Son sahneye tekrar bakınca Boncuk'un ölmeyeceği anlaşılıyor aslında. Ölecek olsa Doktor Hanım'ı hiç karıştırmazlardı ama Boncuk bu olanlardan sonra iyileşme yönünde adım atmaya (ve hastaneye yatmaya) karar verecek anlaşılan. Hikaye uzarsa uzasın ben Burcu Biricik'i olabildiğince uzun izlemek istiyorum.
Sadık, Rezzan ve enişte de sinir etmeye devam etti. Kızı delirtip delirtip drama queen havalarına girerek Hollanda'ya kaçmalar mı dersin verilen yardım parasını cebe indirmeler mi dersin tüm rezillikler toplanmış. Aslında Rezzan'ın da ağır bir hikayesi var ama Boncuk'a yaşattıkları yüzünden objektif kalamıyorum.ss
Erkan Petekkaya ilginç şekilde gözüme batmadı açıkçası. Evet kişisel olarak sevilmeyecek biri kesinlikle ama oyunculuğuna kötü demek de haksızlık olur merak ediyorum Sadi'den neler çıkacağını. Doktor Hanım'ın içinden Şahika Koçarslanlı çıktığı anları izlemek çok eğlenceliydi daha sık görelim.
Kumru'nun başına gelenler de ayrı üzücüydü.
Bu dizideki şerefsiz erkekleri ne yapacağız bilmiyorum o yüzden Fahri gibi Hakan gibi "aklı başında" erkekleri görünce şükrediyor insan. Bazıları pedofili normalleştiriliyor diye saçma sapan yorumlar yapmış ama orada normalleştirilen tek şey tacize uğrayan kadınların ses çıkarmasıydı. İşte bu mesajı verdiği için bile sevilir bu dizi.
Pınar Deniz'in kime geleceğini merak ediyorum ama Doktor Hanım'ın değil de Piraye'nin hastası olur gibi. Tabii daha ne olduğunu bilmiyoruz ama bir Kumru veya Boncuk kadar ağır ve ekstrem bir vaka değil sanki.
Bu arada bu bölüme bayağı telif dökmüşler üç şarkı birden çaldı.
Kaliteli şarkılar dinlemek diziye ayrı bir hava katıyor o yüzden her ne kadar şarkıyla doldurma işini sevmesem de güzel oluyor.
Kısacası Kırmızı Oda'nın en efsane bölümlerinden biriydi yeni takibe rağmen reytinglerin güzel geleceği de kesin. Tüm ekibin eline emeğine sağlık.