Bu dizinin her hafta döktüren kadınları ne olacak. Binnur Kaya, Burcu Biricik, Aslıhan Gürbüz harikasınız.
Hayatından 2.5 saat çalan bir diziye daha elveda dedin boşver o seni kaybettiği için üzülsünBu dizi bu bölüm de benim için final yaptı. Son 2 bölümdür hiç güzel değil güzel bölüm olursa izlerim. Ama haftaya cuma Artık akrep izleyecem.
Aynen kendi kaybeder ve bununla birlikte Babam Çok Değişti, Mucize Doktor, Kefaret te final güzel bir bölüm gelirse izlerimHayatından 2.5 saat çalan bir diziye daha elveda dedin boşver o seni kaybettiği için üzülsün
Benim şuan izleyeceğim tek 1 dizi varAynen kendi kaybeder ve bununla birlikte Babam Çok Değişti, Mucize Doktor, Kefaret te final güzel bir bölüm gelirse izlerim
Gerçek olamayacak kadar iyiydi zaten. Boncuk'un annesinin mırıldanmasını duyunca anladım ben.Allah kahretsin @Aserat Can hayalmiş.
Kabul etmiyorum, hepimiz Can'cıyız.Yine harika bir bölümdü. Burcu Biricik'i malum sahnede ne kadar övsem hiçbir kelime yetmeyecek o yüzden önünde saygıyla eğiliyorum. Aslıhan Gürbüz de ayrı döktürüyor ikisinin aynı zamana denk gelmesi çok iyi oldu. Bu yüzden biraz da Meliha-Alya zamanlarını hatırlatıyorlar bana çünkü o dönemde de Melisa Sözen'i mi Evrim Alasya'yı mı öveceğimizi şaşırmıştık. Ama Boncuk'un ilaçları bırakması kötü oldu o yüzden Can ve ermişler gelecek bölüm yine gelirse şaşırmayacağım.
Bu arada bu paylaşımdan sonra Sadık'çıyım. @Hazem
Ekli dosyayı görüntüle 98027
Boncuk İle Can farklılar ya...Mükemmel bir enerjileri var...Keşke hikayesi bittikten sonra başka bir dizide başrol olsalar...