TV8'de şuan özeti yayınlanıyor. Saat 5'de özete başlayıp saat 8.5'da yeni bölüm başlıyor. Boyle bir şey ilk kez görüyorum.
Akışını bir oturtamadı kanal. Her hafta değiştiriyor.TV8'de şuan özeti yayınlanıyor. Saat 5'de özete başlayıp saat 8.5'da yeni bölüm başlıyor. Boyle bir şey ilk kez görüyorum.
Müzik konusunda zevklilermiş demek ki.Geçen hafta Sertab şarkısı (Olsun) çalmıştı insan bu diziye laf atmaya utanır. @kerem
Dizi güzel olduğu için Sertab telifi zevkle veriyordur sen orasını düşünme.Müzik konusunda zevklilermiş demek ki.
Sertab'ın yerinde olsam telif atardım, bu kaçıncı. Resmen kadının şarkıları sayesinde süre dolduruyorlar.
Akışını bir oturtamadı kanal. Her hafta değiştiriyor.
Ben de o programı izledim ama o açıdan demedi bence. Sonrasında "tüketmeden bitsin" falan da dedi çünkü böyle travmatik bir karakteri oynamak kendisi için yorucudur ve bunu bölümlerce yapmak daha da zor. Kendisi de teklifi kabul etmeden önce hikaye gidişatının senarist ve Gülseren hanım tarafından kendisine anlatıldığını (Yavuz olaylarını da biliyordur yani) söylemişti memnun kalmasa baştan okeylemezdi diye düşünüyorum.Boncuk hem güldürüp hem ağlatıyor. Seviyoruz seni Deli kız.😍
Kumru'nun hikayesi uzayacak gibi degil. Aslıhan Gürbüzde hikayeden memnun değil sanırım. Aşırı ünlüler programında Zeynep 'Hikaye hızlı bitecek gibi" deyince Aslıhan 'inşallah' dedi.
Girişi çok ikonikti ama devamı iyi işlenmedi. O adama bu kadar taviz göstermesi mantık dışı.
Ben de o programı izledim ama o açıdan demedi bence. Sonrasında "tüketmeden bitsin" falan da dedi çünkü böyle travmatik bir karakteri oynamak kendisi için yorucudur ve bunu bölümlerce yapmak daha da zor. Kendisi de teklifi kabul etmeden önce hikaye gidişatının senarist ve Gülseren hanım tarafından kendisine anlatıldığını (Yavuz olaylarını da biliyordur yani) söylemişti memnun kalmasa baştan okeylemezdi diye düşünüyorum.
Fikrine saygı duyuyorum ama sırf Yavuz'un yanında kalıyor diye saçmalık veya mantıksızlık demek de biraz abartılı açıkçası. Türkiye'de pek çok kadın bunun gibi şeyler yaşamasına rağmen sırf çaresizlikten (ve cahillikten) kaderlerine razı oluyorlar. Kumru zamanında ailesinden kaçıp (ki daha o geçmiş sahnelerini de görürsek hikaye bayağı uzayacak gibi) hiç bilmediği bir yere sığınmış yol bilmez iz bilmez. Kaçmaya çalışsa Yavuz hemen bulur ya da bulmasa şu anki halinden daha kötü şeyler yaşanmayacağının garantisi yok. Kumru zaten tüm bunlara rağmen mecburen onun yanında kaldığı için de kendini suçluyor. Gelecek bölüm nasıl kurtulduğunu ve Fahri'yle tanıştığını daha ayrıntılı görürüz fikir sahibi olmak için sonraki olaylara da bakmak lazım.3 bölüm oldu. 3 bölümde bu sözü söylemesinin ben mantığını çözemedim. Bana karakterin onu memnun etmediğini düşündürdü. Zaten eli topu 5 bölümlük konusu var. Uzamayacağı aşikar. Hikayenin gidişatında ki saçmalıklar böylesine akıllı bir kadını rahatsız etti belli ki.
Fikrine saygı duyuyorum ama sırf Yavuz'un yanında kalıyor diye saçmalık veya mantıksızlık demek de biraz abartılı açıkçası. Türkiye'de pek çok kadın bunun gibi şeyler yaşamasına rağmen sırf çaresizlikten (ve cahillikten) kaderlerine razı oluyorlar. Kumru zamanında ailesinden kaçıp (ki daha o geçmiş sahnelerini de görürsek hikaye bayağı uzayacak gibi) hiç bilmediği bir yere sığınmış yol bilmez iz bilmez. Kaçmaya çalışsa Yavuz hemen bulur ya da bulmasa şu anki halinden daha kötü şeyler yaşanmayacağının garantisi yok. Kumru zaten tüm bunlara rağmen mecburen onun yanında kaldığı için de kendini suçluyor. Gelecek bölüm nasıl kurtulduğunu ve Fahri'yle tanıştığını daha ayrıntılı görürüz fikir sahibi olmak için sonraki olaylara da bakmak lazım.
Bebişim
Ne bebişi be mahvetti Boncuk'un hayatını.Bebişim