Hande yi övmemek için kör ya da @Aserat olmak lazım
İlk bölümü izledim ve güzel dizi evet ama benlik değil. Şans verdim çekmedi beni. Böyle ağır dizileri izlemeyi sevmiyorumBence izle diziyi seversin zeynep
İlk bölümü izledim ve güzel dizi evet ama benlik değil. Şans verdim çekmedi beni. Böyle ağır dizileri izlemeyi sevmiyorum
Güzel olduğunu biliyorum. İlk bölümü izledim ve kendine çekiyor ama ağır dram sevmiyorum. Hafif dram bile sevmem ben@Dosi çok ağır bir dram seviyorsan izlersin sevmiyorsan çok zor Ama dizi güzel her şeye rağmen.
Ben sıkıldımSıkıcımı bence gayet güzel bölümdü ya
Ben sıkıldım
Yeni bölüm başladı 20.57
Başlıyor herkese iyi seyirler
Kırmızı Oda herkese umut olur, şifa olur diyor işin içindeki herkes... O kadar güzel işliyorlar ki. Umarım gerçekten herkese umut olur. Çok güzel, ama bir o kadar da çok acı hikayeler var... Meliha, Mehmet, Nesrin ve Alya... Her biri çok etkiledi beni. İzlerken içim eziliyor...
Gülseren Hanım’ın diğer kitaplarını da sipariş edeceğim. Kırmızı Oda’daki hikayeler kitaplardaki hikayelerle birebir gidiyormuş. Diğer hikayeleri de okumayı merakla bekliyorum.
Artık başka hikayelere yelken açsalar olmaz mı 3 hafta bunlar
Aşırı sıkıcı bir bölümdü Melisa Sözen dışında. İçime kasvet çöktü ve son kısımları izlemedim bile. Gerçekten biraz daha canlanmalı aşırı monoton ilerliyor.
Burak'la Halit ne güne duruyor be.
Diziye hevesim yoktu zaten. Teşekkürler 🤗
Güzel bir dizi ama dram çekecek bünyede değilim
İzliyormusun sen?
İlk bölümde Burak pek yoktu ama
İlk bölümde jenerik girdikten sonraki ilk sahnede Dr. Manolya Yadigaroğlu yazıyor ama?Meraklılarına duyurulur Doktor Hanım'ın adı Nilüfer'miş. 😱 Niye Türk dizisindeki ana karakterin adını yurt dışı haklarını alan firmanın sitesinden öğreniyoruz anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 92068
İsmi söylenmemiş mi hiç aklıma gelmemiş ben Binnur diyordum
Çünkü ismi söylenmedi.Nerenle izliyorsunda acaba isminin söylenmediğini duymuyorsun ey benim marul kafam ya
Çünkü ismi söylenmedi.
Mesajı aceleyle okuduğum için yanlış anlamışım.Söylenmediğini biliyorum eray bey deniz söylenmemiş mi diye soruyo söylenmiş zannederek bende diyorum nasıl izliyosun anlamadınmı söylenip söylenmediğini diyorum anlatabildimmi?
Tamam benim için mücadele etmeyinMesajı aceleyle okuduğum için yanlış anlamışım.
Totallik bir fragman olmuş merakla bekliyoruz3. BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Özgür @serhatt @xemrexxx @denizz19 @Hachiko @Angelica @anniegrant @Emre Ozansoy