Kadın dizisi yani.Ecünnü dizisi ne demek?
Kadın dizisi yani.Ecünnü dizisi ne demek?
İyi bir şey o zaman.Kadın dizisi yani.
Diğer diziler yayınlanınca çok korkmuş anlaşılan. Yazık.
Zirvede Arka Sokaklar var yalnız. 2 yeni dizi başlıyor, seyircisini kaptıracaklar diye ödleri kopmuştur tabii ki.zirvede olan bir dizi niye korksun
Zirvede Arka Sokaklar var yalnız. 2 yeni dizi başlıyor, seyircisini kaptıracaklar diye ödleri kopmuştur tabii ki.
Aynen canım 12 reytingle tüm dizilere fark atan da Arka Sokaklar çünkü haklısın.Zirvede Arka Sokaklar var yalnız. 2 yeni dizi başlıyor, seyircisini kaptıracaklar diye ödleri kopmuştur tabii ki.
Aynen canım 12 reytingle tüm dizilere fark atan da Arka Sokaklar çünkü haklısın.
Arka Sokaklar Cuma'nın sarsılmaz zirvesi. Son Yaz, Akıncı ve Akrep de onu takip ediyor. Başka dizi yok zaten.Kırmızı Oda var ne Arka sokakları ratinglere bakmadın galiba hiçte kopmamıştır bence
Ya ya o kadar sarsılmaz ki her ay anca bir hafta tek grupta zirveyi alıp ertesi hafta asıl sahibine geri veriyor.Arka Sokaklar Cuma'nın sarsılmaz zirvesi. Son Yaz, Akıncı ve Akrep de onu takip ediyor. Başka dizi yok zaten.
Arka Sokaklar Cuma'nın sarsılmaz zirvesi. Son Yaz, Akıncı ve Akrep de onu takip ediyor. Başka dizi yok zaten.
Reklam düzenini söyleyebilir misin bana, izleyemedim de.Özetin bitmesine 11 dakika kalmış 20.00'de bölüm başlayacak. 😱 Acun işini asla şansa bırakmıyor.
20.00-21.45 arası reklamsızReklam düzenini söyleyebilir misin bana, izleyemedim de.
Boncuk'un hikayesinin oturması için daha ne olması gerekiyor anlamadım.17. BÖLÜM
Gayet güzel bir bölümdü, hikayeler birbirinden güzel ilerledi. Selvi'nin hikayesiyle başladı, oğlu Yiğit'in mezarı başındaki sahne duygulandırdı. Ardından Hediye'yi gördük, öz annesiyle yüzleşmiş ve konuşmuş; Hediye'nin de dediği gibi annesinin yerinde kim olsa çocuğu verirmiş sanırım... Boncuk'un hikayesi tam oturamadı bende ya, durumu iyice kötüleşiyor. Sadık'ın ne yapmaya çalıştığı da belli değil, kötü niyetli değil aslında. Kumru'nun hikayesine ufaktan girsek de diğer bölüme açılacak detaylar. Kafede bir adama saldırdığını gördük sadece. Aslıhan Gürbüz'ü özlemişiz.
Bence çok karışık yansıtılıyor hikayesi, beni tam içine çekemedi maalesef...Boncuk'un hikayesinin oturması için daha ne olması gerekiyor anlamadım.
Bu bölüm daha ayrıntılı giriş yapıldı belki çeker bu sefer.Bence çok karışık yansıtılıyor hikayesi, beni tam içine çekemedi maalesef...