TV8 Kırmızı Oda - Dizi Yorumları

Cuma gününün 1 numarası. 8 reytingi geçmiş. Hak ediyor sonuna kadar. Dizi yaşattırıyor resmen.

• Beğendim
Reactions: Angelica
@Dosi çok ağır bir dram seviyorsan izlersin sevmiyorsan çok zor :A Ama dizi güzel her şeye rağmen.
Güzel olduğunu biliyorum. İlk bölümü izledim ve kendine çekiyor ama ağır dram sevmiyorum. Hafif dram bile sevmem ben :A
Beni bir yandna eğlendirecek diziler önemli.
Yasak Elma
Menajerimi Ara
Aşk ve Mavi (Hasibem yeter)
Vs.
Vs. :A

Meraklılarına duyurulur Doktor Hanım'ın adı Nilüfer'miş. 😱 Niye Türk dizisindeki ana karakterin adını yurt dışı haklarını alan firmanın sitesinden öğreniyoruz anlamadım.

Screenshot_20200914_014829.jpg

Yeni bölüm başladı 20.57
Başlıyor herkese iyi seyirler :D
Kırmızı Oda herkese umut olur, şifa olur diyor işin içindeki herkes... O kadar güzel işliyorlar ki. Umarım gerçekten herkese umut olur. Çok güzel, ama bir o kadar da çok acı hikayeler var... Meliha, Mehmet, Nesrin ve Alya... Her biri çok etkiledi beni. :( İzlerken içim eziliyor...

Gülseren Hanım’ın diğer kitaplarını da sipariş edeceğim. Kırmızı Oda’daki hikayeler kitaplardaki hikayelerle birebir gidiyormuş. Diğer hikayeleri de okumayı merakla bekliyorum. :Z
Artık başka hikayelere yelken açsalar olmaz mı 3 hafta bunlar :T:
Aşırı sıkıcı bir bölümdü Melisa Sözen dışında. İçime kasvet çöktü ve son kısımları izlemedim bile. Gerçekten biraz daha canlanmalı aşırı monoton ilerliyor.
Burak'la Halit ne güne duruyor be. :A
Diziye hevesim yoktu zaten. Teşekkürler 🤗
Güzel bir dizi ama dram çekecek bünyede değilim :A

İzliyormusun sen?
İlk bölümde Burak pek yoktu ama :A

• İlginç
Reactions: Aserat