl önceki halini çeksinler yine aynı oyuncu canlandırabilir @ÇiğdemGençlik versiyonunu çekebilirlermiş diye duydum ama en kesin kararı disney verir artık. @MasacRE @Forumdash
Scarlet Wicth'in dizisini de bekliyor musunLoki bilmem kaç bin yaşında zaten isterlerse 500 yıl önceki halini çeksinler yine aynı oyuncu canlandırabilir @Çiğdem
İzleriz onu daScarlet Wicth'in dizisini de bekliyor musun
Şu yeni Star Wars dizisini de bekliyorum valla Güzel diziler gelecek gibi hemde bölüm sayısı da az olacakmış. @Çiğdem @Forumdashİzleriz onu da
Şu yeni çıkacak filmin kadrosunda görünüyordu baktığımda Ama doğrudur değildir hiç kurcalamadım bilgi edinmedimHangi filmin kadrosunda yazıyor ismi anlamadım
Scarlet Wicth'in dizisini de bekliyor musun
Aaa o yenilmezdeki kızıl cadıdamı dizi yapacakmış Senin x mende olan kızıl mal kadınını andırıyordu @Forumdash @xemrexxxİzleriz onu da
Evet ama @Forumdash abiciğim o adama niye takmışta istemiyor onu anlamadım @Harunnn60Loki bilmem kaç bin yaşında zaten isterlerse 500 yıl önceki halini çeksinler yine aynı oyuncu canlandırabilir @Çiğdem
Avengers Endgame diyorsun herhalde İmdb'ye baktım orada yazmıyor ismi, kim bilir hangi uyduruk yerde gördünŞu yeni çıkacak filmin kadrosunda görünüyordu baktığımda ?A Ama doğrudur değildir hiç kurcalamadım bilgi edinmedim
Atalarının bahsettiği o "dost" benimSadece imdb değil başka bir yerlerde de Tom oynayacak diye bahsedilmişti. Ayrıca dizinin bütçesi de yüksek olacakmış. Rahatlıkla getirebilirler yani kırma hevesimizi sen de
Takmadım bee gözden kaçirilan bi ayrıntıyı koydum ortayaEvet ama @Forumdash abiciğim o adama niye takmışta istemiyor onu anlamadım @Harunnn60
Kütüğün duygularımızla oynamasına izin vermedin Kahraman abiciğim @MasacRE @xemrexxx @Harunnn60Atalarının bahsettiği o "dost" benim
Takmadım bee gözden kaçirilan bi ayrıntıyı koydum ortaya
Hhaha ilk filmi izledikten sonra bakmıştım ama kesinliğini araştırmadım ne diye hemen bakıp diyordun beAvengers Endgame diyorsun herhalde İmdb'ye baktım orada yazmıyor ismi, kim bilir hangi uyduruk yerde gördün
Şimdi kütükcüğümüz şey der; Gerçek çıkarsa ben demiştim. Gerçek çıkmazsa ne bileyim öyle haberler vardı der @MasacRE
Gerçek çıkarsa senle çıkmazsa @MasacRE ile dalga geçeriz iş başka akrabalık başka abiciğim @xemrexxx @Harunnn60Şimdi kütükcüğümüz şey der; Gerçek çıkarsa ben demiştim. Gerçek çıkmazsa ne bileyim öyle haberler vardı der @MasacRE
Ben dedikodu dedim oynamıcak demedim Oynarsa da sinema kariyeri için kötü olurGerçek çıkarsa senle çıkmazsa @MasacRE ile dalga geçeriz iş başka akrabalık başka abiciğim ?A @xemrexxx @Harunnn60
Başka adam yazıyor dedinya bir yerde bu yaşta kıvırma bir yerin kireçlenirBen dedikodu dedim oynamıcak demedim Oynarsa da sinema kariyeri için kötü olur
İMDB'de yazıyor dedim Adam yazıyor demedim Seni doktora götürcem benden önce bunamışın. totondan uyduruyorsun herşeyi artıkBaşka adam yazıyor dedinya bir yerde bu yaşta kıvırma bir yerin kireçlenir ?A
Parantez içinde rivayet(rumored) yazıyor
Hhaha o parantez içinde yazanı oyuncu adı sandım söylenti demekmiş @MasacRE @xemrexxx @Harunnn60İMDB'de yazıyor dedim Adam yazıyor demedim Seni doktora götürcem benden önce bunamışın. totondan uyduruyorsun herşeyi artık